3 djupa andetag och Jussi H Lundell

….sen är man redo att gå ut i vår blodröda landsände och göra sin insats.

HÄR

”Vi ser samma yttringar hela tiden. Det är de fina och bra vänstersympatisörerna – med sina fina och bra åsikter om tolerans, demokrati, mänsklighet och solidaritet – som vandaliserar, förstör, hindrar, hoppar på, misshandlar och tystar.

Vi ser det gång på gång på gång. När vänstern hatar sina meningsmotståndare så är det ett ”berättigat” hat (och där det finns en ”förståelse” för att detta hat kan leda till våldsamheter). När radikalfeministerna hatar så finns det en ännu större förståelse, eftersom män – särskilt vita, heterosexuella män – sägs vara förövare, utsugare, miljöbovar, våldtäktsmän (åtminstone potentiella) och dessutom ointelligenta (mindre värda rent biologiskt).

Vilken trevlig tillfällighet då att radikalfeministerna och vänsterextremisterna minglar i samma grupper (och ofta är samma människor)”-

 Public service;

Eftersom man nu ser sitt demokratiska uppdrag som omförhandlat (det handlar inte längre om demokrati utan värdegrundsdemokrati), och ett antal tjänstemän bedömer att det demokratiskt invalda partiet SD ligger vid sidan av den egna (och nya), definitionen av demokrati, ser man sig berättigad att agera odemokratiskt.

Här kommer det allra viktigaste i Jussis redovisning om hur stämningen vid vallokalen var IDAG

”Är det någon som på allvar inte tror att det spelar roll att Public service medarbetare till 80% röstar rött, grönt eller rosa (och praktiskt taget ingen på SD, en sådan person skulle för det första aldrig anställas), så tänk efter en gång till.

Det här handlar om statligt sanktionerad politisk propaganda och det är återigen journalisterna som bär ansvaret för detta demokratiskt sluttande plan. Och ännu är de flesta svenskar för naiva för att förstå bedrägeriets omfattning.

Där jag var nere och röstade tidigare (och jag kommer inte att avslöja vad jag till slut röstade på), hände något intressant.

Framför mig i kön började en ung man argumentera högljutt med en av valarbetarna.

Det handlade om hur det var möjligt att folk kunde ”smyga med” vad de röstade på.

Den unge mannen gillade inte det, riktig demokrati, sa han, handlade om att vara öppen och stolt med vad man röstade på.

Sen ifrågasatte han om detta med valbås var lagligt, eller bara något som Södermalms stadsdelsförvaltning hade valt att sätta upp, kanske bara för att ”skydda rasister”

 

När jag såg den unga mannen brösta upp sig och titta hotfullt på valarbetaren tidigare idag tänkte jag på tidningen Expressen (men också på DN och många andra traditionella medier och även Public service) –
-att det egentligen inte finns någon skillnad i hur dessa ser på demokrati.
Man skall skämmas om man röstar på ”fel” parti

**************

*************

Vad säger man?! Jag är mållös av frustration och ilska, och med den känslan i bröstet går jag till valurnan. För Sverige- i tiden, som en halvkänd snubbe skulle sagt.

Ikväll är vi bjudna på middag hos MPsympatisörer, en thriller =)) och då har jag förmodligen lugnat ner mig.not

(1100 läsare tom kl 13:40 fö)

Är abort bra?

Annonser

One thought on “3 djupa andetag och Jussi H Lundell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s