Ang kampanjjournalistiken i Sveriges radio

”Det finns mycket att säga om detta. Till att börja med är det ju ingen nyhet att de allra flesta som arbetar på SR/SVT röstar på något av vänsterpartierna — V, S, och MP.

Och hur bidde det så?
Ja, en del av förklaringen är nog som det skämtsamt sas ovan: 68-vänstern tågade in helt enkelt. Och denna nyvänster höll redan på att ändra sin ideologi från ”klasskamp” till ”mångkulturalism”.

Man började med en rent rasistisk fixering vid hudfärg och etnisk bakgrund, där mörk hud och främmande etnicitet ansågs BRA medan vit hud och svensk etnicitet var DÅLIGT.

Varför? Ja det var något med kolonialismen och hur Västerlandet hade varit elakt mot de stackars folken i tredje världen. Nu skulle dessa oförrätter hämnas — och de som ska betala är ÄTTLINGARNA till kolonisatörerna!

Alltså en slags arvssynd.

Dessutom låtsas nyvänstern inte om att andra kulturer har betett sig PRECIS på samma klandervärda sätt som västerlänningarna, då de haft möjlighet. Araberna har handlat med slavar i tusen år, och i delar av Afrika förekommer FORTFARANDE slaveri!

Det hela är en som en destruktiv masspsykos, liknande häxprocesserna i Sverige på 1600-talet — eller som Kulturrevolutionen i Maos Kina.”

*******

” feminism och antirasism är totalitära ideologier. De delar många idéer med nazismen – till exempel den att människan kan ”byggas om” eller ”omskolas” för att passa in i den politiska idén.

Låter vi dem hållas har de snart skapat ett nytt apartheidsamhälle”

Igårkväll hade jag råkat ställa klockradion på P1.

Det gör jag inte om…

…….”som idag handlar om ”rasism” och ”svenskhet”

-väcktes jag av

på högsta volym

 Vaknade glad och pigg av detta och gick upp för att äta makens perfekt stekta ägg. Vaktlarna var slut

Annonser

2 thoughts on “Ang kampanjjournalistiken i Sveriges radio

    1. Då skulle du sett mig i verkligheten när jag med högburet huvud med en frisyr som en nypippad koltrast tågade ut ur sovrummet och grälade med radion ungefär som maken brukar göra med GPS kärringen i bilen i vägbyggen i Norska rondeller =)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s