Då Libanon var det enda kristna landet i Mellanöstern,…

”Libanon var ett land med fungerande demokrati, där majoriteten var kristna toleranta medborgare, nyfikna med öppet sinne/fördomsfria/frisinnade, med stor tolerans och öppna gränser för flyktingar. De ville dela med sig av den form av västerländsk demokratiseringsutveckling som de lyckats skapa i hjärtat av Mellanöstern”

Det finns åtta delar. Very interesting.

—————————————-

M värvade Abdirizak Waberi som bla uttalat att en man har rätt att gifta sig med fyra fruar och han legitimerar kvinnomisshandel med att mannen har rätt att tillrättavisa sin hustru om hon är olydig.

C värvade islamisten Mahmoud Aldebe  som argumenterat för införandet av sharialagar i Sverige. Debatten kring hans antidemokratiska åsikter fick till följd att han till slut avsade sig en plats på partiets riksdagslista.

MP har Mehmet Kaplan-”jihadisterna som reser från Sverige till Syrien är som svenskarna som slogs för Finland”

Omar blev nästan invald i S..läs Nalin Pekgul

F! har ett helt kluster ”frihetskämpar” skända flaggan

V har sina

I Norge regerar muslimers moralkontroll på Oslos invandrartäta gator

—————————————————————-Nalin Pekgul om SUM nedan

”Jag anser att man ska föra en dialog med dem vars åsikter man inte delar. Det var därför vi startade seminarierna Islam och Europa i föreningen Tensta Träffs regi.

Tanken med dessa var att starta en inommuslimsk debatt så att unga muslimer kunde få se att det finns olika sätt att tolka islam.

Seminarierna var framgångsrika och alla sorters muslimer kom till en början dit och lyssnade på varandra med respekt, även om de hade olika åsikter.

Debattklimatet ändrades dock radikalt när Sveriges Unga muslimer, där Omar Mustafa var generalsekreterare, började dyka upp på mötena. De störde talare, kallade en muslimsk kvinna för idiot när hon bad dem sluta och anklagade aggressivt sina meningsmotståndare för att vara islamofober.

De ordnade motmöten där kvinnor och män satt åtskilda och anklagade bland annat mig för att vara sverigedemokrat. Dessa möten har skildrats av bland andra Agneta Klingspor i Expressen.

Så Janne Josefsson kan ju anses vara i gott sällskap då han anklagats för att vara nazist då Nalin Pekgul S, har kallats Sverigedemokrat….

Fobi” betyder f.ö obefogad rädsla enligt svensk ordbok. Vem har talat om obefogad? Vad islamister står för och vill ha för sorts samhälle är fakta. Se bara på de områden i de förorter där många muslimer ansamlas. Kvinnorna går aldrig på cafeer. Det är bara män där. Inget är så genusfobiskt som islam, inget är så sjukligt könssegregerande som islam och ju fler muslimer desto mer influens i vad som ”gäller” vårt land.

cit FB

————————————— Nalin Pekgul vidare;

”I Sverige utgör de islamistiska muslimerna en minoritet. Men de är väldigt föreningsaktiva och kämpar målmedvetet för att deras organisationer ska uppfattas som breda muslimska rörelser.

I själva verket uppfattas de av de flesta muslimer i Sverige som en liten och extrem religiös sekt.

För islamisterna måste det vara en stor seger när Peter Weiderud skriver på DN Debatt att Omar Mustafa företräder en stor väljargrupp och syftar på muslimerna. Vi andra muslimer känner oss omyndigförklarade när vi blir pådyvlade islamisten Mustafa som vår företrädare”

Nalin Pekgul, sjuksköterska och fd riksdagsledamot (S)

——————————————-

Rashid Musa ”Sveriges unga muslimer”– ”SUM”- vars aktioner ovan beskrevs 2010 av Nalin Pekgul, är nu 2014 anmälare av Ivar Arpi

LÄS FNORDSPOTTING

abderisak

Annonser

7 thoughts on “Då Libanon var det enda kristna landet i Mellanöstern,…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s