F! Kalle, Jonte och Bellman

Så minns Göran P Gudrun

Gudrun på TV, och jag bläddrar i min bok.

Check, check, check alla rutor ifyllda..

Vad i hela friden gör den före detta ministern på det där lilla kaféet? Varför är Stiina så arg? Vilket kön har Kim?

Och vad döljer sig egentligen bakom det röda skynket? 

En annons i lokalpressen leder Josef Karlsson till Café Rättvisan, samlingsplatsen för en udda grupp jämställdhetsaktivister. 

I centrum för verksamheten står Gun Äsping, feministdrottningen som inte tackar nej till livets goda vare sig det uppenbarar sig i form av män, tv-kameror eller lådvin.

Josef tas snabbt upp i gemenskapen och tycker att han hamnat i paradiset. På Café Rättvisan får han i de närmaste fri tillgång till god mat och alkohol, annars alltför sällsynta företeelser i hans tillvaro.

Men så småningom kommer Josef till insikt om att det inte finns några gratis luncher. 

Café Rättvisan är en satirisk roman om en rörelse som gjort moralisk bankrutt. 

Joseph Caux är en pseudonym för en författare som tidigare gett ut mer än halvdussinet skönlitterära verk på ett par av Sveriges främsta förlag. ”Hellre manslem än gubbslem” ”Tro är fel ord. 

Feminism bygger på kunskap om genus som till allra största delen är ren vetenskap.

Som … ja, som astrologi och parapsykologi till exempel.”

—————————————————–

Detta var då efter Jonte å Kalle. Kalle ”vann” lindrigt sagt hahaha!. Faktumet att SD OCH V är emot EU kunde inte Jonte springa ifrån. Hur han än försökte satt detta fast som ett tuggummi under skon.

Då Jonte triumfatoriskt nämnde Norge som exempel på att man kan vara utanför EU i säkerhetspolitiken, fnissade Kalle ur mungipan ut ett ;

-” De är med i Nato”

Humor på hög nivå oavsett vad man tycker om medlemskapet i EU.

————————————————————-

Förresten var Lööf duktig på att hålla med Gudrun strategiskt vilket gjorde Gudrun helt lame eftersom hon trodde sig ha ett ”battle” framför sig, bra där Annie! Annie höll Gudrun lugn samtidigt som hon skickligt talade om skillnadenpå vägen till målet. Den är lixåm himmelsvid eftersom Annie inte är smygkommunist för att hon tillerkänner sig en släng av den rätta läran feminism, utan liberal.

En Pippi är en Pippi och fintar Prussiluskan Schyman lätt som en plättInte någonting hos Gudrun eller det som kom ur hennes mun utgjorde ngt vittnesmål på att hon lämnat sin vanliga ”ism”, om det nu är nån som händelsevis trodde att så var fallet ? och att F! står för ngt nydanande aldrig tidigare skådat i ljuset.

Önskemålen från Gudrun bleknade i fonden av hennes helt tomma penningpung och skapade ett besvärande dizzy weather då frågan om hur notan från den ideologiska bunkern ska finansieras kom?

De hade ingen som räknat ut det åt dem Det är så synd om dem att de ingen stab har som räknat ut sånt (ovidkommande?) Men viljan finns så vad frågar man om detta för?!

”Feministiskt initiativ har tidigare mest varit känt för den pr-kupp i valrörelsen 2010 då partiledaren Gudrun Schyman eldade upp 100 000 kronor i kontanter i protest mot löneskillnaderna.

Efter att ha läst hennes partiprogram kan jag bara säga: vänta tills ni får se vad hon kan göra med en hel statsbudget.” cit Gudmundsson

Pjucks till Gudrun, för den frågan kommer att stanna under hennes sko åxå…

Har man sådana ambitioner att man vill styra landet och EU håller det knappast med sådana svar. Skämskudden läckte dun så att astmahostan infann sig snabbare än en naziststämpel från Hiphopwonderland.

Where the fuck is Bellman?!

Bild HÄR

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s