När inte verkligheten räcker till..

…så kan man ju alltid hjälpa den lite på traven….

Det är fantastiska initiativ kring att hjälpa och stödja tiggare över hela landet, och det var ju med vämjelse man tog del av att en tiggare misshandlats svårt i Umeå i Fredags. Initialt utelämnades detaljer som gjorde att man fick ”lite” felaktiga signaler om vem/vilka som utfört det hela.

Jag vill poängtera att jag tycker att det är BRA med olika intresseföreningar. Men jag gillar INTE lögner i det ”godas” namn. Det svärtar och förstör för seriösa, mer än den stund det känns varmt å skönt i byxan för den som har lite fler agendor än bara behjärtansvärt ideellt hjälparbete!

Så? Jag var ju tvungen att kolla de oberoende vittnen som framträtt i mediarapporteringen. Jag kollade eftermäle och framförallt FÖR”mälet”.

Detta skrev vittnet, tillika fd skribenten på ”Arbetaren, tillika ordförande i resandefolkets stödföreningen RUNG,  Linda Lundqvist den 2/7 på twitter. 2 dgr innan misshandeln? som ju skedde kl 15 fredag den 4/7 enl media.

lindaljuger

Den 5/7 kan man både på RUNGS facebooksida och i media ta del av att en ung tiggare misshandlats pga sin telefon. HÄR beskrivs överfallet av ett annat vittne .Mycket inlevelsefullt och medkännande, som läsare förstår man att det är en rasist som utdelat slagen och skrikit okvädningsorden;

”Han blev en stund sinnebilden för att vara utelämnad. I främmande land utan språkkunskaper. En vanlig fredagseftermiddag utanför Systembolaget. Han blir pekad på, stirrad på, viskad om. Allt medan människor hastade vidare med ölflak och vinlådor.

Jag tittar på min bild och lägger sedan undan mobilen. När jag tittar upp igen ser jag en man ladda och träffa med en rejäl högerkrok i tinningen på pojken. Han telefon flyger i marken i flera delar.

”Du har touch-telefon” skriker gärningsmannen åt honom och vevar på mera. Han vacklar, hukar sig, försöker nå sina delar av telefonen.

Gärningsmannen (proper kille, för dagen stylad i håret med datorväska över axeln och kläder ett vittne bara kan drömma om att få memorera) tvärvänder och går därifrån i folkvimlet. Sakta bort.

Pojken håller upp sina telefondelar (som INTE är en touch-telefon) och när jag och sambon kommer fram till honom vill han att vi ringer polisen”

****************************************

Här nedan är uppropet mot det hemska där man ser att det som Linda Lundqvist befarade 2 dgr tidigare, nu hände!

bevisetlinda

Och här är alltså artikeln i Expressen

lindaexpressen

En kompis från tiden på ”Arbetaren” reciteras med kärlek; den gamla AFAaktivisten Salka Sandén, Att Linda har ”AFA” som vän på sin sida är ju därmed logiskt.

lindaidol

***********************************************

Simon Fors är åxå en favorit

lindareweetsimonfors

***************************************

 liksom Kim Fredriksson,

…som dessutom efter lite bläddrande visar sig vara ledamot i RUNG!!! Herregud. Där gick ridån ner. 

******************************************************

Kim i RUNG

****************************************************************************************

Kampen mot nazzarna kräfva dessa aktivisters arbete. DET är huvudsyftet, ändamålet helgar medlen.

linda2

**************************************************

Jag ser att ”rasifieringsbegreppet” inte är okänt.

Så här kommer det att se ut;

Det kommer att bli en kamp mellan olika människor/grupper som anser sig ”tillhöra” på mer rätt sätt än andra som i sin tur kommer att veta bäst om vem/vilka som står högst i rangordning.

Som grädde på moset retweetar Linda Isobel Hadley -Kamptz

***************************************************************

linda 1

Isobel var lite upprörd då SD kom in i riksdan..

