Case closed-Skåne till Danmark

HÄR

” Det är sjukt att de sätter tusentals liv på spel för att skydda sex nazister, säger initiativtagaren Felicia Mulinari”

Vilka sa ni satte tusentals liv på spel sa ni?? Vilka ”de”? vem hade beemat dit puckona utan egna val? och vad menar Felicia Mulinari? Skulle polisen låta en mobb på 3 000 huliganer slakta 6 nazister? Det är ju vad hon säger?!

Vem har utsatt VEM för ”fara”. Media är ena riktiga arslen, det är ju de HÄR människorna som gör tillvaron farlig och kostar pengar. Mina pengar. Tänk om nazze Fnatte å Tjatte med 3 vänner fått gå där med sina plakat och Felicia med sina 3000 ”vänner” kunde fittpysslat i grupp eller ngt annat samhällsbärande? Då hade polisen kunnat ägna sig åt gängbrottslighet, inbrott ”vanlig” misshandel, mord och våldtäkter. Men det vore ju onödigt..

Herregud. Det är dags att lämna över Skåne till Danmark =)

Mulinari har väl campat klart mot bostadsbristen, hungerstrejkat klart mot Israel så nu äre krossa svensk polis mot nazismen som gäller. Det kostar att ligga på vänstertoppen.

”Lund är fullt av tomtevänster pga. andelen unga samt de 68r som utbildat sig här, stannat kvar och ynglat av sig.” cit FB–

”Vad är detta vänstern som demonstrerar mot vänstern?

Bristen på bostäder och de höga priserna är enbart en produkt av det socialistiska samhället. Byggarbetarfacken i Sverige har varit så starka att lönerna är skyhöga, i klass med vad en högutbildad läkare tjänar trots att byggarbetares utbildning ofta är minimal. Finns det brist på byggjobbare då? Nej, det finns gott om byggjobbare men den svenska byggarbetsmarknaden är enormt protektionistisk så de hindrar ofta utländska arbetare att komma hit. Byggfacken är en maffia som är så starka att en sicilianare skulle bli avundsjuk.

Så snälla dumma vänsteridioter, ni sitter verkligen i eran egen skit.” slut cit FB

Mamma Mulinari jobbar bl a lite med genusvetenskap och samarbetar med den kände anarkisten och vänsterpartisten Neergaard,åxå i vp´s partistyrelse. Inte undra på att Jonas är så på.

Malmö2

Anonym Malin sa...
Ja stackars små”motdemonstranter”. Dagen innan hade det på fejan tipsats om att motdemonstranterna borde ta med sig kullager eller stenkulor för att få hästarna att bryta benen. Eller tipsats och tipsats, snarare uppmanats med en viss irritation över att inte fler lärt sig detta redan. Trevligt folk det där.

Man kan alltså för en gångs skull med fog säga att man agerade i självförsvar. Ja, hästarna alltså.
Hashtag: kämpahästarkämpa
Och #hejafabbopolisenheja

24/8/14 03:09

Hos Anybody

”Ett tiotal demonstranter ..

.. från svenskarnas parti hotade 1500 – 2000 tillresta och bofastamotdemonstranter så till den milda grad att de måste freda sig genom att kasta medförd ammoniak och uppbrutna/medförda(?) gatstenar på polisen som ”piskade upp stämningen inom den autonoma miljön” och förhindrade dem från att försvara sig mot våldsverkarna. Härmed förhindrades motdemonstranterna också från att tillgripa den gamla fina, revolutionära traditionen att oskadliggöra motståndaren med knivhugg i ryggen.” slut cit Anybody

——-

övriga citat i ämnet från Flashback

Ursprungligen postat av Saccard
Ibland så är det verkligen svårt att försöka vara fördomsfri med tanke på att alla ens fördomar om folk gång på gång visar sig stämma med kuslig precision. 

********

Då är det inte några fördomar utan observationer om sakers tillstånd och samband som vi/du har gjort. Inte bara folk som är avlönade som vetenskapsmän har rätt att analysera och dra slutsatser.

Låt dig inte tryckas ner av att dom som inte vill att vi ska upptäcka dessa samband skyller oss för fördomsfulla. Det är deras metod att få dig att hålla käften.” cit FB

Felicia Mulinari försvarade Pinatagrunkan ni minns; Slå på Annie Lööf. Hon är såå mycket emot våld så det är inte klokt. DÄRFÖR måste våld få utföras- från RÄTT sida förstås.

”Vi vill gärna ta debatten om våldet! Vi är oroade, arga och upprörda över allt våld 

vi ser i vårt samhälle, över den svenska vapenexporten till diktaturer, över det våld
som tvingar sjuka människor att arbeta och det våld som Sverige utför med militär varje
dag i Afghanistan. Vi vet att om inga demonstrationer sker, om inga piñatas krossas,
om inga slagord utropas så kommer våldet att få fortsätta pågå."
slut cit Felicia Mulinari

*******************************
*******************************

Fräckt tjuvad från Fnordspotting

Susannas Crowbar

Annonser

2 thoughts on “Case closed-Skåne till Danmark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s