"AntifaJihad"; när kravallvänster och hybridJihadister slår sig samman

AntifaJihad, en redan utlyst jakt. Bilan Osman skriver;
”90-talet är för mig suddigt, och det är inte mycket jag minns. Men jag minns den påtagliga rasismen.
Jag minns skinnskallarna, och jag minns min mors rädsla. Jag lärde mig tidigt om betydelsen av n-ordet, om medborgarrättsrörelsens kamp, varför en del ofta bar bombarjackor och varför ljudet av kängor mot asfalten gav min mor en känsla av obehag” slut cit

Tror fan att ”90 talet var suddigt” Hon är ju född -92. Ändå framställer hon sig som en svensk historieguru och som så svårt lidande med ångestfyllda cellminnen kring kängor mot asfalt, och en laserman som härjade runt kvarteren 07-24 att hon i nutid haft svårt att sova om nätterna. Minnena om rasismen uppkom redan i mammas livmoder?

Lasermannen sköt 11 pers mellan augusti -91 tom januari-92.(Han har f.ö fått en diagnos under sin senare fängelsevistelse–som många andra mördare)

Dessa händelser samt ”medborgarrättsrörelsens kamp” blev inympad samtidigt som navelsträngen klipptes då eller? Med sina polare Foujan Rozbeh, Fatima Doubakil mfl vill hon ”Göra motstånd”. Och ja, det har vi ju redan sett prov på. Med en ”medborgarrättsrörelse”insats- tågades det till Rosenbad, krävdes en dejt med Ask och krävde en kommission för att undersöka hur kvinnor som bär slöja behandlas. Det är alltså det största problemet för muslimska kvinnor med ”slöja” i Sverige?  Den kvinna som skulle misshandlats av en dödsnazist visade sig vara en samisk konvertit vid namn Madde som fått spö av sin man.

UPPROPET föll ner med ett magplask som den anka den var.

Bilan kallar svensk yttrandefrihet i Almedalen för något som Polisen gömmer sig bakom/skyller på för att släppa fram nazister. Herregud!!

——————————

När Bilan uttrycker det som förkastligt att rapportera om könsstympning i en annan artikel, eftersom reportern symboliskt använde begreppet ”hel skolklass” för att åskådliggöra mängden av drabbade, fattade iaf jag att det var ett bildligt uttryck redan i ingressen. Hon skriver;

”När man tar bort det faktum att det inte rörde sig om en skolklass, utan en sammansättning av flickor i olika åldrar och från olika klasser, och att det inte finns någonting som bekräftar att det här är flickor som könsstympats i Sverige – eller tagits till ett annat land – så får vi ingenting kvar förutom just en icke-nyhet.
En icke-nyhet vars enda syfte blir att upprätthålla stereotypa bilder av redan utsatta minoriteter.–
Få människor motsätter sig att det här är något som vi ska och måste kämpa emot. Men låt oss samtidigt vara ärliga. Nyheten som blev en världsnyhet var aldrig, och borde aldrig ha varit, en nyhet.” slut cit Bilan

På fullt allvar skanderar hon att detta öht inte skulle skrivits om. Jag har förstått att Bilans föräldrar flytt från ett land med ständigt krig sedan många många år tillbaka, det var väl orsaken till att de kom till Sverige?

Somalia är ett land som numera anses vara helt sönderslitet av klanstrider. Där Sharia på många områden tillämpas fullt ut med allt vad det innebär och där klädkoden som muslim är ngt annorlunda än det sekulära Sverige .

FN-organet Unicef har genomfört en global attitydstudie kring acceptansen för kvinnovåld i hemmet. Studien visar på kulturella skillnader som försvunnit i svensk debatt. Vissa kulturer skiljer sig så radikalt från europeiska värderingar att en förkrossande majoritet har förståelse för kvinnovåldet – även bland kvinnorna.

Studien omfattar inga moderna västländer där acceptansen för våld mot kvinnor antas vara försumbar. Den uppfattningen styrks av resultatet från de enda kristna europeiska länderna som valts ut.

I Serbien och Ukraina ansåg 3 respektive 4 procent att det under vissa omständigheter är försvarbart att slå sin fru eller partner.

30 procent I Albanien

9 procent i Armenien

7 procent i Georgien

5 procent i Bosnien/Hercegovina.

I stora migrantländer som;

Irak 59 procent

Etiopien 68 procent

och Somalia 76 procent.

Störst förståelse för en mans rätt att misshandla sin partner finns i Afghanistan, hos hela 90 procent av kvinnorna.

