Snuskig jämförelse

”Under sitt tal nämnde Åkesson att assyriska företrädare i Irak är kritiska mot att länder i väst hjälper den assyriska befolkningen att emigrera. Det är en ståndpunkt som även vi delar.

Men det finns en viktig skillnad; medan vi inte vill att fler assyrier ska lämna Irak för att vi gärna ser att vår kultur ska leva vidare i ursprungsområdet på Nineveslätten, så vill inte Åkesson ha hit fler assyrier för att vi är annorlunda.

Det är för att vi är annorlunda som vi fördrevs från Mosul av terroristerna och det är för att vi är annorlunda SD inte vill ha fler av oss till Sverige. Det likhetstecken detta sätter mellan IS och SD bör oroa oss alla.”

HÄR

Man kan ju köpa att vissa anser SD vara nazister, men att nu jämställa SD med IS (fd ISIS) där går fan gränsen, så lågt! Men what the heck, Ehsan tillerkänner sig ju Hamas värderingar, så nu blir det åka av =/

Ehsan, en spicy guy

Så det är inte ett dugg konstigt att han vädrar sin antisemitism så här öppet.

 #8Mikael on 10 March 2009 at 11:08 am

Ehsan var nog snarare bara för tourettes-tuff för att vara mediakorrekt. Två andra citat från hans blogg:

“Läget har förbättrats avsevärt. Ska nog stämma läkaren som bara gav massa diagnoser utan att veta ett skit. Jävla Boer…”

“Ibland kan traningarna vara javliga. Man kommer dit och alla sitter i grupper. Typ vita for sig, svarta for sig och fargade for sig. Sen borjar traningen och det ar samma sak. Inte alltid men ibland. Blir lite besviken pa tranaren som inte ens forsoker gora nat at saken. Daremot har jag hort att det blir battre nar lagen ar uppdelade…

I lordags var vi ute ett stort gang. Helt plotsligt sag vi nagra killar jaga en svart kille. Sa vi foljde med och sag tre vita snubbar puckla pa den har smala halvt utsvultna snubben for att de trodde han snott deras telefon. Snubbens kaft var sonder. Det forsa blod. Blev sa javla upprord och sur. Ville bara sanka snubbarna. Men mina Sydafrikanska vanner gick emellan och bara sa att jag kommer se mycket sant har nere. Det gor det dock inte ratt, tre snubbar mot en… Visade sig att snubben glomt mobilen i sin bil. Moget… Hoppas den svarta killen hamtar sina polare och visar vad han gar for en mot en…”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s