Foujan Rouzbeh i F! på TV igår

Jodå, Megfon Hijabuppropet Rouzbeh har kommit upp sig. Undrar hur hon kommer att kompa med alla ”vita”?? Hon skällde ut Ledin för att han var vit man å rik och försökte sig på att visa antirasism och hon kallar sig ”statsvetare och människorättsaktivist”. Hon är emot stat och polis.

”Vi är under belägring av institutionaliserat förtryck och utanförskap. Polisen skyddar inte alla människor, den angriper somliga.” cit Foujan Rouzbeh

Det är viktigt att betona att när Foujan Rouzbeh pratar om ”vi” så innebär det inte att hon bor i Husby eller i någon förort för den delen. ”Vi” används i det här fallet för att svartmåla polisen som är ”de”.

Konsekvensen av populistiska slagord, en rörelse fylld med arga ungdomar som kräver saker som är omöjliga att få, ett hat mot polisen, ett hat mot demokratin, en retorik om krig mot samhället, är självklart en våldsam politisk kultur.

Det som hände i Husby kommer hända igen som en konsekvens av den ideologi som ”förortsrörelsen” har. Sverige kommer aldrig kunna finansiera det utopiska samhälle som ”förortrörelsen” drömmer om. Alla får tjäna sitt eget bröd i det här landet.

Skattebetalarna kan inte försörja en armé av 30-åriga biffiga jättebebisar som gråter över att de inte har en fritidsgård.

”Förortsrörelsen” ställer sina krav men de har varit tydliga med att om kraven inte uppfylls så kommer nästa steg bli våld.

Denna ideologi är anledningen till att ”förortsrörelsen” inte fördömde våldet under Husby-kravallerna. I en sådan rörelse är våldet en fortsättning på politiken. Får man inte det man kräver tar man det med våld.

Har ju kollat i den bönan förut och hon är minst sagt spännande som påläggskalv i vilken maktposition som helst. Tillsammans med ”kamrater” ”systrar och bröder”

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

Annonser

One thought on “Foujan Rouzbeh i F! på TV igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s