Så, när man framställer det som om det generella problemet i Sverige för muslimska kvinnor är att de blir utsatta för hatattacker i massiv omfattning för sitt slöjbärande finns ett och annat att säga. Det är alldeles riktigt att invandrarkvinnor enligt statistiken i högre grad än svenska kvinnor blir utsatta för våld.

Hotet är inte generellt slöjryckande vita cismän aka nazzar dock.

Hotet är/kommer från deras egna män och släktingar, enligt en rapport

F.ö är det ingen stereotyp bild och/eller myt att 98% av de Somaliska kvinnorna könsstympas. Att det fortfarande kan vara ett starkt kulturellt tryck, än om man bor i Sverige, är utom allt tvivel

När Bilan på sin blogg ang Kärrtorp skriver;

Och trots ledarsidor som lyckats bli en fristad för idioti, och löst folk som vill stoltsera med deras bekväma tyckande, så känner jag mig mer hoppfull än någonsin. Kanske beror det på det faktum att så många lämnade julklappsköpandet för att stå i kylan och visa sin avsky gentemot rasismen och nazismen.

Kanske beror det på att antirasister som må ha olika synsätt på vilken metod som fungerar bäst, men i slutändan har ett och samma mål, stod sida vid sida – starkare än någonsin.

Kanske beror det på att så många som 16000 personer (t.o.m fler) kom till Kärrtorp, trots att nazister gjort allt i sin makt för att förhindra det.

Eller kanske beror det på att jag för första gången på länge kände att det här ett land som mina småsyskon kan växa upp i.

Det har gått över en vecka sedan jag sent en söndagskväll somnade med en klump i magen och en känsla av hopplöshet. Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna och en känsla av att vi är på god väg att krossa rasismen, en gång för alla” slut cit Bilan

När jag läser detta samt en del andra åsikter på denna journalists blogg så kan jag inte låta bli att tänka på vilken förlust för landet Somalia hennes engagemang här är.

Med den syn på hur dåligt demokratin, yttrandefriheten och media fungerar i hennes hemland som ju är Sverige skulle hon göra mycket nytta i ett land som Somalia.

I detta hemland Sverige är hon delaktig i en stark kamp för att införa slöjbärande. Enligt henne ett tecken på ökad demokrati och tolerans, där jag som svensk svartskalle/lapp ser detta som starka –FRÄMST – religiösa symboler, och att ökande krav på användning av religiösa symboler inte är en utveckling FRAMÅT, utan flera hundra år bakåt.

Det är starkt att skriva att detta land jämfört med vad hennes föräldrar flytt ifrån?- skulle vara ett land hon ”länge känt att hennes syskon inte kan växa upp i”

Bilan tycker det är helt OK med de våldsaktioner som sker från extremvänster, ändamålet helgar medlen, för målet är ju detsamma, även om man citat Bilan ”har olika synsätt på vilken metod som fungerar bäst” då hon skriver;

Kanske beror det på att antirasister som må ha olika synsätt på vilken metod som fungerar bäst, men i slutändan har ett och samma mål, stod sida vid sida – starkare än någonsin.

Vi har alltså en slöjbärande antidemokratisk person som öppet gläder sig över att Socialdemokraterna, AFA, RF och andra bokstavskombinationer stod sida vid sida för det är enligt henne en styrka.

Detta avslöjar juthankuverymuch den taktik man genomförde då: ATT ”beblanda” sig så att aktioner ska se ut som ”stora” och folkliga .

Denna person har av Expressen anlitats som sommarvikarierande journalist, hon har fått fronta deras tidning på webben i 2 dgr. Hon är flyttad ”in” i tidningen nu. 

”Ledarsidor som lyckats bli en fristad för idioti” skriver hon. Vilka ledarsidor då? Jaha! Monica Gunne… men mycket känslor. Bra journalistik?

Bilan jobbar i en tidning som anlitar ”researchgruppen” för att jaga svenska medborgare, privatpersoner- med fel åsikter-har hon missat det?

Som Anybody skriver så är det en handfull journalister i svensk media som törs ta i det obekväma. Vilken sorts media strävar Bilan efter? Jaha, Carina Hägg är Islamofob och slöjbärande nyhetsankare saknas, skriver Bilan i ett inlägg hon kallar ;

När antimuslimismen hittar sin väg in i landets största redaktioner”

(jag skulle kunna säga ngt roligt om det ordet, men jag avstår-det talar för sig själv)

Hon tycker inte att det är rätt att lasta Omar Mustafa för att ha misslyckats i sin ordförandepost med att avkräva honom ansvar för hedersrelaterat våld, samt att kritiker menar att Islam är synonymt med hedersvåld.

Fair enough, han som enskild person kan ju inte göras skyldig till all hedersbrottslighet eller syn på kvinnan så klart!

