Stoppa pressarna-Sebbe är "vääldigt sårad!"

Kalla till krismöte på Rosenbad!! Ring i kyrkklockorna, ta fram näsdukarna för nu blire blött i var *hens/ ögonvrå..

Sebbe är sårad!

”Jag känner att jag har blivit dömd för något som jag inte förtjänar att bli dömd för”.

Naw..halledudanimej….

Sveriges svar på Tony Montana (om han skulle beskriva sig själv) gråter nu ut i media.

 Cry me a river!

Börja spela med andra ”pojkband” så kanske *en* slutar se dig som Linus på linjen.

—–

uppdaterat 14:40 13/6

Associerade till Tony Montana då jag tänkte på Sebbes attityd, sätt att prata då man sett han på TV. Att det är/var så klockrent, att det är en av hans favoritkaraktärer på film? det visste jag faktiskt inte..kolla ovanför hans huvve på väggen

Annonser

4 thoughts on “Stoppa pressarna-Sebbe är "vääldigt sårad!"

 1. Man blir glad när man hör sånt här, att någon verkligen sätter ner foten för den våldsglorifierade vänstern: http://www.svd.se/kultur/kultursvepet-13-juni_3655444.svd?sidan=2

  ”Tidigare under torsdagen avbröt Dalarnas tidning sitt samarbete med festivalen på grund av Kartellen. De ville inte medverka till att stödja ”en verksamhet som bokar band där medlemmarna är dömda för bland annat mordhot på Jimmie Åkesson (SD)”.”

  Gilla

  1. ….och grovt vapenbrott och narkotika, doping mm. 2012 var väl sist det kriminella livet var över?
   http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article15831602.ab

   ….sen blev det lite fotboja dårå i mars 2013?
   http://nyheter24.se/nyheter/brott-straff/741963-kartellen-sebbe-doms-till-fangelse-for-grovt-vapenbrott

   Om man läser intervjuer kan man visst känna en mellanmänsklig empati med hans figur, men vet du vad? Han har en mycket begränsad slutledningsförmåga. Det kan man ta del av i intervjuer, inte minst i UG tidigare i våras.

   Eller då han intervjuats, läs nedan: där han tycker det är att idiotförklara barn om *en* tror (tex Aina som han hatar) – att Kartellens musik skulle skapa kriminalitet- det är ju bara MUSIK???

   Detta SAMTIDIGT som han i SAMMA intervju säger;
   -” Det finns många som har missförstått vad kartellen går ut på och kartellen får hela tiden förfrågningar om ungdomar kan få vara med i kartellen. OM det finns någon ungdom som är riktigt grym på hiphop, har det som krävs för att leverera och det klickar mellan han o Kartellen så kan det gå. Ibland får dom mail av ungdomar som berättar vart dom är i från och vilka brått dom har gjort och undrar om det är tillräckligt för att vara med i Kartellen, men då svarar dom med att det är inte vad kartellen går ut på och att det är synd att ungdomar måste göra brått. Så här kan det se ut. – Jag gör vad som helst för att bli medlem i Kartellen, Jag har gjort dom här och dom här brotten, är det tillräckligt bra för att bli kartellen medlem osv…. – kartellen är inget brott, det är bara en hiphop grupp. – shiit jag trodde ni va äkta – ” slut citat

   http://duvetinte.se/intervju-med-kartellen/

   Eftersom han ju är med i en biofilm och ”bruscha” med Ola Rapace så kan han ju kanske ”utvecklas” och bli den stora skådis som står över alla kriminella grejer som tex Rapace? Har man tillräcklig status så stänker skiten av en som i en turbotvätt xtra allt eller som vatten på en fet gås.

   http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article18607652.ab

   Fast lite lögn med att det skulle vara hans skådisdebut äre ju…
   Här är han i sin debut; 11 år gammal. Se från 4:40 in i filmen

   Gilla

 2. Åselemarknadens ledning tycker tydligen att det är helt okej att glorifiera våld eftersom dom har bokat in Kartellen

  Gilla

  1. Jodu, och nu börjar resten av det sk rättrådighetskartellkollektivet protestera! Det är SAMMA personer som vill stoppa yttrandefrihet för ett demokratiskt invalt parti, som tycker det är ”konst” och kulturellt intressant med mordhot på svenska partiledare, som tycker;

   ”- Det är en otroligt märklig och slö inställning en del ­media har till Kartellen, skrev han då.”
   cit Stefan Sundström som ”fan hoppar av” i protest.

   **** smaka på egen medicin var inte alls kul****

   http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article19049205.ab
   ——————————–

   Som ansvarig för verksamheter på fryshuset borde det ha ympats in i skallen på den fine kulturarbetaren att det inte är konst att MORDHOTA folk. Simple as that.
   Sen får han naturligtvis vänstertomta på så mycket han orkar på alla möjliga sätt, men mordhot- DÄR går en gräns och den SKA vara skarp.

   Gullandet med Staxx har varit helt utan proportioner, helt makalös och han har fan fått sittsår av alla soffprogram och omhuldande snuttifierande kring sin person, han HAR fått hur mycket utrymme som helst i både radio, TV och media. Bra så. Väx upp.

   Om någon undrar varför Sebbe talar som om han inte är född uppvuxen har gått svensk skola och haft svenska som modersmål? så är förklaringen den att han talar sociolekt ( en dialekt som ska placera honom i en särskild social tillhörighet)

   http://sv.wikipedia.org/wiki/Sociolekt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s