Jonas är mer troende än Jackelén

På nyheterna ser vi hur Kommunistkina ”styr” barn till sina ”närområdens” skolor…bara det att föräldrarna inte bott på ”sin” hemort på 20 år. De områden som alltså räknas som närområden långt bort…

Sen kommer Jonas Sjöstedt som av en slump in på att ”vi måste kunna lita på skolan överallt”- och det innebär att barn ska gå i skolan i sitt närområde….stor humor

Att Löfvén inte är ”kär” i honom och vill gå som parhäst verkar han totalt ignorera- kan inte ta ett nej, eey? =) Sjöstedt ”tror” att Stefan egentligen VILL, bara han får känna efter ordentligt liksom i själva innersta kärnan av sitt röda hjärta. Snart kommer Löfvén med följe att kyssa hans hand och be om samarbete.

Röstar man på Sjöstedt får man det man röstar på, dvs kanske ett stopp på vinster i välfärden…. tror han….fast allt handlar ju om kompromisser. Det är ju så i innerliga lovestorys.

Sen ler han nöjt och säger att den enda lösningen att få stopp på SD- att utestänga dem…och Alliansen…är att ge alla mandat till honom och Steffe.

Det var inte kul att få frågor om Stalin och Lenin. Oj vad han snörpte ihop munnen. Jonte är så nöjd över att vara emot våld och vänstern har rensat ut alla våldsbenägna RF-hyllande individer- särskilt ur ”Ung vänster”, får vi veta.

Ändå kan han inte helt ta avstånd från att man har rätt att förstöra andras möten. Skönt att höra Jonas! och en mycket viktig signal till de du nyss sade inte ska begå ”brott”

Polisen avgör om det är brott sade han, och tog inte avstånd från att med ljud störa ut ett annat partis valmöten.

Ali Esbati får backup för sitt ”tjänstefolksutspel”. Jonas hävdar att att det blir fler arbetstillfällen genom att ta bort Rutavdrag. Han är inte orolig över att det blir svartjobb- igen. Det ”tror han inte”

”VI” ska ha en bra hemtjänst där alla som arbetar med sådant ska jobba, och alla som vänsterpartiet avgör är berättigad av sådana tjänster ska få det av den enda sortens leverantören. Hehe! Rut får vara kvar ett par år till…säger han.

Top notchfeministen säger att kvinnor ska ha hjälp- men halva strafftiden för förstagångsförbrytare oavsett brott, t.ex kvinnovåld och våldtäkter.

Att knarka ska vara OK.

Halleluja! V = Vi som ”tror”

Fy faniken vad rolig TVkväll!

Den hälsosamme ekonomisten

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s