Åkesson i Skellefteå

....Varför inte lyssna på Åkesson? tänkte jag. Så det gjorde jag då han idag var i shtaan. Blev lite full i skratt sedan då jag läser min lokaltidning och beskurna bilder på ”motdemonstranter” visas. För att vara i en blodröd kommun, i ett blodrött län i en blodröd landsände så var detta verkligen ett trendbrott med så många ”lyssnare” Tro mig. Jag har ALDRIG sett på maken. Där var många äldre -även äldre med rullatorer och många ungdomar som hade ”Heja Jimmie” banderoller, ändå väljer Norran att fokusera ”protester”. Fast de droppade faktiskt av utan att det märktes på ngt uppseendeväckande vis eftersom de var så få, särskilt då det började regna. Jag tror de var gjorda av socker. Konstigt att en tidning skriver om en kaka i första hand istället för budskapet..

Det var många många fler ”lyssnare” än ”ring i näsan kängor-glin”

Eftersom jag var bortrest sist han var här och jag varit så förbannad på gapåskrikvänster och tårtningen så hade jag tänkt ge honom blommor vid tillfälle. Så det fick han nu istället, jag bad första bästa polis om hjälp så jag gav 10 Gladiolus till några lokala funktionärer under det att jag beskrev att eftersom han blivit bjuden på tårta på andra ställen kunde ju blommor passa idag. Det var innan nåt glin kompletterade fikat med inplastad kaka. Här är obeskurna bilder på en del ”protestanter”, och lyssnare.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lite retuscherade damer som inväntar Jimmie.


SAMSUNG CAMERA PICTURES

När jag insåg att det bara var en liten liten grupp fredliga småglin tordes man ju gå närmre..stod bredvid en säposnubbe och en polis precis bredvid mig, så det kändes tryggt. Några äldre damer flyttade också närmre och muttrade lite över de som stod å ”larvade sig” som de uttryckte sig. En journalist gick fram och pratade med damerna om varför de var där, och de svarade att de ville höra vad han hade och säga. Journalisten frågade om hon fick skriva det.

Såg många jag kände igen. De som inte ville beblanda sig med den lilla gruppen ”ryggvändare” stod längre bak, men jag tordes som sagt var gå längst fram till slut, med en bekant som jag oförhappandes träffade på.

”Incidenten” som Norran skrev om var en liten grunka som kastades in mot husbilen och eftersom det var en inplastad kaka förmodar jag att det var en ”copycat” på Hägglunds tårtning. Glinet fördes bort lugnt å stilla och där grunkan kastades ifrån- från min synvinkel- såg det ut att vara strax bakom en regnbågsflagga, varför jag kom att tänka på Hägglundtårtningen och FAGARMY.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denna bild nedan är beskuren iaf. Tycker den är lite kul med 2 ggr Åkesson på samma bild. En mardrömsklon för en del kan tänkas? Talet då? Jotack, det var förutsägbart i mening att han håller en röd tråd och poängterar att flyktingmottagande ska ske, men att under de resor i flyktingläger han gjort var önskan unison att få hjälp för att komma tillbaks till sitt hem, då man befann sig i närområdet- varför mer resurser till det behövs. Reinfeldt fick naturligtvis en mjuk toffel ehuru Reinfeldts egna utsagor säger mer än vad Åkesson någonsin kan göra. Detta är Åkesson ödmjukt medveten om varför inte särskilt stora ovationer behövdes kring det.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Min uppfattning av alla gråskallars närvaro INKLUDERAT ungdom, var/är att de förstnämnda fattar vart deras surt ihopslitna skattepengar far.

Släpar man sig ut med rullator TROTS alla skriverier om hätska demonstrationer då man faktiskt kan riskera att bli skadad om så vore fallet, då är man både tuff och förbannad.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ungdomarna som lyssnade då? Tjaaa….behöver egentligen inte säga ngt om det, men de vill väl inte bli förbisedda? stå på andra, tredje plats? Hoppas Norran kompletterar med mer än bilder på några kängförsedda vänsterglin, än om det är en fullständigt bedårande utveckling att från stenkastande och slåsönderianism- kunna ”bara” vända ryggen till =) Stort.