Men! Malmös Socialdemokratiska Ilmar Reepalu sade en gång att stadens judar borde ta avstånd från Israels agerande om de vill vara ifred. Comme ci comme ca.

I Frankrike samlades 17 000 personer och skrek ”ut med judarna” skriver hon uppbragt. Något man med en snabb googling kan kolla. Förutom att hon själv försöker utmåla muslimer som särskilt vänligt inställa mot judar vet ju alla att läget inte är så.Att man inte får skämta om Muhammed är ju ett välkänt fenomen. Bilan glömde att rapportera kring judar och muslimer i Frankrike

”Dude, var 17.000 personer på gatan som inte protesterar mot judar alls. Allvarligt WTF, denna protest började precis bredvid min plats, jag har varit där för att titta,

jag har lyssnat på nyheterna hela veckan och jag hade inte ens hört talas om dessa människor hata på judar i protest. 

Det var inte syftet med protesten alls, det var folk klagar på regeringen, skatter, arbetslöshet, utbildningsväsendet, etc. Men jag antar att av 17.000 personer som du kan alltid hitta en handfull galningar och spela in dem / post videon på youtube för att förvandla det till viral skitsnack.”

HÄR och video HÄR  Jour de co´lore en manifestation mot regeringen. Förutom att hon därmed underkänner rättigheten för franska medborgare – en yttring om missnöje mot sittande regering, ger hon samtidigt svensk bokstavskravallextremvänster legitimitet för att de ju är för ett ”gott mål”?!

Något Bilan också ”glömde” i sin ”rapport” om sakers tillstånd i Frankrike är bl.a DETTA och att Frankrike har det största antalet muslimer i Europa

”Vem har rätt att säga att Frankrike inom trettio eller fyrtio år inte kommer att bli ett muslimskt land? Vem har rätt i detta land att beröva oss det?” – Marwan Muhammed, talesman, Collective mot islamofobi i Frankrike (CCIF), Paris.

Inrikesminister Manuel Valls sade att han var ”chockad” av en RTL Radio rapport som beräknas att mer än 40.000 bilar bränns i Frankrike varje år.

Den 20/1 i år höll Islamister en demonstration utanför den franska ambassaden i London för att protestera mot den militära aktionen i Mali

”Håll koll på din egen dörr Frankrike. Dina egna franska kvinnor kommer att överge sin kristendom, de får ta på sig hijab och burka … Våra ögon är på Paris … Vi kommer inte att sluta att som muslimer kämpa för att hela världen styrs av islam.”

”Så franska regeringen, låt det vara en varning, eller ett råd till dig. Ta det som du vill, eftersom du aldrig kommer att stoppa armén av muslimer. Du kommer aldrig kunna stoppa oss eftersom den muslimska nationen är alldeles för stor för att stoppas. Denna [Muslimska] nation är som en flodvåg. När den börjar kommer den aldrig ta slut. Muslimska nationen kommer att erövra öster om den östra och den västra delen av det västra delen av världen, eftersom det är profetian från vår profet Muhammed . ”

”Vad vi säger till [Frankrikes president] François Hollande är att muslimerna i hela världen inte kommer att vila förrän islam dominerar Frankrike, tills islam dominerar hela världen. Islam kommer inte dominera bara Mali, Afghanistan och Afrika, men även Frankrike, Paris och England. François Hollande, du måste förstå några fakta i livet: Du är en son till farao blod Pharaoh brusar genom dina ådror. ”.

Den islamiska rörelsen kommer att bli ett livssystem under din näsa. Din fru, franska kvinnor, folket i Frankrike, kommer att leva under den islamiska rörelsen, även om du inte gillar det. De flesta av de boende i Paris är muslimer. Allah vill och kommer att omvandla det mesta av det franska systemet till islamisk sharia. De flesta av invånarna i Frankrike kommer att vara muslimer enligt Allahs önskan. ”

Så för mig innebär inte FLER chador, hijabs,niqabs och/eller burkor ett tecken på en utveckling i Sverige, utan ett tecken på anpassning av mitt västerländska sätt att leva TILL MUSLIMSKA värden, som mer högstående.

Slöjbeklädda kvinnor i media är en stark signal om ”se här, vi islamister tar för oss-vi stärker vår Islamistiska position”– signalen är också till andra muslimer om vad som ska gälla i SVENSKT SAMHÄLLE->

”titta, .tom de muslimer som är i media har på sig hijab, du kan inte gå klädd så där, det svenska samhället respekterar en muslimsk kvinna då hon är klädd i Hijab”

Det är alltså en STARK RELIGIÖS signal, ett påbud! En branding!

