”Du är så jävla ful, hade du varit min pappa hade jag dödat dig!” ”Äckliga, fucking jävla parasitinvandrare – dra från Sverige för helvete!”

Ord från en rakad man med bomberjacka och grova kängor? Inte alls. De som skriker är ett gäng unga tjejer, som öser ut sin avsky för ett par äldre sverigedemokratiska herrar.”

De skrikande unga tjejerna är hänsynslösa. De ger sig på både barn och gamla. I Hyllie såg jag en liten flicka i 9-årsåldern som åkte omkring på en sparkcykel. Åt henne skrek de ”rasistungajävel”.  Den som ger sig på barn och pensionärer befinner sig på den allra lägsta nivån. Själva har de ingen aning om hur vedervärdigt de beter sig, tvärtom tror de sig vara moraliskt överlägsna – med rätt att bete sig hur som helst.

Varje gång jag bevakar dessa skrikande aktivister far alltid samma tankar genom mitt huvud:

  • Varför jobbar de inte?
  • Varför har de inga argument?
  • Varför är de så aggressiva?

Och här kommer paradoxen: Skrikande ungdomar som kallar sig vänster och påstår sig värna om invandrare, skriker ut sitt hat mot den generation invandrare som varit med och byggt Sveriges välstånd. För att de har mage att gilla Sverigedemokraterna.

Vänstertjejerna skriker

klassförrädare”, ”jävla blatteparasister”

….och uppmanar invandrarpensionärerna att åka hem. Hatet som flödar ur munnen på dessa unga, vita kvinnor är chockerande. De får de värsta fotbollsfansen att likna mammas gossar. Deras ansikten lyser av hat och de bokstavligt talat fräser saliv när de vrålar pensionärerna rakt upp i ansiktet.

Var det någon som sa rasist?

HÄR

————————————————————————————————————————-

Björn Söder är mycket orolig för vad som kan komma att ske om samhället fortsätter tolerera störningar av Sverigedemokraternas möten. Stämningen är ofta mycket aggressiv och han säger att det kan vara en tidsfråga innan någon företrädare för partiet blir allvarligt skadad, till och med dödad.

– Det värsta är nästan att journalisterna framställer protesterna som folkliga. Vi ser att det är politiska partiers ungdomsorganisationer som står med sina skyltar bland motdemonstranterna, och att protesterna organiseras via Facebook.

Ändå låtsas journalisterna att mötesstörarna ger uttryck för ”folkliga och spontana protester”, säger Söder och pekar på skrikande ungdomar vars banderoll visar att de kommer från Ung Vänster, Vänsterpartiets ungdomsförbund.
– Visst var det bra att Jonas Sjöstedt nyligen sa att Ung vänster har gått över en gräns när man stör våra möten, men hur allvarligt menat var det och vilken effekt hade det? Här står de ju igen …

————————————————————————————————————————

Inte det minsta konstigt att detta fortgår eftersom det är sanktionerat av ”etablissemanget”. Tragiskt. Dessa brudar skulle ha nytta av att gå med i Mensmagi eller börja med att sticka lite..

Mensmagi

Ritualer och manifest i mensmagi

b0k1g15ciaaqbsb

Jag tror f.ö att kollektivet ”Mensmagi” inspirerats av nedanstående brutta och så att säga grävt i sitt inre efter en mer autentisk smörja än henne..

Här är Mensmagi 

Herregud

Nu väntar jag med spänning på ett manskollektiv där de samlar navelludd och blandar med sädesuttömningar som de vaggande i grupp tovar ihop till dörrmattor eller grytlappar, eller helt enkelt bara använder som stjärtlappar för att slippa barr å sand i röven då de har ett outdoor stickkafe´

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s