Norges jämställdhetsminister får en fatwa av F!

HÄR

”Nordiskt Forum svarar på kritiken

Ledningen på Nordisk Forum har svarat på kritiken genom att påpeka att Solveig Horne och Fremskrittspartiet är demokratiskt valda, och att det är ”så här verkligheten ser ut”.

Har ni någon förståelse för svaret?

  Att det är en person som är demokratiskt vald är snarare ett bevis på att vi ännu mer måste ta ställning mot den här typen av odemokratiska åsikter. Nordiskt Forum väljer att försvara en rasistiskt verklighet istället för att utmana rasistiska partier. Vi hoppas verkligen att de reflekterar över kritiken, säger Victoria Kawesa.” slut cit

Japp Gudrun med övriga sektmedlemmar; fortsätt kämpa mot demokratin. Det ger stort förtroende för ert fortsatta ”arbete” Skrattar högt åt AP´s välformulerade målande rapport;

”Forumet förlöpte som planerat, utan några besvärande kritiska röster, ända till slutet då det plötsligt uppstod stor oro i församlingen, som om någon släppt in en räv i hönsgården. Räven i fråga var Norges jämställdhetsminister tillika Fremskrittspartisten Solveig Horne. Att hon tilläts avslutningstala har i ett slag lyckats förvandla de mest hårdföra feminister till hysterikor. En av de som tappade koncepterna var Feministiskt Initiativs partiledare Gudrun Schyman.”

—–

Många radikalfeminister kunde inte uppföra sig utan skämde ut sig genom att lämna lokalen när den norska jämställdhetsministern gjorde entré. Desto märkligare framstår detta beteende mot bakgrund av att själva målsättningen med forumet vara att ta fram ett dokument om feminismens framtid och överlämna det till nordens samtliga jämställdhetsministrar, även Norges således.

Några av de mest upprörda radikalfeministerna snodde snabbt ihop ett upprop fyllt med bisarra, hatiska och kränkande formuleringar mot Horne. En av initiativtagarna till uppropet, som på måndagen publicerades i Aftonbladet, var Feministiskt Initiativs riksdagskandidat Victoria Kawesa. Enligt henne är Horne och andra politiker som inte skriver under på den vänsterextrema radikalfeminismens manifest som den enda sanna vägen till jämställdhet “rasistiska“, “transfoba” och “homofoba“.”

 

Under tiden hade man en ”man 2 man” gathering i Norrköping där kvinnor ej är/var välkomna. Men det vore ju konstigt om sådant tas upp på ett feministisk möte right? Ev försynt ”kritik” mot muslimsk kvinnosyn, kan i Sverige sträcka sig till att vara den ”förvånade” och skarpa synen på uteblivna handslaget från muslimska män till västerländska kvinnor.

Som om det skulle vara det största problemet med deras kvinnosyn och helt öppna könsapartheidregelsystem!? Svensk feminism är verkligen rasifierad! De svenska rättrogna feministerna skiter högaktningsfullt i religiöst och patriarkalt  förtryckta kvinnor här i Sverige. Svenska män är de största förtryckarna i världen, om de är vita. Plus moms, dvs Norges jämställdhetsminister…

Vilket sorgligt hyckleri!

Annonser

One thought on “Norges jämställdhetsminister får en fatwa av F!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s