Nämen! lite mer vääärdegrund så ordnar sig allt..

….så gör vi i Sverige, värdegrundssamtal funkar på alla tillfällen i alla sammanhang i livet i världen inkluderat krigshärdarna i Syrien osv. De har bara inte fått den till sig på ”rätt sätt” ännu-

Nu får det vara nog, och nu får politiker ställa sig upp och ha nån #¤%& civilkurage!

HÄR

”Sverige gör alldeles för lite för att stoppa våra medborgare från att åka ner till Irak och Syrien och begå krigsbrott. Det anser Peder Hyllengren, forskare vid Försvarshögskolan i Karlstad. Det finns bilder på svenska medborgare som står och stoltserar med avhuggna huvuden i kameran, berättar han.”

Vad gör vi då? Jo, vi ska prata dem till rätta när de kommer ”hem” igen, snälla soctanten rättar till sin scarf för nu ska de få ”hjälp”- de ska få ”coachning” och dvs lite hederlig rejäl svensk värdegrundsutbildning. Det ni! DET är ”medicinen” mot Jiahdism och militant Islamism. Jag storknar PÅ RIKTIGT.

-” Ni förstår, det är inte riktigt okey att karva huvudet av folk, även om ni naturligtvis har helt rätt i att utöva er religion så måste ni kanske försöka sluta med just sånt? alltså inte just det här året, men om vi skulle ta och träffas tillsammans, och prata i grupp?

Ja, det gör vi- då kan vi spegla oss i varandra åsså kan vi börja tänka på vad vi ska hitta på för jobb, mm? inte sant? så får ni lite annat att tänka på liksom, åsså träffas vi här på plan 4 i sal ”lilla kotten”. Vi börjar med varje måndag mellan 11:00-11:30 och vi håller på fram till då det kommer att finnas andra skäggiga farbröder, lite rödklädda och fina.

Jag vet!

Ni kanske kan hjälpa till att dela ut presenter i stan till små barn! Förresten! Har ni hört den där ”we shall overcome?” eller ”vi komma ifrån Ria ra ria ra ria ra, vi komma ifrån ria ra- asketasketaa!”

Under tiden i Norge. Det otroligt nog MER ”rasistiska” grannlandet..

Annonser

6 thoughts on “Nämen! lite mer vääärdegrund så ordnar sig allt..

 1. Alltså .. jag tycker att vi först måste värderingsutvärdera behovet av värderingsutvärderande värdegrundssamtal. Annars är det lätt hänt att vi missar de etniska principerna vars värderingar skapar värdeskillnaderna mellan våld och responsvåld och hat och responshat.

  Gilla

  1. Det låter som en ypperligt värdefull värdegrundsinsats i det värdefulla värdediket utan värdelöst skvittrande av tvivelaktiga värderingar av fiskande i ickevärderingsbara grumliga vatten..

   Gilla

 2. Detta får mig att tänka på när soc försökte lära muslimer att hedersmord är fel för några år sen på linnamottagningen. Det gick ju käpprätt åt helvete. Naiva Svenskar som tror dom kan förändra världen med utbildning.

  Vilka jävla ordbajsare ni är du och anybody

  Gilla

  1. Exakt, INGET av ”fallen” med medling lyckades-av 21 fall. Flera flickor ”försvann”. En är av säker källa rapporterad mördad (”korrigerad”?=//) Av de som bortfördes hade flera ringt , gråtit och berättade om daglig misshandel och våldtäkt. När batterierna i deras mobiler tog slut avslutades också kontakterna. Även om man ang ngt fall faktiskt for ner till flickans/ornas hemland/er för att leta efter dem bedömdes det för farligt att fortsätta. Grattis svensk värdegrundsarbete och svart bälte i naivitet och dumhet.

   Tack för komplimangerna å både min å Anys vägnar f.ö =)) att bajsa med munnen känns skönare en att låta plåga sina öron med skit.

   Kram å gonatt, love, peace over and out.

   Gilla

 3. Ryssarna har ett beprövat sätt att handskas med islamister,bomba dom åt helvete som de gjorde i Grozny,förövrigt kan du lägga Cornucopia till de vilseförda,han gör gällande att det finns olikheter mellan äldre fredlig islam och nyare mera militant?

  Gilla

  1. ang det sistnämnda= jag har förstått det.

   Den Islam som gäller är den som gör skillnad. Det är hitintills inte den mer sk ”moderata”, och jag föredrar att lita till min egen okulärbesiktning och de jag träffat från de miljöerna, samt samlad erfarenhet.

   Jag har inga som helst problem med vilka trosinriktningar what so ever.
   BARA de inte inkräktar på MINA val. Islam betyder underkastelse. Jag är ”kuff” – frågor på de´?

   Skäggiga farbröder i klänning som beter sig värre än Freddie Kruger och våra politikers låga pannor och slöa blickar ang Jihadister, där IDAG någon som inom vårt land skulle anses ha fauldat ut sig i sociala sammanhang då de skär huvvet av folk och låsts in- görs ”skillnad” på och ska socialiseras som en pet-religion-unikum a´la ideologisk härdsmälta då de gör det i annat land och kommer tebax??…

   Det är ju SJUKT thank u väry much.

   …OCH, där etablerad hjärntrust (våra kloka förståsigpåare OCH politiker) håller i nån sorts politiska drömideologiers abstrakta pamflettskyltar som gigantiska snuttefiltar- har jag INGET förtroende för.

   det politiska landskapet är ängsligt, skyller ifrån sig och liknar mest sjögräs som svallar på havsbotten efter vågorna.

   Jag kräver ståndpunkter. Rakryggade åsikter. Någon som STÅR upp för mig och står för en åsikt..
   MEN, JAG har åxå det stora ansvaret att stå upp för mig själv.
   Det finns för få raka ryggar idag, men väldigt många gummiryggar..

   VI är, på gott och ont. SVENSKAR med allergi mot att andra kan tycka illa om en, och då vi blir riktigt arga skriver vi en insändare. Pretty långt kvar till avhuggna huvven if u ask me?…

   Annars knyter vi näven i fickan, och/eller diskuterar i lönn då etablissemanget sätter silvertejp över raderna i manuskriptet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s