Den rätta feminismens tolkningsföreträdare

Var det nån som trodde att F! är ngt annat än kommunism i nya kläder? glöm det.

”Foujan Rouzbeh, nummer sju på partiets riksdagslista, tror att många vill kalla sig feminister för att begreppet har blivit trendigt.

Det är skillnad på vad man kallar sig och vad man praktiserar. Många av de som säger att de är feminister agerar inte i enlighet med den ideologin, säger hon.” slut citat

Det är inte klokt så mycket fakta en fick i ett andetag. Dels ger hon här helt klart besked om vad och vilka som äger den rätta tolkningen av vad feminismen innebär. Vilka som är ”med”. HON är ”med”. Hon har den rätta tolkningenvad den ideologin innebär, när den är rätt.

Hon noterar iaf ngt man som halvintresserad av politik ändå kan se tydligt- cit Foujan; ”Många av de som säger att de är feminister ” bla bla bla inte rätta sorten.

I och med att man kan konstatera att En trend där människor köper ekomat i specialbutiker och har härligt avslappnad klädstil har spridit sig in i politiken, och sympati för de coola partierna tycks ha blivit en accessoar att bära för statusens skull.”

Att vara feminist i vissa avseenden har helt klart blivit en ”accessoar” Vad viktigare är; revolutionsromantiker som Rozbeh med Megafonen som avstamp ”skända flaggan”

”Hijabupprop”-vita svenskar misshandlar gravida muslimska kvinnor som bär hijab-osv kan ta feministbiljetten och glida rakt in i pyttipannan. Helt logiskt så är hon så ”nöjd” med att leva här att respekten och lovorden haglar-eller? hashtag flyktingpolitik??

Foujan 1 tim före ”Hijabcirkusen”

” Det finns så stor kraft i den utomparlamentariska rörelsen just nu. Ni vet inte ens. Kommer hända så tunga grejer framöver. Räkna med oss. ”

SEDAN EFTER ATTACKEN

Citat:
Vi flydde våra länder undan förtryck & i jakten på frihet. Men även här tvingas vi fortsätta kriga/fly. Det är det mest tragiska av allt.

Citat:
Vi kommer att förändra det här landet till det bättre, tillsammans. InshAllah.

Citat:
Hela landet borde skaka av den här händelsen. Alla borde ta till gator och torg. Ingen får sitta tyst nu. Det här berör oss alla. Gör något.

Citat:

Var är du Reinfeldt? En av dina medborgare har misshandlats pga sin tro. Varför säger du inget, varför gör du inget? Är hon inte en av dina?

Ouups, så var en del andra av Sverige mottagna flyktingar lite försiktigare i sina omdömen. Under tiden far Svenskar ner till Syrien och mördar

Eftersom Sveriges folk riskerar att tycka och rösta fel har vi som tur är den stora omfamningen av vallfolket kring vår förvirrade rasistiska svenska folksjäl att förlita oss på, så att vi inte blir förlorade till den store satan.

Särskilt utvalda karaktärsförvaltare har satts att rädda oss från ondo. Dessa är bla  Kielos, Virtanen och Petterson.

Som raska vallhundar, ömsom liggandes med öppna munnar iakttagande, ömsom jagande in de fula rasistiska svenskarna i fållan. Vallhundarna placerar Luther på svenskens axel, suckande-sur och vresig nära örat så att han har nära till att viska saker som ger *hen* dåligt samvete.

Hanif Bali slog huvudet på spiken idag då han åskådliggjorde att t.om de som kommer får höra som en av de första infon om Sverige att de kommit till ett rasistiskt land. Vilka är det som upprätthåller särlagar i vårt land om inte vi själva? Sveriges rikes lagar ska gälla, ändå är toleransen löjligt långtgående ang religiösa krav. Ska vi gå tillbaka flera hundra år i utvecklingen för att inte kallas rasistiska?

Tvingades initialt sitta bakom skärm

Annonser

3 thoughts on “Den rätta feminismens tolkningsföreträdare

 1. (saxat från Fi/ Cornucopias blog):

  ”§ 10 Nationella Styrelsen.Nationella styrelsen är föreningens högsta beslutande och verkställande organ mellan kongresserna. Nationella styrelsen har till uppgift att demokratiskt förvalta och främja föreningens verksamhet och stödja medlemmars aktivism. Nationella styrelsen ska bestå av minst elva (11) högst femton (15) ledamöter. Ledamöter väljs för två (2) år i taget av kongressen. Kongressen väljer minst två (2) högst tre (3) talespersoner för föreningen. Talespersonerna är ledamöter av styrelsen. Högst en fjärdedel (1/4) av styrelsens ledamöter ska vara män.”

  Hur rimmar den sista meningen med kravet man har på bolagsstyrelser? Eller det gäller bara andra men inte en själv? Dvs. som vanligt inom flum- och radikal vänstern.

  Gilla

 2. Skicka de uzbekiska fundamentalisterna till Uzbekistan en del av Kina,de kineserna vet hur man handskas med dylika bakåtsträvare.Mjukisarna i Strömsund bidrar till segregation rasism med sin låtgå filosofi!

  Gilla

  1. I Östersund blev man lämnade åt sitt öde trots rop på hjälp 2008, detta accelererar nu på många orter i Sverige där situationerna är likadan.

   Dessutom försämras läget och migrationsverket trakasserar kommuner för att inte ”vilja” tillräckligt mycket.

   Migrationsverket spelar bakom ryggen, köper in platser på nån ödegård, hotell, osv och slänger barn i kallt badvatten i knät på kommunerna med några dagars varsel med skuld och skamstämpel om de inte lever upp till kraven.

   http://www.alingsastidning.se/2013/10/kaos-pa-migrationsverket-vems-ar-felet-2/

   http://www.skanskan.se/article/20140624/SVALOVLANDSKRONA/140629832/-/har-fatt-nog-av-migrationsverket

   http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/storfors-klarar-inte-fler-flyktingar

   På vilket sätt tror makten att detta är en framkomlig väg för GOD integration och människors välmående?

   http://www.allehanda.se/angermanland/ornskoldsvik/praktikant-attackerad-pa-flyktingboende-1

   http://www.lindenytt.com/page/nyhet/artikel.asp?artikelid=8629

   http://na.se/nyheter/hallefors/1.2264901-personal-blev-rejalt-slagen

   http://www.svd.se/nyheter/inrikes/13-aring-dog-i-brak-pa-asylboende_8779250.svd

   http://mittswe.blogspot.se/2011/01/ensamkommande-misshandlade-17-arig.html

   Invandringspolitik OCH migrationspolitiken är ansvarig. INTE ”rasistiska” svenskar. De är en handfull. Det är fullkomligt förödande att trycka på gamlingar, arbetande och/eller ungdomar i Sverige som särskilt uppstickande i rasismhänseende.

   När resonemangen går ut på att trycka rasiststämpel på allt med 1 eller flera ben som har ett frågetecken inför vad som händer kommer ”man” att tappa förtroenden på löpande band och det är vad som händer just nu.

   Reaktionen är att ännu högre ropa RASISM. Vargen kommer vargen kommer, ropas det och när väl vargen kommer så lyssnar ingen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s