****************************************************

Isobel2

 2012 fick Isobel respass från Expressen. Kanske man där inte kan ha kvar medarbetare som skriver öppet om att döda meningsmotståndare? Vad vet jag?

Sa jag att hon var engagerad i ”#prata omdet” med sin kompis ”Mymlan” Sofia Mirjamsdotter –> ”Gubbslemsdebaten” ? som ju är kompis med Azerdogan som kallade Josefsson för nazist

Trollan har åxå koll

*************************************************************

I nedanstående tweet ser man att polisen inte uttalat fakta enligt Linda. Hon är åxå lite missnöjd med VK´s rapportering när de ändrade till att det var en annan tiggare som var inblandad- att de trodde mer på en enskild polisman än på henne.

Var det verkligen Linda som var vittnet? Var det inte skribenten till berättelsen på deras hemsida som satt på passagerarsätet enligt egen utsago? eller var det bara de två som såg det hela en fredagseftermiddag utanför systemet?..

Gärningsmannen som inte är svensk medborgare- som behöver tolk vid polisförhör ska alltså ha skrikit ;

”Du har touch-telefon” enl berättelsen HÄR

Men enligt media var det en jättelång mening och inget om en touchtelefon...HÄR där det uppges att den enl skribenten på RUNGS sida- välklädde nyfriserade gärningsmannen – skrikit

” man är inte fattig om man har en mobiltelefon”´, längre ner i artikeln har han återigen nämnt touchtelefon och meningsbyggnaden för mannen som behöver tolk är nu så här:

”du har en touchphone, så du är inte fattig”

lindavkljuger2

lindavkljuger

Så? vems fel var det nu igen, att tiggare är/blir osams om revir och/eller rangordningen, så att de ryker ihop?

sanningen

Jo- det är ju SD´s fel så klart! Vad trodde ni!?

Case closed

sds fel

SDfel2

 *******************************************************************

För ett tag sedan plockade Linda upp en över ett år gammal telefonhändelse.

lindalailabagge

**********************************

Jag säger inte att misshandeln inte hänt, men mot bakgrund av vad man vittnar om på många ställen i Sverige nu så anses det inte ovanligt att personer och/eller grupper ryker ihop om områden.

Detta är använd på ett fult sätt under fel flagg/förtryck och är meningen att påverka folk att tro att bindgalna svenskar slår på tiggare i parti och minut.

Det kan f.ö inte vara riktigt av följarna till den ofullständiga vinklade berättelsen från sidan ”Hjälp Västerbottens tiggare” att göra Jimmie Åkesson ansvarig för detta, vare sig på saknivå eller politiskt generellt.

Kontraproduktivt av RUNG att ha de kopplingarna till extremvänster som jag redovisar, och att hysa AFAsympatier. Att Kim Fredriksson är inblandad gör inte saken bättre. Kim framstår/har lyfts fram som avhoppad nazze och har gjorts till nån sorts expert. Både Aftonbladet och Expressen mörkar vem han är med flit. Eller som Pontus Ahlkvist/Debattredaktör Aftonbladet skulle ha sagt, eller faktisk sade vid förfrågan om detta.

”Debatten är så pass viktig att vi kunde inte presentera honom så”

slut cit Pontus Ahlqvist

Nä det är ju klart, det är ju så passa viktigt att slåss för det man tror på så att man kan göra avsteg från kvinnors rätt, väl och ve så att de inte ingår i ”schysst människosyn” vare sig hos medier som Aftonbladet el hos Kim Fredriksson. Så ruttet!

Synd! Verkligen! men man får ju #prataomdet slash #hijabuppropsvibbar av alltihop, och har Linda Lundqvist NOLL koll på deras ledamot?? på riktigt? Här ligger inga hundar begravda iaf.

FOLKBLADET MAJ 2014

One thought on “När inte verkligheten räcker till..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s