Allt åt alla- inget nytt alls

Har sett Stefan och han lovar allt åt alla, å hela världen skall med beundran titta mot landet i norr. Stefan. Det gör hela världen redan, och många är redan här….

Att man inte skulle ”sakna kon” förrän M har privatiserat den är ju en sanning med modifikation. Det är ju när man ”socialiserat” kon som det knappt blir kvar en skvätt till ägarn=)

Inte en lösning i sikte. Utan väldigt nationalistiska nostalgiska skickliga stolta starka nordbor ska lyfta folkhälsoarbetet! Yey! Stefan efterlyser vikingar.

 

Alla i alla landsting ska få cancervård inom 4 veckor. osv osv.

Stefan- kostnad? varifrån? hur? Inte ett jota fakta om det. Till slut kommer han upp i falsett en sväng. Sverige ska bli det bästa feministiska landet i världen! Ett föredöme för resten av världen!

Svensk avundsvärd feminism

avundsjuka wannabefeminister från hela världen berömmer landet i norr!

”som Metallordförande nobbade han LO:s jämställdhetspotter.

– Det var grovt fel, olyckligt och politiskt dumt, säger Sahlin till Hennel och Olsson.” om boken

De äldre ska få samma personal och vara trygga. Barna di barna ska ej vara fler än 15, skolklasser skola krympa, osv osv. Vi ska ha en av fem främsta skolor i Europa. Lärarbristen fixar han i ett nafs. Vi ska vara systrar och bröder, ingen sexism, ingen rasism. Ett bättre Sverige för alla!

En handlingskraftig stark regering ska han bilda.

”Här står han som enade Sverige” ska det stå vid hans staty.

Sverigedemokraterna ska INTE med. Samarbete utan blockprestige. SD ska oskadliggöras.

SD kon önskas död….

Men för säkerhets skull så får vi enligt vår landsfader ”bära med oss av optimismens essens”

Jo, den lär vi få bära med oss. I själva verket kommer det att bli vår familjs slogan i alla lägen hädanefter. Då vädret nu har fuckat upp 2 veckor av semestern så ” bär jag med mig av optimismens essens” plus ett paraply.

När knät låser sig så..japp- ” bär jag med mig av optimismens essens” plus ett knäskydd.

När SD får rekordmycket röster i höst?..japp..då lär Stefan mfl få många tillfällen för utövande av att ”bära optimismens essens”

Socialistisk byråkratisk koskötsel

Du har två kor. Staten reglerar hur du föder upp dem och när du får mjölka dem. Sedan betalar staten dig för att inte mjölka dem, tar korna, skjuter den ena, mjölkar den andra och häller ut mjölken. Du tvingas sedan fylla i blanketter som ska vara inlämnat före ett datum som redan passerats för redovisning varför en ko saknas …

Att se Dror tuggande fradga förklara att man måste ta lagen i egna händer- för det var vad han i praktiken sade. Eftersom inte polisen gör sitt jobb- var en rysare. Vilka farliga människor det finns. Brrr!

Han sade rent ut att man ska hindra talare INNAN de talar

Skitbra ”demokrati” hörrni.

Ehrenberg skriker om mera jobb-men pratar om arbetsgivaren som en fiende

och Fridolin! Upp till bevis- om nu skatteavdragen är så djävla dåliga- riv upp dem i höst!

Till er alla från S!

Uppdatering: Visby goes Hijab ?

Lawen Redar brorsdotter till Arhe Hamednaca som utsatts för rasism i Visby

Lawen Sitter i distriktsstyrelsen för SSU Stockholm
Tar offentligt ställning för Megafonen som hon kallar sina ”förebilder”
Arbetar för Rädda Barnen

Rädda barnen och megafonen samarbetar. Det gör de genom Lawen Redars förtjänst via projektet Harakat. På deras hemsida finns loggor från Rädda barnen, megafonen och Allmänna Arvsfonden. De senare har som nämnts finansierat Harakat, men det har även Rädda barnen gjort, vilket framkommer mellan raderna när Lawen uttalar sig och genom de projekt hon är med att driva. På detta sätt får megafonen sina medel. Motkraft lär hänga i nån av bidragsspenarna åxå.

