Ingen insikt nu heller

valdagenInget samarbete med SD. Ingen insikt nu heller. Hur många väljare behövs? 780 229 nu? en fördubbling varje gång? ja då är SD i majoritet 2022 precis som vissa förutspår.

Vänd ryggen till, slå sönder, hota, släng ut, slå av strömmen, bränn valstugor, sätt radio TV och tidningar mot SD.

Vad var det jag sa?” –

-kan väldigt många säga ikväll. Grattis Thomas Mattsson på expressen, en av SD´s viktigaste valarbetare och grattis Lars Lindström Expressen. Researchgruppen är särskilt guld värda en sådan här kväll.

Tack

Ali 5,7% Esbati  som lovar att trappa upp kampen mot rasism och främlingsfientlighet då SD gått fram så kolossalt . Jag undrar hur då? Han säger att V inte eftersträvar någon position. Eller hur? #hycklare

Sjöstedt minister

Varför låtsas proffs i rutan att detta är konstigt- att de säger att de ”inte vet vad som hänt”? Hur många sjömil bort är de från sina väljare??

Att Fredrik Reinfeldt slutar är inte heller konstigt. Enda chansen för att ”Nya moderaterna” kan bli ännu nyare om låsningen ska gå över. Han har förmodligen ett nytt jobb på gång, och/eller han vet redan att C el FP kommer att samarbeta med S.

Björklund säger att väldigt många -> 350 000 har visat ett starkt stöd för FP och den mängden är att räkna med. Han säger också- helt felaktigt att det är 8 ledsna partivalvakor och bara 1 det jublas på.

Vilket skitsnack, just nu skriker en massa folk i glädje åt Annie!! Hon gjorde ett kanonval, vilken spurt på slutet!

Per Nuder säger att SD´s 13 % väljare inte är rasister och att de andra partierna måste ta detta på allvar och lyssna på vad väljarna vill. Att detta är en väckarklocka, och ja ba. Hellou!? Jag kan sitta i Falkan och har hört klockorna ringa ett par år. Men det har man alltså inte gjort på Rosenbad..

”Man ska respektera väljarnas val” säger Sjöstedt om att F! tagit väljare från V. Björklund tycker att 350 000 väljare är ”starkt”. Ändå är alltså denna kväll INTE SD´s väljare några man måste respektera?

Stefan Löfvén lovar att skita i SD´s röster eftersom 13 % inte är så mycket,om man jämför med de 87% som inte röstat på dem. Människors oro är orsaken till SD´s framsteg, oro över arbetslösheten, men nu får Sverige se vad Stefan startar för framtidsprojekt, nu kommer jobben!

Mona myser om att SD inte kommer att få något som helst inflytande eftersom de sagt att de inte kommer att vara med om de inte får igenom något av vad de vill. SD får ännu mindre inflytande än innan de blev så stora som de är nu.

She´s blessed with a great sense of humor.

När man inte trodde att det kunde bli lustigare reaktioner på SD´s 13% så…

vänstern umeå

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s