Fler grodor..men nu från MP /Umeå

HÄR

Ett fullständigt ovärdigt inlägg från MP´s gruppledare Nasser Mosleh. Rubriken sätter ribban;

Hur många barn ska dö innan du blir nöjd, Edward Riedl?

 

Sen kommer ett staplande av ex på oförrätter som ger Hamas legitimitet. Vad skulle hända om Israel lade ner sitt försvar Nasser? Menar du på fullt allvar att Israel skulle låta 700 missiler ramla ner på sin befolkning? och på vilket sätt skulle Riedls inlägg där han skriver;

”Men Israel måste både i ord men också handling visa att civila dödsfall är oacceptabelt i konflikten”…

….vara detsamma som att Riedl har en önskan om fler döda barn på den ena eller andra sidan?? Otroligt smaklöst inlägg. Ja vad ska man säga? MP har ju fler strängar på sin lyra. Kaplan kanske blir minister i höst. Fräscht.

 

”En liten försmak av hur det kommer vara att i framtiden leda det fantastiska mångkulturella riket.
Gör ett uttalande om en av världens stora konflikter och du har med ens skitit i det blå skåpet oavsett hur diplomatisk du än försökt vara.

Nu kommer just det här uttalandet såklart sluta med en pudel där Löfven ber om ursäkt till den i Sverige större och mer hatiska Pro-Palestina grupperingen.
Hela saken hade förstås blivit mer intressant om uttalandet gällt en konflikt där båda sidorna varit lika rikt representerade i landet.

Gårdagens tankesätt om att diskutera omvärldens konflikter med ett öppet sinne blir ganska irrelevant när du importerat krigarna till ditt vardagsrum”

 En fantastisk kommentar från Flashback ang Löfvéns uttalande som passar in på Nassers påhopp på Riedl åxå.

”Är arabvärlden dömd till evigt kaos?”  av Dick Erixon

”Hamid menar, tvärt emot vad västvärlden tror, att de religiösa rörelserna blir mer moderata ju hårdare press omvärlden utsätter dem för. Han vill att väst ska införa sanktioner mot de länder som går åt fel håll och belöna dem som utvecklas i rätt riktning, exempelvis med frihandelsavtal.

Ja, jag har aldrig förstått varför väst ger bistånd till regimer som förtrycker sina medborgare. Och det är inte bara Sverige som efter Olof Palme har öst miljarder över massmördare i Afrika och Asien. Även USA och andra västländer ger många miljarder i bistånd till dem som står för allt annat än frihet och pluralism.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s