Viktigast jämte stålar är god will från viktiga personer. Harakats hemsida visar vilka som gästföreläst: exempelvis Mattias Gardell, Masoud kamali, Nyamko Sabuni, Ibrahim Baylan mfl. Till största delen har detta skett i samarbete med megafonen. Man samarbetar även med betydelsefulla organisatione som t.ex ”Föreningen för folkbildningsforskning”

I April hölls et2 dagars seminarium om förortsungdomen. Medverkande var Bengt Göransson, fd kulturminister, Hans Abrahamsson, Göteborgs universitet, Berhang Miri, Lisa Kings, Linköpings universitet, Gerhard Holmgren, Ungdomsstyrelsen, med flera.

Medarrangörer var? japp;  Pantrarna, Megafonen samt Lawen Redar

Lawen försvarade givetvis Omar Mustafa

Journalisten som skrev artikeln om Lawens farbror?

”Är inte möjligheten till att dra en vit lögn vid väl valda tillfällen en säkerhetsventil som räddat mången jobb-, vänskaps- och kärleksrelation?

Jag tror personligen inte att ärlighet alltid varar längst” slut cit Lisa Röstlund A-bladet

Lisar gillar SD not

KÄLLA Toan, maj 2013

Annonser

2 thoughts on “Allt åt alla- inget nytt alls

 1. Det var försten ut och jag undrar om det kommer att se rimligare ut någonstans. Ta skolan … det är inte pengar som saknas, det är resurser som i ork. De få lärare jag känner, som fortfarande är lärare, absolut INGEN anser att höjd lön förbättrar någonting. Det är hela skalan av att ha en stark ledning som stöttar (bra) lärare mot besvärliga ungar och deras föräldrar, samt en minskning av administrationen. För mycket av den ska handla om att dokumentera så att man har ryggen fri om det blir bråk.

  För övrigt väntar på Fis besked om hur de tänkt sig att finansiera sitt valmanifest. Inte ens en totalslakt av försvaret och försäljning av allt krigsmaterial skulle finansiera ett enda år om man ska tro LUFs beräkningar på 488 miljarder slantar i Fi löften.

  Jag går faktiskt och hoppas att SD ska få storslam i år i hopp om att de övriga äldre partierna ska ta och sansa sig lite. Men börjar lite tvivla på hur stora delar av svenska folket är funtade och ligger till kunskapsmässigt i hur ekonomi, samhälle etc fungerar. Ta MP. Även detta parti är fyllt med motstridiga budskap och endast i undantagsfall analyseras orsak & konsekvens i någon ledare.

  SD analyseras just endast i termer av hur illa det skulle gå för Sverige om invandringen stoppades. Vilket är helt sant, det vore en katastrof, bortsett från den lilla detaljen att jag har då aldrig sett SD säga något sådant. Det är väl snarare SvP som kör det. Det JAG oroar mig för är hur det också står till med svenskens kritiska läsning i allmänhet, då BÅDE Fi och MP ökar!

  Liked by 1 person

  1. Den totalitära uppbackningen av media, den förljugenhet som bollas runt, kommer att bita ”dem” i arslet big time.

   Jag hoppas det blir rött i år, det kommer att bli en fantastisk höst, men jag tror att SD kommer att få väldigt många röster och att Steffe därmed får krypa runt och slicka väldigt många mungipor med landsfaderlig pondus.

   M är överlyckliga att SD finns, satan vad Fredde har fått vila och sluppit ducka och battla så mycket.
   Heelt SD´s förtjänst.

   Under tiden kan vi ju alltid bära med oss optimismens essens=))

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s