GAB- Glöm aldrig Barbro

HÄR

Om man skulle ta och starta något för de äldre Expressen bränner på bål? Den sedan 9 år tillbaka ideellt arbetande röda korset kvinnan dog ju ett par månader efter att ha hängts ut som rasist under de mest vidriga förhållanden.

Därför har jag idag blommograferat till den senaste åldringen; 72 åriga Ulla Wennel. Jag hoppas hon klarar det hon utsatts för.

Annonser

4 thoughts on “GAB- Glöm aldrig Barbro

 1. Jo, det är ju journalistkåren och media som driver de här sakerna. Det är märkligt att en SD:are som hängts ut i expressen, av media förföljs på liknande sätt som Hitler förföljde judarna och KGB och Stasi hållit befolkningarna i schack.

  Ska vi ha media och journalister av det slaget?
  Värt att notera är att Media de allsmäktiga och rättrådiga samtidigt slår ett slag för att de som krigat för IS räkning och massakrerat civilbefolkning via pengar från samhället försiktigtvis ska övertalas att sluta med det dom håller på med.

  Men om man genom förföljelser driver folk till självmord för att de, i SD:s fall ofta i yngre år på yngres vis uttryckt sig lite oförsiktigt och tagit i lite extra hårda och oförsiktiga ord när det trott att de skyddats av anonymitet, vilket yngre ofta gör, eller som äldre bara inte hängt med i hur journalisternas världsbild och tendens till hatkampanjer har utvecklats, så är det i Medias ögon fullt OK, ändamålet helgar medlen.

  Men vad är egentligen ändamålet? Själv tror jag att medias panik i fallet SD består i att man insett att man har tappat greppet och inte kan kontrollera 10-15 % av befolkningen, nämligen de som tänker själva och lägger ihop siffrorna rätt! Media använder ofta individer som exempel, och då är det lätt att visa vad som helst, det finns alltid nån passande individ.

  Men styr man ett land måste man också se skeenden i stort , t.ex väga långsiktiga konsekvenser och väga en miljon pensionärers sämre vård och pension mot kostnaden och den arbetskraft som behövs för att ta emot 100000 nyanlända per år som också ska ha av samma resurser.

  Problemet har varit, och är många avseenden fortfarande mörkat för allmänheten och de flesta politiker av lägre och även högre i vissa fall högre rang, men alla som handskas med pengar, som ju egentligen bara är ett mått på resurser av alla slag, vet att det inte finns oändliga resurser, även om t.ex. MP tycks tro det…

  Liked by 1 person

 2. I fallet med Ulla Wennel håller jag helt med dig,vad är det som händer,folk har inte längre rätt att uttrycka sig burdust.Bara i TV soffor kan företrädare för ett parti kallas idioter rasister utan närmare förklaring!Mörkret sänker sig över Sverige,vill media och politiker köra landet i kvav,så fan gör det då!Det senaste ljuget är att vi bestämmer inte över asylinvandringen det gör internationella konventioner,som bara Sverige tydligen måste följa! Man vill bara spy åt allt skit media och kändisar spyr ut!

  Liked by 1 person

  1. Antingen gör alla andra EU-länder fel, eller så har Sverige inte förstått ”spelet.” Jag lutar åt det senare.

   Kanske är det den svenska isolationen här uppe i norr som göra att man inte förstått att det där med konventioner är precis som med lagar – något som kan tolkas ganska vitt efter dagens förhållanden.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s