Alla gråter —SD är inte "med"?!

Nog kan jag tycka det är lätt ögonbrynshöjande att ”alla andra partier” är upprörda över att SD inte är med och gör en lättläst version av sitt valbudskap.

Snacka om genomskinligt. Flera minuters reportage i TV 4 nyheterna om detta ”märkliga svek”. Nu är SD ”dumma” mot funktionsnedsatta åxå..give me a f***ing brake!

 

Innan den 14/9 kommer vittnen att träda fram som kan intyga att Jimmie har små barn i morronfilet istället för flingor och att han sparkar bort gamla tanters rullatorer. Läget är verkligen desperat. Hur ska man skingra SD sympatisörerna när de insekterna (kom ihåg att Jimmie ju illustrerats som en kackerlacka) gaddar ihop sig och verkar vara så många??

 

Här har det vänts ryggar, det har ojats, skakats på intelligenta huvven, bojkottats från arbetsplatser i när och fjärran (enl media) det har gapats, skrikits, kastats matvaror i varierande valörer. Det har diskuterats och plakatretorikerats om att inte släppa in dem i folkets hus.

Hur kul? att det nu är rynkade ögonbryn och att det nu krävs att de ger ut valbudskap till funktionshindrade. Skitkul. Tragiskt och desperat. Tänk att först kallas rasister facister neofascister osv, och sen bli utskälld av Birgitta Olsson för att man undanhåller väljarna sitt valbudskap=)  IIIIIIIIIIIIIIIIIIhh, vad rädd de blev och VAD det tog. Hur ska vi bli av med SD?! Jo vi häller bensin på brasan!! och låtsas som om alla som hör oss har IQ fiskmås parat med minne som guldfiskar?!

Annonser

6 thoughts on “Alla gråter —SD är inte "med"?!

  1. ”erkänner”? vad då? Att jag inte är en hycklare som väldigt många andra? Du tycker inte det är ett dugg patetiskt att föra ett liv om SD, för att sen avkräfva deras bikt?

   Jag är skitförbannad över att etablerade partier inte tar ansvar. Jag har röstat KPMLR i min ungdom. Jag har gått i vänsterns tåg och läst marxism /leninism som fritt valt arbete på högstadiet. Min mor är gammal riksdagsledamot för V, dock ej med i sekten kring Ohly då det begav sig. I´m fed up med sekter och svensk form av talibanpolitik.

   Min man är gammal medlem i V och VÄLDIGT påläst. Det gick över. Det FÖRSTnämnda.

   Jag har röstat M, gillar skogspromenader och är rökfri. Frågor på det? sten sax påse?

   TACK VARE SD, har Fredde kunnat huka. Före SD var det fulaste man kunde vara i ett blodrött norrland MODERAT. I Umeå kastar man ägg på KD´s lokaler, slår sönder å lever ve å skithus. ”Kom ut” själv som samhällsförbättrare av demokratisk sort eller som en som jag föraktar; en ”slå sönder-kasta sten-kravallaktivist”- för en SÅN MÅSTE ju du vara med dina egna mått mätt =) här i Skellefteå känner jag folk som inte ens törs säga att de röstar FP!!?? När t.om DET är ”extremt” borde demokratiska vänstersocialister fundera över tillståndet i vårt land =//

   Personligen har jag blivit stalkad av en landstingspolitiker. En sådan person med VERKLIG makt är en farlig person.

   Om du vill ha ANDRA mer ingående svar på VAD jag gör, gillar att äta, vilka sexuella preferenser jag har, vad jag jobbar med, vilka jag umgås med, vilken färg jag har på ögona, skostrlk och ev andra FÖR DIG väldigt viktiga spörsmål kring min person. Bring it on

   JAG vet iaf att du är i Umeå. hashtag IPnummer=))

   Om tid finnes – läs detta

   ”Migrationen är ett politikområde där det råder bred enighet om inriktningen – vilket är bra. Men enighet löser inte finansieringsbehovet. Migrationen liksom försvaret är prioriterade områden där vi ser kraftigt ökade behov och kostnader. Viktiga politikområden kan inte stå och falla med finansiering som bygger på hur många som felparkerar. Den här valrörelsens viktigaste besked borde vara vilka besparingar partierna planerar.”

   http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/migrationsverket-behover-48-miljarder-till_3820506.svd?fromMobile=true

   SEN, kan en möjlighet finnas att krypa ur den ideologiska bubbla du befinner dig i, å´liksom bara rinna ut i verkligheten och ta ansvar du med.

   Gilla

 1. Haha sista bildsekvensen med spindeln var för dråplig,hoppas att det händer 7 partier i riksdagen!Angående finansieringen av viktiga områden,tänk om försvaret uppå sin budget fick 48 miljarder i 4 år,det vore behövligt!istället går dessa till om man vore elak ,de som har som mål att överta landet innifrån meddelst fredlig jihad?

  Gilla

 2. Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag såg nyheterna igår kväll och Fridolin beklagade sig. Och påpekade att SD hade minsann en större partikassa än MP, så de kunde gott vara med. Hur ska de ha det? Åh ena stunden ska de ut ur Riksdagen och partiet krymper enl. vänstersidan, för att i nästa stund beklaga sig över att de inte gjorde som de andra 7. Skapar inte detta en viss förvirring?
  Sen efter valet kommer de att klia sig i huvudet och fråga sig: Vad hände? Hur kan det bli så här?

  Sverige är upp & ner.

  Gilla

  1. Först skrattade jag, sen blev jag rosenrasande. Hur kan de behandla hela Svenska folket som ett mindre vetande lallande kollektiv utan egna slutledningsförmågor. Jag fattar det inte.

   Bidragskarusellen snurrar allt fortare. Skattepipelinen läker som ett såll, alla politiker utom SD och nåja, numera Borg- håller tungorna rätt i mun- ängsligt sneglande på varandra och media. Samtidigt går de ner i spagat med spretande fingrar hela räckvidden i sina försök att täppa till hålen, fånflinande nickande åt oss att titta åt ett annat håll..

   Det liknar denna reklamfilm

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s