Pudla efter UG?

Efter kvällens UG
Men tänk ändå…och hoppsan lixåm.  Hade jag skrivit om detta innan eller?
Kul att se UG´s granskning. Lyteskomik att Sebbe fick stå på Idolscenen ett tag=) Men som Janne sa i chatten- han är offentlig och stöder RF. Nu vill jag se honom i nästa morronsoffa. Kanske hos Malou-
”Jag ba är så måbbad lixåm av den där djävvla murveln Janne, jag ska spraya bort hans fiskarflin, så att de där munnen låter grin och jag kan rimma på en svin”
Hoppas skammens rodnad ligger som en brödrost på 3:an över vissa försvarare av våldet från vänster på denna site.
Så pinsamma. Viktigast av allt är att ängslig PKmedia slutar hylla brottsliga handlingar.
Fler pudlar i hundgården? 
pudlar är djur, och djur har ju alldeles egna ”aktivister”
Theo: Kommer det här reportaget att leda till att det nu börjar nystas upp saker kring extremvänstern i media, eller tror ni ”locket kommer att läggas på” som vanligt!?
UG – Janne: Jag har ingen aning vilka effekter det här reportaget har, men jag är beredd på att åka ut i kylan igen.

21:41, 7 May 2014

Wille: AntiFacism är alltid självförsvar! Hembesök är bra och vi måste bekämpa Facisterna med alla medel.
UG – Janne: OK, ställ upp och svara på våra frågor då. Var går gränsen för självförsvar? Är en yxa i dörren och tårgas i brevlådan när folk ligger och sover självförsvar?

21:26, 7 May 2014

Jayson: dessa vänsteraktivister- finns det en koppling till en annan brottslighet som ni känner till? huligan, aktivister osv?
UG – Ola: Det finns flera huliganer i RF, en hel del av dem har också narkotikadomar på sig och ett par knivrån har vi också hittat.

21:24, 7 May 2014

Willbur: Janne hur känns det att vara en klassförrädare?
UG – Janne: Den typen av påhopp bryr jag mig inte ens om! Jag har blivit kallad för allt man överhuvudtaget kan bli kallad för.

21:19, 7 May 2014

Kalle: Tack för att ni äntligen säger sanningen om vänsterns våld. Det mest skrämmande är inte att det finns extremister som slåss utan at det etablerade Sverige stöttar det. Ni borde också granska Robert Aschbergs kontakter inom dessa grupper….
UG – Janne: Jag tycker att det är en utmaning för oss att ta upp det som många andra journalister inte gör av vilket skäl dom än inte gör det för.

21:23, 7 May 2014

DrKarl: Varför ställde ni inte de som ordnade manifestationen i Umeå mot väggen att de tillät huliganer på scen med propaganda för en som dömts för bl.a. dråp? Varför inte de som ordnade musikgalan där Sebbe är på scen med fiktiva RF:are? (Igen, tack för ett bra program!)
UG – Janne: Jo det kanske vi borde ha gjort, men vi hinner inte med att intervjua alla.

21:13, 7 May 2014

Helena: Försökte ni få kommentar från det officiella Sverige, dvs hur de kan ha blivit så naiva, tänkte på Grammisgalan o kulturöppnandet i Umeå
UG – Ola: Pratade med chefen för evenemanget i umeå. Han had ingen aning vad om hade hänt. Vi fick plats med att gräva vidare i just
detta

21:05, 7 May 2014

DrKarl: Varför ställde ni inte frågor till våra politiker? Vänster hyllar våld och går sida vid sida med dessa huliganer när tillfälle ges. T.o.m. Reinfeldt har sagt att man får skylla sig själv om man har fel åsikt angående att en SDare utsattes för våld (är själv liberal inte SD men våld är alltid fel!!!). Nu fick en verbalt handikappat rappare vara syndabock för att hela etablissemanget vägrar att SE. Mycket bra program dock!!! Tack för Antti lyfter frågan om det ”goda våldet”.
UG – Ola: jag tror poltikerna är medvetna men kanske behöver vakna ytterligare. Renfeldts uttalande var klumpigt, kanske han ändrar sig när hans egna blir attackerade

21:07, 7 May 2014

Daniel: Hur kommer det sig att man knappt hört talas om detta tidigare? Stämmer det att fördelningen är 95-5% , är det inte helt obegripligt att det inte skrivits mer om detta i media på bred nivå?
UG – Ola: Siffrorna är från de senaste 18 månadernas attacker i Mälardalen, där RF varit mest verksamma. Vet inte om det finns nåogn statistik fär hela landet. Varför det inte skrivs om detta…jag tror att många journalister ser mellan fingrarna när det gäller vänstervåldet

21:11, 7 May 2014

Tybbe: Du säger att journalister ser mellan fingrarna när det gäller vänstervåld. Är media då en del del av problemet med vänstervåld.
UG – Janne: Det är klart att medias bild av vad som händer i Sverige är helt avgörande av vilken bild allmänheten får av det som händer. Min uppfattning är att media alltför lite har uppmärksammat våldet vänsterifrån. Tar man till exempel händelserna i mälardalen och rättegångarna i Västerås så var det nästan ingen riksmedia där och rapporterade.

21:18, 7 May 2014

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s