Anarkister stal från varandra

På Stöldgalan ”Discoteca” vilken föreningen ”Cyklopen” ordnade till stöd för EUmigranter började arrangörerna helt plötsligt stjäla av varandra.

Rika vänstersympatisörer med dyra iPhones som stjäl av varandra-inte chysst! Men kanske ett ”live event”?

Citat:
Hej och tack alla underbara människor som kom igår och gav stöd till EU-migranterna och HEM, föreningen för hemlösa EU-migranter. Tyvärr var det många som blev av med sin mobiler och vi ska göra ett försök att få tillbaka dem. Om du blev av med din mobil, skicka ett pm till Elin Olofsson

Observera att Elin Olofsson, personen man ombeds kontakta i den händelse att man blev bestulen, själv drabbades:

https://www.facebook.com/elolof/posts/10152155706706650

Hon förefaller veta vem som ligger bakom nidingsdådet:

Citat:
Mobben stulen, efter en dos ilska och skäll kom den fram men sim-kortet hade han hunnit sumpa i skogen. Skriv på FB om du vill nåt.

Det verkar dessutom inte vara första gången:

Citat:
D*nne Tr*nkell
Va fan, har fått en snodd för andra gången!?!?
den 26 juli kl. 20:43Elin Olofsson
Jodå
22 tim

Citat:

Cyklopen Jättetråkigt, vi ska kolla och fråga runt så hör vi av oss. Det var fler som fick sina mobiler stulna, vi beklagar det verkligen och tar det på allvar. Hoppas det positiva övervägde under kvällen.

Jag förutsätter att Elin informerar såväl polisen som de övriga som blev bestulna om vem som låg bakom, för att detta ska kunna redas ut.”

Namnet Cyklopen är för övrigt sällsynt väl valt. Cykloper är som bekant helt enögda, och den mest kända (Polyfemos) fick dessutom sitt enda öga utstucket av inresta främlingar.

Den här kommentaren från en ung kvinna tycker jag var slående:

”Alla rasister som skriver här och vars kommentarer tyvärr fortfarande syns fast i blekare text: tror ni att vi är så korkade och grunda i vår analys att dessa stölder (OM de utförts av EU-migranter) skulle få oss att ändra inställning. Att människor som befinner sig i extrem fattigdom ibland kan stjäla från dem med överflöd är väl ingenting nytt? Inte heller att alla kanske inte tycker att de har råd att avstå bara för att de är på en fest där ”goda” medelklasspersoner slänger till dem några smulor (inget ont om festen, jag var själv där och stödjer cyklopens arbete till 100%, men relativt sett ÄR det smulor). Hoppas i alla fall att några av de som blivit av med saker får tillbaka dem!”

Dessa stölder är alltså en delvis rättfärdigad omfördelning av resurser. En slags socialism där dom fattiga får ta från dom rika. Trevligt.
Kommentaren skulle kunna vara skriven av en smart satiriker men jag ser det som högst osannolikt.

cit flashback

Jag kommer att skratta och småfnissa resten av dan åt detta. Snacka om godhetsknarkets baksmälla..har redan skrivit om Cyklopen

Lite stök å bök blev det visst där i Högdalen också i samband med stöldgalan…..

stödgala

Våga fråga vart fördomarna kommer ifrån.

”För några år sen handlade programmet Nattcafé om fördomar mot romer. Samtliga gäster tyckte det var lika hemskt med alla osanningar om ”tjyvaktiga zigenare”. Gott så. Men inte en enda fråga om bakgrunden till fördomarna ställdes.

Och det ironiska var att när programmet var slut och gästerna gått hem, hade allt porslin stulits från redaktionen. I dag ångrar programledaren Siewert Öholm att han inte berättade om händelsen i nästa Nattcafésändning. Vad det handlar om är att inte se ner på människor och omyndigförklara dem, utan bevärdiga dem med att få svara på kritiska frågor på precis samma sätt som andra.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s