———-

Inte ett ljud har hörts från Bilan med polare och/eller andra Svenska feminister om den belgiska studenten Sophie Peeters uppmärksammade dokumentär om kvinnors utsatthet i det mångkulturella Bryssel, Europas huvudstad.

Hennes film åskådliggör på ett väldigt tydligt sätt en verklighet där kvinnors vardag starkt begränsas av en utstuderad stark manschauvinism i de invandrartäta delarna av staden. Ovälkomna sexuella inviter, trakasserier och könsord får de kvinnor som har råd att fly därifrån

Svensk media har också akut stumhet, en åkomma som oftast inträder då vad Bilan skulle kalla ”stereotypa bilder” av muslimska invandrare berättas. För ”sakens” skull kan vi inte hantera att få se eller höra talas om andra verkligheter ute i Europa, annat än att den ”bruna fascismen” marscherar på gatorna.

”Verkligheten för en ung kvinna i EU:s huvudstad i början av 2000-talet blev ett chockartat uppvaknande, rapporterar belgiskartfb.de.

Först trodde jag att det var fel på mig. Var det något jag gjorde eller mina kläder? Men när jag gjorde efterforskningar till min film upptäckte jag att många kvinnor är drabbade, säger den flamländska studenten Sofie Peeters som för två år sedan flyttade till Bryssel.

Det var ovälkomna sexuella inviter och nedsättande tilltal 10-tals gånger varje dag som till slut fick den unga filmskaparen att skapa en dokumentär om hur kvinnors vardag har begränsats i det nya Bryssel. Med en dold kamera och en ytterligare filmare i släptåg dokumenteras ett gatuliv där en ensam kvinna i sommarklänning inte får vara ifred.

 

Det är både påstridiga inviter om att bjuda på ett glas med påföljande sexakter på hotellrum och korthuggna skällsord.

-Hej, brösten! tilltalar en ung man henne till sina vänners muntration, medan en rad av män som den självklaraste sak i världen fräser:

-Hynda!

-Hora!

-Slyna!

-Om jag rör mig med en man slipper jag allt det här, då är allt lugnt. Men det är dumt, tycker jag – en kvinna ska ha rätt att gå ditt hon vill! säger Sofie Peeters som hoppas att hennes film ska hjälpa till att förbättra kvinnors villkor i Bryssel.

Själv har hon dock gett upp och flyttat från Europas huvudstad till lugnare omgivningar.

Bryssel har en mycket snabbt växande muslimsk andel på uppemot en tredjedel av befolkning. Om orsaken är vädret, fattigdom eller strukturell brun neofascism/rasism som skapar männens beteende förklaras ej i filmen.

Mot bakgrund av ovanstående och efter att ha sett filmen – är jag också iofs böjd att börja kämpa för slöjan jag med (OBS ironi), den borde ju ge kvinnan större rörelsefrihet?

”25-åriga Engy Ghozlan, feminist från Kairo, tycker att det är attityden som måste förändras.
– Min mormor gick i hotpants på gatorna. Nu vågar kvinnor knappt gå ut av rädsla att bli sexuellt trakasserade. Religionen har fått för stort inflytande, bra och dåligt har blivit haram och halal.

Nadin Al-Badir   en saudisk TVjournalist har berättat om hur 15 flickor brändes levande eftersom sedlighetspolisen jagade tillbaka dem in i internatet som brann, för att de inte bar huvudduk.

 Islamism är ett växande europeiskt problem. Islamismen är en aggressiv politisk rörelse som har lärt sig att bästa skyddet för sin saboterande, smygundergrävande strategi är att klä det politiska arbetet i religionens förtecken – då blir det per automatik fullständigt skyddat: ingen vill bli anklagad för att vara rasist eller ”islamofob”.

Just ordet ”islamofobi” anser många brittiska muslimska pakistanier vara det största hotet mot acceptans, integration, smidig multikulturalism. ”Islamofobi” förhindrar politiker från att fatta beslut som alla vet behövs, men som ingen vill vara först med att yttra – ingen politiker vill begå självmord, vare sig politiskt eller bokstavligt. Hoten är alldeles för reella.

cit Ilya Meijer

 

Så Bilan, ditt ”antimuslimism” är en fågelskrämma som är rätt sliten och med dålig funktion hos folk som kan läsa på och se över den slitna klyschan rakt in i den verklighet där islamism styr alla livets aspekter fullskaligt.

Inte många är emot muslimer, däremot den aggressiva islamismen och vad den medför. Du Bilan! med dina ystra namnkunniga Islamistsystrar gör inte direkt inställningen till Islam till ett ”Wow” på alla Svenskars läppar av längtan och trånad efter att ingå i.

Annonser

One thought on “"AntifaJihad"; när kravallvänster och hybridJihadister slår sig samman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s