Stridshingsten 2.0

Den av pressen utmålade gamle slaktfärdige kraken

Förvandlades inför våra ögon till en korsning mellan en charmig My little pony och en.......stridshingst!

Han framstod som väldigt pigg.

”Utmaningar” och en extra skopa havre har gjort susen, och han travade på bra från start.

De enda som kunde få Fredde att ta en andningspaus i sitt frustande var några som tog Gotlands betesmarker seriöst.

beta

Medan Femen betade ända från scenen till Säpos jakttorn konstaterade Fredde med ett leende att ”yttrandefriheten” används på olika sätt. Jag tror att ”Femen” är besvikna över att Fredde inte är uttalad feminist. bl.a. Fast idag var de mest intresserade av att göra saken uppmärksammad för dem som blir drabbade av gruvdriften. Både på Gotland och Kallak

Ledaren för ”Femen” säger att trots de hårda bortförandet så är svensk polis bra och att de gör sitt jobb! Hon är också aktiv miljöpartist. Moahaha. ”aktiv” kan man verkligen säga =)

Fredde och Ante har rott å rott, de har rott och byggt skyddshamnar så att ingen knappt märkt krisen här hemma som pågått i resten av världen. De som på ngt sätt har märkt ngt och klagat ska veta att folket kapsejsat utan regeringens omsorg. Thats makes a sense.

Öht kunde Fredde implementera diverse vänsterskrik i sitt tal på ett fiffigt sätt, så att de i själva verket verkligen själva vart en fond för sin egen dumhet=) så rara ärtor..

Alliansen ska lätta på regler och därigenom få igång tex byggandet. Jag saknade redovisningar för hur flera olika utsagor ska finansieras, inkluderat migrationspolitiken.

Det räcker inte med ”halleluja, love peace and understanding” utrop från en scen i Almedalen och ”är ni med- eller emot” frågor med hoprynkade ögonbryn. Är man emot- vaddå? Jo, om vi inte är tillräckligt ”nyfikna och toleranta” då är vi inte med i projektet ”kärlek” vare sig här hemma eller över nationsgränserna?

Jag är djädrigt nyfiken på hur han ska förklara för mig att jag inte är tillräckligt tolerant om jag ifrågasätter att det är OK att komma som ensamkommande, och samtidigt kräva och få försörjningsstöd och matpengar för semesterresa till hemlandet- som man flytt ifrån??

Klart är iaf att Fredrik satsade på nysvenskars röster med utropet ”Tack för att ni valde Sverige!”

Tror fan att man ”väljer” Sverige under ovanstående förutsättningar. Feminismen ger han blanka fan i eftersom det är en ism med kommu i förnamn, och förutsättningar för kvinnor att starta eget inom de av vänstern förhatliga branscher har alliansen skapat. Det är praktisk utövning av feminism.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s