Talli ho! mina vänner Talli ho!..Obama får gå, Expressen avslöjar!

…kollar in dagens inkvisition, å har man sett på fasen! Idag har man till slut, efter ett par dgrs lidande lyckas fälla en ungräv-då 17 år, hakkorsbindelgate genomfördes på en maskerad, å sen slog man på stort å tog en gammal skabbräv på 72 år!

*applåderar*

Självklart ska den unga flikkan plikta med att rullas i tjära, fjädrar och förlora jobbet! Hon hade ju under nån form av tonårsspex för ett par år sedan, en hakkorsbindel, så att hennes nuvarande arbete i hemtjänsten inte fungerar. Maken säger från toan där han sitter å skiter; Jag tar hellre henne med hakkorsbindeln alla gånger än att hamna på Ume´s ”Skräddaren” sittande i skit.

hakkors

Sen har vi nästa då, gammskabbräven. Vad har hon gjort?!  sagt både n****boll och n****kyss!? Jag vet inte om jag orkar fara på kursen idag. Vilken hemsk monstertant! och vad mer?

Jo, hon säger som Obama!!! ´dvs att vi måste gå ihop och ta itu med de fundamentalistiska islamisterna. Säg upp pensionen för´na? och sätt henne på ”Skräddaren” i Umeå!?

SDtant2

SDtant1

David Baas och Christian Holmén siktar på Åkesson men tog en sväng förbi vita huset av bara farten, så nu sitter Obama i skiten rejält!!

Obama2

Tallihooo! Tallihooo!

Näste man till rakning, han har sagt nedanstående..och detta om dem som våldtagit. Jamen det är rysligt.

SDohyra

talliho

Annonser

5 thoughts on “Talli ho! mina vänner Talli ho!..Obama får gå, Expressen avslöjar!

  1. Det är ruter i den äldre damen från Vallentuna,men så har hon inget arbete att förlora,pensionen lär hon väl kunna behålla med dagens lagstiftning.Hur det blir i framtiden vet väl ingen,demokratins fernissa flagnar allteftersom i Sverige.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s