Lyft Josefsson ur den nedbajsade Jaccuzin!

Förutom att Sveriges radio öppet stödjer våldsförespråkare, så kan man se tydliga kopplingar till andra olika likasinnade i twitterbubblan kring den revolutionstörstande kvinnan efter uttalandet från SR. Detta tar sig, sa mordbrännaren..

Under torsdagen skickade Sveriges Radio ut ett pressmeddelande med anledning av Ametist Azordegans tweets där man skriver att man tycker att hon ”uttalat sig grovt och slarvigt, och att det är oacceptabelt att uttrycka sig så”. I pressmeddelandet, som är undertecknat ”Sveriges Radios ledning”, står det också att man har framfört sina synpunkter till produktionsbolaget där Azordegan arbetar och att man även tänker framföra dem direkt till henne. Däremot påpekar man att det som har hänt inte kommer att påverka hennes möjligheter att fortsätta göra program för Sveriges Radio.

Det är alltså oacceptabelt, men helt acceptabelt.

Samtidigt har olika # tags ang Janne J startats. Mymlan ”prata om det” Mirjamsdotter kanske finns i kulisserna? =)

Ett litet litet musklick bort finns den kopplingen ja..så himla förutsägbart hahaha!

#GamlapolaremotJanne

Screenshot 2014-05-10 15.42.30

Ursprungligen postat av Linda OD @hurricaneL (twitter)
Big up @ametistametist pga modig, klok, intelligent, vass, fantastisk och höjer rösten när alla andra håller käften!! #kärlekförametist

Tydligen Redline Records som la första:TSB/ Redline Rec. ‏@TheSalazarBros 53 min#kärlekförametist som stöttat svensk hip hop när andra journalister dödsförklarade den och som vågar göra det andra tänker.https://twitter.com/TheSalazarBros/s…00707735810048

För att minuter efter kapas av Janne-hatare:Emma Dominguez ‏@Dominguez_Emma 52 min#kärlekförametist som är den enda journalisten som vågar sätta sig upp mot de i maktposition i branschen.

#kickajanne #Janneerasse https://twitter.com/Dominguez_Emma/s…00997348278272 Som ju introducerar #kickajanne och #Janneerasse Här är länken till taggen:https://twitter.com/search?q=%23k%C3…etist&src=typd

Hade personligen aldrig hört talas om människan innan detta så kul för henne med 15 minuter i rampljuset. Vad menar hon med ”Jag saknar en slags landsfader/moder som kan tala till svenskar om humana värdegrunder”?
Den meningen är verkligen floskelfylld och idiotisk för att komma från någon med ”talets gåva”.
Låter som att vi inhumana svenskar behöver läxas upp av någon slags kulturmarxistisk halvgud.” slut cit
Istället för fokus och ”aftermath” på avslöjandet om vänstervåldet skapas en fokusförskjutning till en person som själv kallar naziststämpel för ”affekt” men inte klarar andras ”affekter” ?
…och Aftonbladet publicerar ett facebookinlägg -magisk ”journalistik” eller?
Var det inte hon som nyss klagade över att en ”fascist” fick gråta ut i TV om sitt lidande? men själv nu gör detsamma?
# kacka i egen Jaccuzzi någon?
reverse-1233257585_jacuzzi20oops
Och med stora bruna annars rätt små mandelformade lappögon så ser man i nedanstående tweet att ankdammen förvandlats till ett litet Jacuzzi för närmast sörjande….. ….som verkligen tror att de är med i en folkresning mot Janne Josefsson.
 ****
Kolla nedan bara!? Mymlans polare har kraftigt storhetsvansinne. Stackars tjej. Men kul att ”se” de förväntade omhuldande personerna i tweetsen, det tryggar and ticking all the boxes..
***
bl.a Ehsan Fadakar och Özz Nujen. Niklas Elmér, kulturjournalist, Jan Gradvall, kulturjournalist, Tungt =)) och som grädde på moset;
Fortsatta hyllningar till ”Free Joel” kampanjen. Herregud.

8 MayMXP @xarsonx
En knuten näve i luften och all #kärlekförametist
Retweeted by Ametist Azordegan

MACKBEATS @MackBeats
Kollar på den omtalade Uppdrag Granskning nu. Fan va sjuk grej, normalisering av rasism rakt av. #FreeJoel#kärlekförametist

22hAmetist Azordegan @ametistametist
Hittills kunde #UG vifta bort folkets magkänsla om deras vinklade journalistik. Nu blir den saken svår att göra. http://t.co/qgsh8NtFeF

 1. Det hemska är inte att @ametistametist gjort fel utan att hon inte får göra fel, inte får vara mänsklig. Hon skrev i affekt. Men aldrig ni?

