Demokratihatande revolutionära "konstnärer"

Dick har skrivit bästa posten

”Under eftermiddagens direktsända P1 Debatt diskuterade vi polisen. Kritik, förklaringar och analyser från olika håll möttes. Det var helt i sin ordning (även om det blev väldigt mycket anekdoter om händelser som varken är bevisat sanna eller falska). Men plötsligt fick “poeten” Quena Soruco framföra en appell där hon anklagar Sverige för att vara en “skendemokrati”. De som väljs i allmänna val utgör inte “vår demokrati”. Hon fick framföra sitt budskap utan möjlighet till diskussion.–

–Det är inte fel av Sveriges Radio att låta personer med extrema budskap medverka, men de ska medverka på samma villkor som alla andra debattörer! De måste möta kritik!–

— 

Mitt råd till SR:s alla redaktioner är att se den internationellt erkända dokumentären Undergångens arkitektur(SVT/Sandrews, 1989) av Peter Cohen (engelskspråkig version finns på YouTube).Det är den bästa sammanfattningen jag sett som förklarar varför nazismen kunde växa i Weimarrepubliken — den drevs av självutnämnda konstnärer som ansåg sig stå över politiken.

De ställde inte upp på demokratins villkor att möta sina ideologiska motståndare i debatt.” slut cit Dick Erixon

Bläddrar på cybern och undslipper mig en suck. Jaha en Megafonenmedlem.

Whats new? De har ju verkligen visat hur man ska starta ”små” revolutioner, gjort sig till talespersoner,<–artikelförfattare Serneherde HÄR kan man läsa väldigt intressanta kopplingar mellan flera olika grupper organiserade kaosmänniskor. De vill även starta en folkbildning/folkhögskola för att utbilda ”arbetarklassen”

De är inte ensamma om att se möjligheter till att dra in skattepengar för sin agenda om man säger så…

”Vad kommer bli er grej?
– Vi måste ju ha det som alla folkhögskolor ska ha, kunna erbjuda gymnasial grundutbildning och lite andra regler som vi måste följa”  (nämen skit åxå… regler.?!.. =((

Under tiden används skattepengar till annan konst..

”Om Socialdemokraterna kommer i regeringsställning kommer de ”att genomföra en stor folkbildande insats om olika former av rasism i västvärlden och Sverige under de senaste cirka 100 åren och i dag. Samtliga grund- och gymnasieskolor ska därför erbjudas ett utbildningspaket om olika former av rasism i västvärlden och Sverige under de senaste 100 åren och i dag. Uppdraget att utföra insatsen ”Detta behöver vi förstå” kommer att ges till Forum för levande historia i samarbete med Skolverket. Uppdraget beräknas kosta 25 miljoner kronor från år 2015” … lovar Margot Wallström.”

cit Anybody

Samma ”Forum för levande historia” som denna FBtråd tar upp, Samma ”Forum för levande historia” som säger att de inte är samma sak som ”Levande historia” Gtbg- som stöder revolutionsromantiskt skit! Revolution kräver offer. Mot bakgrund av vad som händer i tex Irak och Syrien känns det rätt osmakligt och upprörande att se och förstå intentionerna hos sk ”Folkbildningsrörelser”, maskerade som tar runt halsarna på bakbunda tejpade fångar. Fy fan.

forum för levande historia

 

”Knulla den svenska staten i alla hål som finns, vi gav er verkligheten och ni ger oss smutskastning”

cit Lani Mo en av ansvariga bakom ”Maktskiftet”videon efter kritiken. Har inte läst en enda upprörd feministreaktion på det. Borde iaf kvala in på nån sorts ”patriarkal” planhalva, men tycker nog att staten borde lyssna på honom och ändra migrationspolitiken så att vi kan integrera de som är här, innan nya kommer?

"Jag startade en annan tråd om videon med mer info om gruppens medlemmar och själva
videon, (bl.a. det märkliga faktum att en bild från propagandafilmen för 'svenska'
mujahedeens på Jihad-uppdrag i Syrien dyker upp i videon vid 3:30)."
svenska muhajedin

”Tro, hopp och utanförskap”. Hör ni det? De tragiska i Irak drar just nu mycket fokus bort från den svenska hemskheten och utanförskapet. Som kurd vill *en* ha en kurdisk nation, ett kurdiskt land. Precis som tex Özz Nujen redovisat. Vi har ett land. Men andra vill krossa nationalstaten, inte minst våra politiker

Muhajedinklippet i musikkonstvideon är HÄRIFRÅN

”Dunia: Har du släktingar kvar i Kurdistan? Du är grym. Vi är stolta över dig

Özz Nûjen: Ja 99 % är kvar där

Dila: Tack för ett bra program! Vad är din största dröm?

Özz Nûjen: Ett fritt Kurdistan 🙂

Danne: Kan Kurdistan bli självständigt??

Özz Nûjen: Såklart!

Niko: ÖZZ va skulle du kunna ge för ett självständigt kurdistan?

Özz Nûjen: Mitt liv” slut citat Özz Nujen

 

På något sätt känns det ovärdigt både med flaggbränning, el att skymfa demokratin i ett land man kommit till pga krig. Jag tänker att det nog inte skulle bli nån bra reaktion om jag åkte till Iran och uppmanade till flaggskändning….

özz                                                       När man ”brinner” för ngt väldigt mycket

Rädda 10 hundar – skjut en varg!” Det är en liten men mycket militant grupp, som vill utrota vargen i Sverige. Den har enligt uppgift 836 medlemmar hemmahörande i de tre vargrikaste länen, Värmland, Dalarna och Västmanland” slut cit Elisabeth Höglund

 

 

 

Annonser

5 thoughts on “Demokratihatande revolutionära "konstnärer"

  1. Jag skriver inte ”för” SD hjärtat=) ser att du ugglar i Umeå.

   Aftonbladet och Expressen är SD´s största PR organ och har gjort ett lysande jobb i 4 år snart.

   Om du fixar att klicka länkat material, finns budskapet däri; att jag INTE gillar extremister som förespråkar och utför våld. Sponsrad extremism är ju rätt vidrigt. Särskilt för mina skattepengar.
   Natti natti, sovvi gotti!

   Gilla

 1. Jag blir alltmera oroad av medias agerande. Det vi har i Sverige nu är en ren MEDIADIKTATUR där alla politiker utom i någon mån SD säger det som MEDIA har godkänt eller sannolikt kommer att godkänna, och även SD uttrycker sig precis som de andra med ett språk som MEDIA, de stora härskarna, har godkänt! Sen är det inte bara invandringens omfattning mm som som MEDIA bestämmer över, det är även t.ex. järnvägssatsningarna, där Media bara godkänner mera pengar till järnvägen, man får inte ifrågasätta om man verkligen har råd att lägga så mycket pengar på ett system som uppenbarligen inte fungerar så bra trots att anslagen mer än dubblerats sen flera år. Inte heller får Grön El ifrågasättas, trots att det enligt en uppgift jag har fått av en som pratade ”bredvid mun” (grön el bestämdes i ett slutet möte där folk fick skriva på att hålla tyst). Varför? Jo kontrakten med sponsorerna var redan skrivna! Fick ej veta vilka sponsorerna var, en god gissning är väl de stora elbolagen och de som gör elgrejer, samt SJ som sponsrat SNF en längre tid! Inga grävande journalister vill undersöka Grön El beslutet inte, det ligger ju MP nära….Det finns säkert fler exempel inom andra området där MEDIA i sin diktatoriska självgodhet lägger locket på och inte vill att medborgarna ska få all information!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s