Gudrun hjärta Sjöstedt = samma gamla vanliga unkna kommunister

Det gör sköntont i pannbenet då Gudrun och Jonas oberoende av varandra går ut och fördömer polisens arbete på huliganupploppet MOT demokratins principer igår.

Skönt” därför att de som vilka tungomålstalande djupt religiösa som helst låter hakorna glappa och formlerna rinna som illaluktande var ur mungiporna. Det är bara att fylla i sk ”fördomsruta” 1 ang de ”nya” vänsterspökena som dammar av de gamla kommunistiska doktrinerna. Så svårt ingrodda snea ideal att de utan att blinka tror de är ”hemma” med sina gravt illa dolda demokratiföraktargument.

Gudrun ”prussiluskan” Schyman är inte och har aldrig varit längre bort än ett tampongsnöre från tampongen i sin kommunistiska syn på världsordningen

"Schyman säger inte nej till att Svenskarnas parti ska få föra fram sina åsikter på gator och torg.–
Men vi andra har också rätt att visa att vi inte respekterar de åsikterna."

slut citat Schyman

Problemet ÄR just hur ni ” andra visar”, och det är starkt förknippat med odemokratiskt -för allmänheten – oaccepterat beteende! Lär er bete´er som folk som man kan respektera. Huliganism är inte att ”visa” enligt vårt samhällskontrakt HUR/VAD *en* tycker. Istället sanktionerar du detta. Fy faniken så bra!

Jonas

" Jag känner inte till i detalj vad som har skett, men det är en rättighet att få
demonstrera mot nazism. Det är en rättighet att stå upp för antirasism, 
som man gjort i Malmö, och det måste människor få göra,"--
----frågan som Vänsterpartiets partiledare ställer sig är
om det är rimligt att det nazistiska torgmötet ens fick hållas.
Polisen har varit alldeles för generösa med att ge tillstånd till nazistmöten.
De gjorde det på första maj, de gjorde det i Almedalen.
Jag tycker också att det är helt orimligt att Svenskarnas parti får komma
in på svenska skolor, säger Jonas Sjöstedt.
Han uppmanar i stället att polisen att i fortsättningen tänka både en och två gånger
innan tillstånd för möten, demonstrationer och manifestationer med
nazistisk bakgrund beviljas.slut cit Jonas Sjöstedt

Kan det bli tydligare än så här? Näej, det kan det inte. Både Jonas och Prussiluskan bekräftar att det sätt den sk ”autonoma rörelsen ”VISAR SIN RESPEKTLÖSHET” på– för att inte visa respekt är ju detsamma som respektlöshet,-DET sättet är legalt enl dem.

De hjärndöda svarta maskerade våldszombies som liknar IS kindergarden i sina munderingar minus skarpladdade vapen, har med Jonas och Gudruns och en å annan Simon Fors-klons goda minne och sanktioner och samma hjärnbrist blandat ihop VAD demokratins principer går ut på med självskapade rättigheter att utföra det våld man anklagar den andre för då man inte håller med eller tycker något är jättefel…

LÄS PÅ- VÄX UPP!

”Ont” därför att media inte verkar ha tillräckligt stort tangentbord för att hitta bokstäver så att även bilden av vilka sockergryn som bevistade tillställningen i Malmö kan vara när det gäller att sabotera, utan t.om låter dem beskrivas som en lugn grupp utan våldstendenser. En lugn manifestation som plötsligt helt utan anledning blir brutalt attackerade av polisen, vilka naturligtvis går nazisternas ärenden och vill mörda Sveriges folk…

En ”gammal” (från Maj) Marteus/Expressen slätar ut mina djupa veck då hon skriver ang sabotage tidigare i våras mot SD:

Det tycks mest vara unga människor och jag undrar: Vet de ingenting om demokrati? Har ingen lärt dem att demokrati är något annat än en stor, varm, enig, Bris-sanktionerad gruppkram?

Demokrati handlar om att åsikter får brytas fritt mot varandra utan straff, blodsutgjutelse och statskupper. Tolerans handlar om att tolerera, det vill säga att uthärda sådant som man inte gillar.” slut cit Marteus

Britta Svensson typ nyss;

 ”Svenskarnas parti lägger sina brakskitar rätt i knät på det demokratiska samhället, som står upp för, ja, just det, allas lika värde. Även detta vedervärdiga parti har rätt att ställa upp i val, föra kampanj, demonstrera, tala.

Jag har respekt för de demonstranter som är fredliga, men jag tycker att de ger Svenskarnas parti för mycket uppmärksamhet. Partiet påverkar ingenting av den politiska processen i Sverige, de har inget inflytande.”

slut cit Britta Svensson

Här nedan – ska man skratta eller gråta?!

F.ö har *en* ett ANSVAR då man är på plats som demonstrant- särskilt om *en* ser ryggsäcksbärande svartklädda maskerade människor. Men det är ju bara vad jag tycker..

Malmö

foto  Drago Prvulovic HÄR

Folk filmar och kastar saker mot polisen. ”Dagens polis skyddar morgondagens Hitler” skanderas

Men oj! vad media måste ”arbeta fullt ut med att misstänkliggöra antifascister som våldsamma individer”…

ASK säger;

 Jag är lite förvånad över att Jonas Sjöstedt antyder att vi skulle ha någon slags selektiv grundlag. ”

—-– Vi har två grupperingar som ofta konfronterar mot varandra. Det är extrema partier som Svenskarnas parti och andra och det är extremvänstern. Tyvärr respekterar de inte de demokratiska spelreglerna och den grundläggande fri- och öppenhet som vi har i Sverige.

Nazzar och extremvänster

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s