@ozznujen ❤ som fan.

Redan 2006 använde ovanstende rasistkortet

”Varför är Aftonbladet (bland annat) så sjukt partiska och censurerar/hårdvinklar detta?
Tycker dom på riktigt att vänstervåldet är okej, även om det är oskyldiga som minst sagt, får på käften?

Igår var detta inget nyhetsvärde, idag gör dom AA till ett offer samtidigt som dom kör live-tv där budskapet är att UG är värdelösa och har fel.

Varför startar dom krig mot sanningen?”

Jag undrar; kan det verkligen hålla? Att Aftonbladet så tydligt tar ställning FÖR våldet?? nedan lite reaktioner på nätet;

Wow, vilket dårhus Twitter är alltså. Kalla en respekterad journalist för nazist och få #kärlek från andra haverister. Jag hoppas att hennes uppdragsgivare aldrig mer ger henne ett jobb efter detta. Hon ska bort från public service, för gott!

Citat:
Ursprungligen postat av ChristianX 
Twittervänstern har gått i fullständig spinn så det sjunger i lattemuggarna på Söder. Ametist blir hyllad av tokvänstern och retweetar det dessutom själv.

Säger det mesta om hur ångerfull hon verkligen är. Dvs inte det minsta. Jag har svårt att se att SR ska kunna blunda för detta.

Klart de kan blunda hur mycket de vill då en stor del av resten av gänget säkerligen delar hennes åsikter. De har en absolut drömsituation med en importerad åsiktsmaskin som är extremt högljud och snabb till att vara ett offer.

Hon är en person som i nuskedet kan piska en annan människa och gnälla över att hon fick tennisarmbåge och folk kommer att flockas vid hennes sida och kasta sten på offret.

5 thoughts on “Lyft Josefsson ur den nedbajsade Jaccuzin!

 1. Känns konstigt – här gjorde man värnpliktstjänstgöring i mer än ett år, plus ett antal repövningar – för att försvara Sverige och Sveriges folk mot en kommunistisk invasion och ett kommunistiskt maktövertagande. Och, nu så många år efter att de kommunistiska länderna rasade ihop, sånär som gökboet Nordkorea, så vimlar vårt land av små femtekolonnare och röda quislingar. Man är i allians med grova brottslingar, som nu sägs representera ”underklassen”, och precis som på 70-talet pirrar det i dessa barn till överklass och övre medelklass, som leker revolutionärer ett tag innan de övertar pappas företag. På 70-talet var det Clark Olofsson som var kvällens hedersgäst på de fester som gåsleverproletariatet anordnade. Nu är det folk som ‘Sebbe’.

  Tokiga professorer är det ingen brist på – en frukt av den okunskapsskola som nu producerar studenter som varken kan läsa eller skriva. Ett par försvarade nu de röda fascisterna för att de hade rätt att bryta mot lagen pga av någon sorts undantagstillstånd som de själva proklamerat. Det kan jämföras med de 17 akademiker som skyndade till försvar för Eva Lundgren, som spred sina fantasier om hur män ur samhällets översta skikt hade satanistiska riter ute i skogarna, där man förtärde spädbarn. Kritikerna förstod inte att man skulle tolka Lundgrens fantasier med en Hermeneutisk metod – samma man använder under studier av religiösa skrifter, där man ska spela med och låtsas som om de religiösa folksagorna är sanning. Det är bara en liten del av de akademiker som vinglar runt i en fantasivärld de själva skapat – och avlönade med dina och mina skattepengar.

  Hade dessa så kallade nazister varit så farliga som påstås, så hade de naturligtvis mött de yxhuggande hembesökarna med skjutvapen, och skulle väl bara åka dit för vapenbrott, då det ännu så länge är tillåtet att försvara sitt liv och sin person och sitt hem här i vårt avnationaliserade land.

  Till sist ett litet tack till alla nysvenskar, som lämnat sina egna perfekta, paradisiska länder för att göra missionsresor hit för upplysa oss dumma och efterblivna nordbor om hur dåligt vårt land är och hur fel vi tänker. Tack, tack! Hur skulle vi klara oss utan er? Ni är värda varenda krona!

  Liked by 1 person

 2. Pingback: Anonym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s