Secret and lies, sanningen om nazisthoten i Umeå

Ikväll slog väl ändå lokalnyheterna knut på sig? Vi fick oss till livs via en föreläsare från EXPO att nazisterna, de fruktade SMR flyttat fram sina positioner. Det mycket svåra konsekvenserna- beviset- slash kvittot på detta stora samhällshot var…(EXPO=> finaniseras av SAP och LO, fyller ett syfte. När sossarna själva ”vägrar ta debatten”)

….klistermärken och även klotter på bänkar! No No NO!! vilket drama.

Ex-fucking-scuse me, men är det inte liiite historieförfalskning på gång? Umeå som en stad belägrad och hotad av nazism och fascism? En stad vilken defacto drabbats av både kravallveganer och dito element som sabbat migrationsverkets lokaler??

Den tillrättalagda versionen, den romantiska bilden om konsumentmakt och själva vitsen ur ett längre perspektiv att förstöra/ vandalisera kan man ta del av HÄR och det handlar om klassisk kommunism och kampen mot den ”onda högern”

”- Vi har haft ett systemskifte i samhället som lett till mer individualisering. Välfärdssystemet har marknadsanpassats. Man kan nog kalla det för ett borgerligt systemskifte och den inbyggda individualismen som finns i den nya svenska mentaliteten talar emot att organisera sig

Han menar att denna samhällsförvandling kan förklara en stor del av de svenska folkrörelsernas medlemsras under nittiotalet. Och det är kanske inom den unga djurrättsrörelsen som förändringen fått störst genomslag. Där har det individuella engagemanget ersatt nittiotalets försök att organisera en massrörelse och kvinnorörelsens 30 år gamla paroll ”det privata är politiskt” har aldrig varit så aktuell som bland de aktiva djurrättsaktivisterna.

– För 70-talets feminister var det ett slagord. För djurrättsaktivisterna är det en del av deras livsstil, säger Veronica Abnersson som är doktorand vid Umeå universitet.

Under de senaste sju åren har hon forskat på djurrättsrörelsen och enligt henne har mycket hänt sedan nittiotalets mest intensiva år.
Rörelsen har lugnat ner sig lite och det är mycket färre våldsamma aktioner nu. Idag menar många djurrättsaktivister att aktionerna behövdes för att väcka debatt men att det idag är bättre att arbeta på andra sätt.”

cit Martin Karlsson 2004

Eller hur? jaa,självklart har ”man”- ”hen* rätt att ta till- vad som än krävs i kampen för det goda? De är ju för det GODA! Inte minst lögner förbannad dikt och påförande av skuld och skam på befolkningen.

Annan bild?

” fotbollshuliganer (jag kallar dem inte supportrar) har väl funnits i alla tider? Frågan är hur många av dessa som egentligen spelar tv-spel?

Men dessa personer är personer som söker våld och ursäkter till våld. Det är precis samma personer som sprang omkring här uppe i Umeå och brände scanbilar och slog ned folk med päls under veganeran, de hade lika lite med veganismen då som de har med fotboll nu.

Säkerligen också samma personer som kastar stenar på polisen under demonstrationer. De är mästare på att hitta ursäkter att kasta sina rörbomber och ta fram järnrören.”

Samhällsförändrarna

Sen har vi då de ”goda” som vandaliserar migrationsverkets lokaler. Hur mycket fladdrar förbi i Västerbottensnytt om det?

Vad säger etablerade politiker i Umeå om detta? DET skulle vara jättekul att ta del av- särskilt SSU´s syn? Står det jättemycket i lokalpressen om detta? om inte- varför? I Umeå vill man inte ha ”nazister på våra gator” men har inga problem med autonoma vandaler som kostar enorma skattepengar- skattepengar som kunde gått till gamla sjuka, vård och skola.

2: a plats på vandaliseringslistan mot migrationsverket- i hela Sverige! Grattis Umeå”

——————————————————————-

I helgen spelade vår kulturskatt ”Kartellen” med den djupt samhällsengagerade Sebbe Staxx i Lund.

” Den stora skara som kom från Kartellens spelning på Mejeriet var både packad, oinförstådda och matade med en ”fuck allt”-attityd”

”Vad hände på Stenkrossen?
– Det var dans, musik och fest. Man hade satt upp en ljudanläggning på en vagn.

Hur ser du på skadegörelsen?
– På vilken klubb som helst kan det finnas personer som bråkar och slåss. Det gör inte hela klubben dålig. Det finns personer som kramas på samma ställe. Detta är också en lokal som ska rivas. Så hur kan man förstöra något som ändå ska rivas?”

Brytfest Lund”

”Organisationen Brytfest hävdar nu på sin Facebooksida att vandaliseringen av kulturhuset Stenkrossen i Lund var en hämnd på polisen efter ett ingripande som gjordes på första maj.”

”Det här är ett meddelande till Lundapolisen. Torsdagen, 1 maj, på arbetarklassens internationella kampdag, angrep ni Revolutionär 1 maj-demonstrationen i Lund

Ni sådde vind, och fick skörda storm. 1 maj-demonstrationen kan man läsa om här

———————————————————————————————————

Lite error är det i rättvisearbetet..ser man då en del av det ”rätta virket” blir lätt ”irri” över den dåliga pressen detta åsamkat rörelsen =)

I dagens Sydsvenskan nämns Allt Åt Alla i samma andetag som Brytfest Lund och misstänkliggörs därmed som medskyldiga till förstörelsen i kulturhuset.


