"Reinfeldt är helt slut…"

Då viljan att så starkt som möjligt distansera sig från SD är större än demokratins regler. Ja, då ÄR det illa. Nedan slår Westerholm fast just det på ett mycket trovärdigt sätt..

Westerholm/Ledarsidorna

Fredrik Reinfeldt visar nu vem som styrt och styr hans agerande i praktiken. Det är Sverigedemokraterna. Genom att hela tiden tvingas reagera på deras tillväxt och utspel i rädsla för rasiststämplar och annat och istället för att rätlinjigt ha fört en egen politik samtidigt som han konsekvent låter blockgränsen markera en gräns ingen kan eller får gå över har han begränsat sitt eget manöverutrymme till ett frimärkes storlek. ” slut cit J W

—————————–

Sten Karlsson ·  Toppkommentator

Hade S haft civilkuraget att säga att invandringen måste dras ner, skulle dom fått min röst. Nu får det bli ett annat alternativ. Finns inget kaos, som är värre än det vi står inför, med alliansens eller de rödgrönas politik. Vi pratar om i det närmaste öppna gränser.
När 90 % av ”flyktingarna” saknar id-handlingar, och Migrationsverket har en i praktiken, obefintlig kontroll, är det anarki som ligger runt hörnet. De enda som kan tänkas stå för nån struktur, lär bli IS svenska lokalavdelning.
——————————————–
Jag tänker att när Edward Riedl försöker gå i Reinfedts skor och säger att SD är fullt av rasister, borde han läsa detta
————————
Jag har vid ett antal tillfällen försökt debattera det obekväma ämnet invandringspolitik i Facebook-gruppen Alliansens Vänner, detta eftersom jag tycker att det är den absolut viktigaste frågan inför valet om några veckor.
******************
Ett antal gånger har jag fått rasist/SD-kortet i ansiktet och det känns beklämmande att det ska vara så lågt i tak i en diskussionsgrupp, ett symptom som dock känns igen väl från Statsministerns ovilja att diskutera ämnet.
*******************
Mitt senaste försök innebar omedelbar uteslutning ur gruppen men min erfarenhet är att det finns ett enormt behov av en sådan diskussion då inlägg som ifrågasätter Alliansens invandringspolitik ofta genererar många ”likes”.
************************
Jag känner mig därför mycket hedrad att få gästspela hos Ledarsidorna.se med denna något heta potatis.”
slut cit Jens Kittel
****************
—————————————————–
Jag tänker att det inte fungerar med det fransiga slitna illa missbrukade rasistkortet längre för att skrämma eller fostra väljarna. Ingen kommer att höja ögonbrynen.
**************
Jag kan inte tro att Reinfedt inte gör så här med flit. Han VILL fösa folket till SD. Han skiter faktiskt i mig, dig alla- bara han får igenom sin agenda, som han inte fått mandat av väljarna för.
***********************
I Sverige gäller svensk lag. Därförmåste medborgarskap som givits på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor, återkallas. Det duger inte att den som får avslag på sin asylansökan ska kunna stanna kvar i landet.
*********
Samtidigt bör fler utländska medborgare som dömts för grova brott utvisas. Dessutom vill vi slopa invandrares rätt att fritt välja bostadsort, och tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.
*************
Sverige bör ogiltigförklara borttappade pass, vilket tekniken i dag medger, och införa noteringar i passen om hur många man har haft. Efter ett antal förlorade pass ska polisundersökning föregå nytt pass.”
*************

Snart är det val igen. Ovanstående uttalanden gjordes i en debattartikel ett och ett halvt år före förra valet 2010. Det var mycket raka, tydliga och klara besked.

Kanske rentav avgörande för hur en del människor röstade. Men vad hände efter valet och under de fyra år som gått sedan dess?

******************

”Vilka var det då som förespråkade allt detta självklara som inte tycks ha fullföljts på någon punkt? Jo, tre personer som i dag alla är ministrar i den nuvarande regeringen: socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (då socialborgarråd), arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (då riksdagsledamot) och migrationsminister Tobias Billström.

Det kunde vara av intresse att, inför ett nytt, mycket snart stundande val,höra vad de har attsäga om varför inget av det som de förde fram med sådan kraft har genomförts."
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s