Ordförande i svenska "Prussiluska"klubben

…..makalöst.

Jag har hittat henne!

Svensk soctants reinkarnation, Översteprussiluskan herself med värdegrundsglorian skinande blank på sin hjässa..

IS utanförskap

Här får vi förklaringen; Göteborgarna som strider mot varandra i Irak ”mår mycket dåligt” och svensk veteranpolitik har inte varit nånting att hänga i granen ens för egna välutbildade kontrollerade män och kvinnor som varit i internationell tjänst.

Här får jag mig serverat, som den bonnläpp utan stridserfarenheter sedan 200 år tillbaks i mina mjölkiga gener jag är- att för Göteborgare och andra svenskar, så handlar striden om att;

”Det är nära.

De har sina hjärtan där.

För dem fyller kriget, och döden, en mening

I´l be damned,thank you very much! Britz tycker sossar och moddars rörande enighet om att ändra terrorlagstiftningen så att dessa ”veteraner” (?) förpassas ur riket är helt fel väg att gå. Ty allt handlar ju egentligen om-

Jo just det; ”utanförskap”. De åker pga ”utanförskap” och blir dubbelt utan.för.skapad om de utpekas som persona non grata efter att ha slaktat i sina forna hemländer. Vi som nytt homeland måste förstå detta.

Ändå verkar hon ju fatta, att övertygade Jihadister skiter i svensk lagstiftning. Att de även skiter i vårt” snälla soctanten-scenarie med värdegrundssamtal och utanförskapsmotande arbete”-verkar inte finnas pollettutrymme för.

För orsaken är ju densamma –> En övertygad Jihadist har EN tro, där ingår vare sig svensk lagstiftning och där finns inte begreppet ”utanförskap” annat än än där vi andra– icketroende, otrogna befinner oss. Kuffaar

VI är UTANFÖR det rätta levnadssättet. Var fjärde människa på jorden är muslim.

Sen slinker hon än hit å än dit i sitt resonemang och kommer fram till att ev Svenska Jihadister i antal är försumbara, och att ”skadan” att öht bråka om det här riskerar alla andra muslimers väl och ve. För tänk om ALLA blir sedda som terrorister!?

Lyft över det resonemanget på vilken annan företeelse som helst.

Bättre då att låta det bero och alltså se till att de” inte mår dåligt ”- de längtar ju in i svensk gemenskap utan en skäggig farbror att be till  5 ggr/dan och utan alla regler som det för med sig. Bara att de inte riktigt vet om det ännu..att de ska omfamna ” tryggheten här hemma”, istället för att hacka folk i bitar, halalslakta otrogna och använda deras huvven på ett evighetsmakabert sätt vilket skulle få Vlad Draculas grymhet att framstå som svenske kocken i mupparna.

Det finns 1,5 miljard muslimer i världen. 15-25% av dem beräknas vara radikala =>180-300 miljoner muslimer vill krossa Västerlandets sätt att leva. När personer som visar sin radikalitet i religionens namn, som flytt hit, fått uppehållstillstånd och grunden är att *hen* vill bort från religiöst krigsförtryck? är det inte och kommer aldrig vara okey att de i princip ska hållas tillbaka i ”värdegrundshalsband” som nå ivriga blodtörstiga Pitbulls, för att inte längta efter att döda.

Enligt Britz krävs ett förabete –att förhindra att Jihadister åker tillbaks till det land de flytt från för att döda fienden. Hur tänkte hon då att man skulle göra denna Jihadistskanning i presumtivt syfte i praktiken?

DET skulle alltså vara mindre polariserande än att se till att just de som ÄR terrorstämplade som kommer tillbaka- faktiskt har förverkat sitt uppehållstillstånd? Att behandla mördare som mördare när man vet det?? Alla muslimer far ju inte dit och/eller vill krossa västerlandet!!

Att hon sedan jämför ”icketerrorstämplade” grupper med just IS med de som nu strider mot IS gör mig rätt illamående. Hon frågar vems listor som ska gälla ang terrorstämpeln, och hon ser alla som varit i krig och kommer tillbaka som ”veteraner”

Låt mig säga att jag räcker upp handen och röstar för att IS verkar bestå av radikala Jihadister.

De är terrorister.

Radikala Jihadister kan du fetglömma är några som ska träffa Prussiluskan- för mina skattepengar iaf. Alla som kan tänka sig att kolla in vad vi diskuterar kring, förutom ren abstrakt ideologi- kan ju ta sig i nacken -sätta tändstickor i ögonen och faktiskt åtminstone ta sitt fisförnäma ”värderingssnack” ett steg längre- ta en sväng på Liveleak <– MYCKET STOR VARNING!!! och kolla in utbudet av när de lever ut att;

”det är nära-

de har sina hjärtan där-

för dem fyller döden och kriget en mening” yippieeey.

Hur man ska få slut på skiten, där barn uppfostras till Jihadister och gladeligen bär runt på människohuvuden <–VARNING -är frågan? ”Utanförskapet” som både bygger, som glädjer och uttrycks på detta sätt beats me. Jag vill bara inte ha dem innanför landets gränser. När man är emot halshuggningar är man väl förresten Islamofob enligt Britz?

Hjärntvättade barn som skär sitt första huvud av en ”fiende” Det är pyntat med religiös musik, med glada stolta vuxna som filmar, och andra barn som med slöjor håller fast personen.

Muslimer som är fredliga, dvs sköter sitt är ju inga problem NÅGONSTANS där de är. Det som däremot är ytterligare en nyans i det hela- är det faktum att de fredliga- ju inte kommer undan ens HÄR i Sverige, då det kommer hit radikala som börjar styra upp hur andra muslimer ska leva här. Snacka om ”dubbelt utanförskap”, du Britz…

 

Annonser

2 thoughts on “Ordförande i svenska "Prussiluska"klubben

 1. Mmmm…
  unvis.it/http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19466807.ab

  Men vettu, PRATAR man inte om det finns det inte, vi ska ju inte ”oroas” i onödan vi stackars omedvetna medborgare. Staten vet bäst.

  ”Sverige är en måltavla
  I motsats till vad många svenskar kanske tror så är Sverige en måltavla.
  – Hotbilden mot Sverige är till och med högre än mot vissa andra länder i Europa. Vi finns med bland de mest utpekade.
  Sveriges militära engagemang i muslimska länder som Afghanistan är ett skäl. Ett annat är Lars Vilks tecknade rondellhund som varit svår att tvätta bort i radikala islamisters medvetande.
  Kassman vill inte gå närmare in på vilka de tänkta målen var i de två fallen eller hur stora förlusterna i människoliv kunde ha blivit.
  – Vi pratar om terrordåd. Bara det gör det allvarligt.
  Vill inte oroa allmänheten
  Skälet till att man inte tidigare berättat om händelserna är att man inte i onödan vill oroa allmänheten.
  – Målet med vårt arbete är att undvika att något händer, berättar Kassman. Vi har inga egentliga skäl att göra det publikt. Vi vill inte skapa oro i onödan.
  Det var innan polisen i Norge gick ut offentligt i juli och varnade för att ett terrordåd i Norge kunde vara omedelbart förestående.
  – Vi har haft lägen med konkreta terrorplaner där vi kunnat göra samma sak men valt att inte gå ut offentligt. Men det är definitivt ett alternativ även om man inte kan göra det för ofta.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s