Förnuft och uppvaknanden, fräscht!

Staffan Heimersson skriver;

”Jag tar bestämt avstånd från att en hel generation välutbildade kvinnor i det hyggliga Sverige talar om sina pojkvänner och pappor, sina söner och arbetskamrater i ett infamt ordval och i den ton Hitler använde, när han talade om judar.

Sluta!”

slut cit Staffan Heimersson

När Romson låter som en speedad klon av Schyman och Kakan Hermansson i en svada som fått nätet att döpa om henne till ”Kristi brud” utan att folk lägger benen på ryggen bort från MP uppstår en frustration i pallet åtminstone på mig. Sen har vi de som övertrumfar Romson i aggressivitet och revolutionstrånande ex”Janne Josefsson är nazist- Farrokhzad,  Azordegan, Nabila, Foujan Rozbeh, Fatima Doubakil, Cherin Awad, Bilan Osman osv osv- som inte gör annat än att klanka ner på Sverige, svenskar i allmänhet och svenska män i synnerhet-de senare av dem utmålade som ondskan reinkarnerade

Citat Flashback:
Nu har Osman läst en bok om varför somalier klarar sig så illa i Sverige. Den tyckte hon inte om.
Oklart varför.Hennes starkaste argument är att det inte stämmer för att hon säger så.
”Och återigen kommer bilden av slarviga, lata och dumma somalier fram. Och jag kan inte ens med ord börja förklara hur löjligt det känns att behöva läsa ett sådant påstående. Integration är bara ett finare ord för assimilation.”
http://www.expressen.se/kultur/osman…hade-last-den/Nej, integration betecknar en förening av skilda delar till en större helhet. Assimilering innebär en process mot fullständig anpassning.Det är tydligt att Osman har en större vilja att skriva än vad kunskaperna räcker till. Undra på att hon ber om hjälp på twitter.

Det finns en över 15 år gammal dansk rapport från en sociolog som levde i över ett år bland somalierna i Danmark och rapporten kan sammanfattas i en mening ”Somalier är totalt ointegrerbara i den västerländska kulturen”. Rapporten fick den danska regeringen att agera direkt. Alla somalier i Danmark fick ett jobb (även kvinnorna).

De skulle lämna sina barn på dagis innan kl 07.00 bland dansktalande personal utan brytning. Mamman och Pappan fick inte jobba tillsammans vilket innebar att somaliska kvinnor träffade danska män helt utan kontroll. – Situationen blev snabbt ohållbar. Om de inte jobbade fick de inga pengar helt enkelt. Sociala myndigheter rapporterade om somalier som flydde Danmark vind för våg utan att ens kontakta myndigheterna.

Man hittade övergivna lägenheter överallt. Danska myndigheter rapporterar att de flesta somalier flydde till England och Sverige. – Att Osman skyller på efterdyningar av kolonialismen är givetvis rappakalja. Its triabalism, man. Its traibalism.
Notera Osmans totala oförmåga att utöva självkritik. Ett utbrett fenomen i de islamiserade delarna av vår planet. – Det är alltid ”någon annans fel”. På samma sätt resonerar psykopater där offren får skylla sig själva.”slut cit FB

Jag hittar sen Sjunnesson via Erixon och begreppet ”svansen viftar på hunden”

”Vad som skett i Sverige de senaste decennierna är en maktförskjutning från folkvalda till medier. Från de som ska ta beslut till dem som kommenterar beslut, helst innan något förslag lagts fram. Media framkallar rädsla hos politiker för drev, brännmärkning om rasism eller någon annan för media negativ hållning. Politikerna vågar alltså inte tänka högt, lägga fram förslag eller ens godta fakta utan att media genast kommenterar på sätt som drar bort all öppen debatt och klargörande diskussion. Svansen viftar på hunden

Sverige, det mest ruttna rasistiska helvetet på jorden..?

Det är f.ö mycket glädjande att se kommuner som tar ställning MOT det sk ”goda våldet”. Sebbe tycker att det är ”hemskt att de kommer undan med det här” .

Jag tycker att det flaggar för ett trendbrott, ett uppvaknande från vänsterpsykosen med könsords-manhatar och våldsälskande ideologier som drar korta strået då och då. Det finns hopp.
kartellen avbokad

Personligen tycker jag att detta toppar listan på vad man kan ”komma undan med”

Nedan veckans hjälte; Lars Vikinge C /Linköping

Sen har jag retat mig på vissa journalisters eviga sparkande på vidöppna dörrar i en aldrig sinande ström, t.ex DETTA alster

” Det är en boll av choklad – inte nermalda ”negrer”-där hon på fullt allvar vill få mig som läsare att tro att hon är helt utan omvärldskunskap och i vilka sammanhang som ordet ”negra” används?? att det syftar på färg och att det är hon själv som i nån sorts hurtig falsettskrivkramp befäster att Pata negra, Negrita och Mahou negra enligt någon rasistisk formel skulle vara i nämnd ordning nermalda negrer i skinka, rom och öl då?!

De som själva kallar sig enligt ordets betydelse då? Ska de hängas ut som rasister?

Fritidsresor har resmålet ”Punta negra”

Hon avslutar kärnfriskt (?) sitt shameanslag med;

Obehaget kryper i mig. Jag stänger ned Facebook och önskar innerligt bort den där flödesfunktionen.
För plötsligt har okunskapens och rasismens fula tryne inte fått ett ansikte.
Det har fått 26 301 stycken.
Varav två är mina vänner”

Jag har vänner alltifrån från F! till blåaste blått som man kan diskutera med. Som förstår att tystnad och tiptoe inte är särskilt sunt. Man får vara glad att den typen av journalist som skrivit ovanstående inte har ”direktmakt” och kan påverka någon av de 26 301 personernas vardag. De två vänner hon nu sett trynena på, de fula rassepuckona får glädja sig över att ha fått skåda ljuset i den ”kärleksfulla toleranta ickerassetrynet”. Friends for ever.

Förutom att hon önskar bort flödesfunktionen på Fejjan står det helt klart att; när vanligt folk visar sitt missnöje mot kränkthetsdiarrén och trycker ”likes” på en facebooksida kallas de för 26 301 stycken rasister som visar sitt fula tryne. Medan DENNA facebooksida förmodligen inte skapar andra reaktioner hos artikelförfattaren än lubrikation light i trosskyddet.

Anybody

”Största möjliga tyyyyystnad infinner sig och det som händelsevis sägs blir fullständigt obegripligt? Det verkar som om de etablerade partierna tävlar om vem som effektivast kan tiga eller svamla sig i mål?

Tänk om alla som säger ...
 
får jag inga klara besked i den här frågan så KAN jag inte välja. Det är som att välja mellan pest och kolera. Jag litar inte på någon och kan lika gärna ge min röst till SD. DÅ .. om inte förr, kanske det kommer svar på frågorna som borde besvaras NU
.. verkligen gör det av ren frustration?
DÅ kommer slutresultatet att bli ett helt annat än vad alla förväntar sig. ” slut cit Any

One thought on “Förnuft och uppvaknanden, fräscht!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s