”Tack” för det j-a muppar som skrev historiens mest efterblivna pressmeddelande och därmed drog med sig resten av Lunds autonoma vänster ner i skiten.
__________________
Vänstern är irrelevant – leve klasskriget!”
—————————————————————-
——————
Från 2006 Toan;

Expo är en stiftelse och därmed omöjliga att kontrollera. 


Expo är ett dussintal ”journalister” med rötter i AFA som sitter i en jättevåning på Kungsholmen i centrala stockholm. Man har bastu och altan. – Vad tror ni att det kostar? Per dygn och per år?
Det fanns tidigare ett dokument på www.sap.se i flera år där man skrev att det var viktigt att SAP finansierade Expo för information och kunskap. – Det är borta idag! SAP städar tydligen efter valet.
Expo har även en del som heter ”expo research” (de anställda är hemliga) som sysslar med e-mail avlyssning, inköp av stulna interna papper från SD, ex medlemsbevis.
Detta är något man skryter med öppet. Expo har flera gånger publicerat interna e-mail korrespondans medllan ledande SDare. Man har dansat krigsdans när man lyckades köpa en stulen kopia av SDs medlemsregister.
Det är allmänt känt bland journalister att Expo håller sig med datoriserade åsiktsregister över de man anser ”har fel åsikter”. (embryot till Reserach ?? version 1.0)
detta var alltså skrivet för 8 år sedan!!!

Expo redoviosar regelbundet till 68:an. – Jan Guillou är en av de få som fått komma in i det heligaste och han beskriver hur han fått söka bland oliktänkare i deras datorer och han beskriver deras verksamhet :

”Expo arbetar precis som en underättelsetjänst”

”Nazister i trappan” hos Pascaliduo var tex riggat av folk från Expo research.

För en del år sedan ”förföljdes” Expo. – återförsäljare fick nazikors sprayat på sina butiker och stenar kastades in i butikerna. Allt detta hände enbart i journalisttäta kvarter. Journalister kunde se nazikors sprayat på vägen till jobbet.

Expo fick en enorm uppmärksamhet och medierna svalde ”nazisterna är det största hotet mot demokratin” o Expo kammade hem miljoner.

Sedan förändrades Expos arbete. Man fick i uppdrag att nazifiera SD av SAP och det är det man ägnat sig åt de senaste åren.

SD presenterade redan tidigt för SAP att SD framtida väljare kommer att vara sossar och pekade på flera andra länder.

SAP blev skitskraja och i stort sett är det Expo som lagt upp strategin hur SAP skall förhålla sig mot SD i alla år så har de skött ”skitsnacket” åt SAP så att hoppet mellan SD o SAP skulle bli så stort som möjligt. – Allt för att SAP skulle kunna behålla MAKTEN.

Expo är helt enkelt ett slags IB men under jounalist-täckmantel.

– Expo är en sekt som gått i självsving.

————————————————————

Jag är otroligt äcklad över den /de budskap som nu löper över nejden. Inte minst från VK´s egen skribent kring tiggare som i sin PK- dussinkrönika gör gällande att de enda som inte skulle ge tiggare pengar är en SDáre.

”Lyckligtvis har få hakat på hans förbudskrav. Någon Sverigedemokrat kanske, men för oss andra verkar tanken galen; kan fattigdom verkligen förbjudas?” cit Bertholof Brännström.

Sen kommer den obligatoriska jämförelsen med svensken som flydde svältSverige för USA på 1800 talet, vilket är en lätt skymf mot dem som byggde upp ngt jobbade och slet för att få det bättre i främmande land. UTAN allmosor eller särskilda campingar eller utdömda diskrimineringsböter från affärsidkare.

I Brännströms värld är det svart och vitt, inga rumäner, det finns inga kriminella ligor, alla är rosenblad som alla medborgare måste stödja- annars är de Sverigedemokrater. Snacka om moraliska/etiska gisslan. Detta samtidigt som vår media basunerar ut att man i södra Sverige hanterar folk med 10 timmarsintervallstörning.

Brännström efterlyser organiserad hjälp och långsiktigt stöd.

Under budgetperioden 2007 till 2013 avsatte EU 184 miljarder kronor till Rumäniens utveckling. 32 miljarder kronor av dem kunde användas för utbildning, sociala insatser och för att hjälpa landets fattiga – däribland romer.

Men när ett drygt år återstod av perioden visade det sig att Rumänien endast hade plockat ut 6 procent. Drygt 30 miljarder kronor, som kunde användas för landets fattiga, var orörda och riskerade att skickas tillbaka till EU:s centrala budget. När budgetperioden tog slut vid årsskiftet 2013/2014 hade Rumänien, efter påtryckningar, utnyttjat en större del: cirka 20 procent. Men landet var fortfarande sämst i EU på att använda stödet för landets utsatta.

——–

Ytterligare en ”nyhet” där en politiker tvingades pudla ikväll pga uttalanden kring tiggarfrågan handlade om en M politiker. Varsegod V-nytt, här är en S politiker. Rulla i tjära och fjädrar? Visa på nyheterna imorrn?

Så här är det; MAN får tycka olika! Ingen kan TVINGA någon att inte ge, eller att ge tiggare pengar.

Skänker du pengar till tiggare? Antal röster: 6 732
  • Nej (87%, 5 839 röster)
  • Ja (13%, 893 röster)     

 Reflektion; Av 6732 röstare är alltså 5839 stycken SDáre? med Brännströms logik..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s