Nu väntar jag bara på att nån annan partiledare som ges en liten liten annons om i Norran ska komma förbi lilla shtaan så man kan gå å lyssna. Tycker det är en plikt då man är röstberättigad faktiskt. Kommer Hägglund ska han få sig en blomma åxå och jag hoppas att KD blir kvar- de behövs! Nåja, Sjöskvistarn skulle kunna få en blomma åxå om han kommer. För all den tid i tonår och ung vuxen som jag var övertygad vänstersympatisör innan hjärncellerna började funka. 

och ALLA möjligheter till att läsa på finns, ist för att bli sekterist 

”Samhället tycks ha ett behov av någonting att tro på, i ordets religiösa bemärkelse, och vi människor kan bara inte låta bli att dela upp folk i rättroende och kättare.

Frågan är inte hur religionerna kan ha fått en så stor roll i våra samhällen. Istället bör man fråga sig hur vi annars skulle ha kunnat tillfredsställa vårt behov av tillhörighet och mening?

Hur som helst så är det uppenbart att den nya marxismen spelar på dessa strängar idag och den nya postreligiösa vilsenheten ger nya möjligheter att skrämma fritänkarna tillbaka in i skydd av det kollektivt godkända ”korrekta” tänkandet under hot om en stundande undergång.

Ve den som inte anpassar sig. Mental korsfästning och social bränning på bål väntar. Ack denna eviga mänskliga dragning till undergångstanken. Vilket hot den har utgjort mot friheten!”

I ett samhälle som är lamslaget av att marxismen dominerar utbildningsväsendet och medierna så är folk inte längre kapabla att genomskåda detta. Denna första seger för marxisterna som lägger grunden för det andra steget; framgångar för de kommunistinfiltrerade rörelserna vid valurnorna har möjliggjorts genom statens försorg.

Den allmänna socialistiska dominansen inom statsapparaten har tillåtit röda aktivister att härja fritt på SVT, SR, förskolor och universitet och där etablerat postmoderna kulturrelativa och anti-rationella utgångspunkter som norm.

De som har varit av en mer sansad socialdemokratisk läggning har ofta släppt igenom och tolererat sina mer extrema röda falangfränder och låtit dem få sin vilja igenom inom de fält där extremister alltid tycks vilja få ett grepp; inom utbildning och propaganda (medierna)! Det är där framtiden formas.

Det är där man kan indoktrinera de unga innan de utvecklar ett sinne för kritiskt tänkande. Det är där man kan etablera de stora lögnerna som fakta.

—————————

Uppdatering från Norran ”Vallöftena haglade”

Hehe, apropå ingenting. som nån annan i en valrörelse ger=))

Tänk om Löfven skulle komma hit och nån kastade en tomburk, sen skulle det stå i Norran ”Incident, nån kastade en tomburk” som ingress och som minst 1/3 del av budskapet i artikeln.

Jag har varit på RIKTIGA tillställningar i Fjollträsk på 80 talet med hundratals poliser, flaggbränningar å skit plus moms- anarkister som försökte kidnappa demon.

Annonser

7 thoughts on “Åkesson i Skellefteå

 1. Det du beskriver är väl ungefär det jag har hört från annan ort också då det åtminstone är lugnt. Media beskär till den lilla klick som ”visar motstånd”.

  Liked by 1 person

  1. Det har varit och är kontraproduktivt.
   Att så många tordes komma till vårt torg, i ett Skellefteå där Folkpartist varit/är ett skällsord. Det om ngt är VÄLDIGT talande.

   Jag tror att SD skräller och att deras växtvärk kommer att visa sig i tomma stolar i kommuner och landsting.

   Herregud jag vet folk som ALDRIG skulle rösta på SD som gör det i år.

   Är det fel på folk eller förd politik då?

   Gilla

  1. Inte är det väl någon religion kvar i KD? Vilket jag tycker är bra, trots att jag är en religiös extremist och fundamentalist.

   Det konfessionslösa, öppna samhället är det bästa som hänt oss religiösa. Vi kan alla tro vad vi vill, och frejdigt häda varandras heliga symboler (ja, åtminstone borde det vara så). Om ett religiöst parti fick makten är det tämligen sannolikt att detta parti har en annan tro än jag, varpå jag raskt hamnar på kättarbålet. Fast nu verkar ju bekännelse till diverse värdegrunder börja ta över katekesens, husförhörens och kyrkstockens roll i samhället.

   Så jag har allvarliga funderingar på att rösta på KD, just därför att de rensat ut Gud och Jesus ur partiprogrammet. Så kan jag ägna mig åt mina religiösa grubblerier i fred.

   Liked by 1 person

 2. Pingback: Häxanmexan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s