Ovärderlig reklam för SD,..

.…måste säga att det är otroligt, detta hade faktiskt inte SD kunnat betala för ens.

”Tack Göteborgs hamn AB för rösterna”

Antar jag att SD toppen nu säger..

Undrar förresten om hamnarbetaren Jimmy Ståhl får behålla sitt jobb? Vart kan det vara lämpligt att göra sitt dagsverke med fel ”värdegrund”?

Det kanske blir skiftbyte i Bregottfabriken Sverige? dryga 300 000 ut från sociala sammanhang och från sina jobb.

Det blir trångt på kyrkbacken eller framför folkets hus där goda medborgare kan spotta på SDfascisterna som får stå i en kollektiv skamvrå för att sedan skickas på ”omskolning”.

bild lånad från Ronny Ledströms blogg HÄR

”Jag Anders Andersson röstade för 4 år sedan på ett parti som inte är som andra, partiit är nazistiskt fascisitiskt, det har mitt nya parti skrivit in i sina stadgar. Jag ber härmed om ursäkt officiellt och ska bara prata med och rösta på socialdemokrater resten av mitt liv!”

Därefter går man ut i små klungor, skapar ett ”bananmingel” där man delar ut väl mogna bananer till tiggarna, småpratar kuttrande och leende med dem, en del böjer sig ner en stund.
Sedan kan de rätt-trogna sola sig i varandras beundran och klättra i godhetsrang på folkets hus scenen.
Vilken yra! Vilken stämning! Applåder och flaggor smattrar i vinden!

…och den nya slogan går således högtidligt;

”Angivare, I med renen händer-förnedren eder!”

Så här är det – antingen lyckas ni skrämma folk med utfrysning-skam och skuld, skrämma dem från valurnorna. Risken är att det funkar precis tvärtom och domen blir hård i höst då ni provocerar folk till valurnorna- fast åt ”fel” håll...”Tänkte inte på de´´”

Näste man till rakning?

”Varför tänker var tionde svensk rösta på Sverigedemokraterna? En färsk opinionsundersökning visar att ytterligare tio procent, sammanlagt alltså tjugo procent av de tillfrågade, anser att Sverigedemokraterna har den bästa invandringspolitiken.

Det är uppenbart att det är SD:s kritik av invandringen som drar och att denna kritik är mer utbredd än vad SD:s opinionssiffror antyder.”

Sverige har under några få årtionden haft en invandring som omskapat den demografiska strukturen på sätt som saknar motstycke i historien. Under samma tidsperiod har globaliseringen och senare den ekonomiska krisen radikalt påverkat svensk ekonomi och arbetsmarknad.

Det har varit våldsamma och i historiskt perspektiv snabba förändringar som av många människor upplevs som hotfulla. Parsons analys hjälper oss att förstå vilka befolkningsgrupper som drabbas hårdast.

Vi vet också att de människor som sympatiserar med Sverigedemokraterna oftare finns bland LO-medlemmar än bland den högutbildade elit som sitter trygg på sina välbetalda jobb och kanske har nytta och nöje av multikulturen.

Ett av politikernas favoritslagord är att man bör ta människornas oro på allvar. ”

Annonser

One thought on “Ovärderlig reklam för SD,..

  1. Det kommer bli oerhört spännande dom kommande månaderna, när medborgarna ska gå till val urnorna. Och inte bara en gång utan två.
    Vad medborgarna tycker visar sig dagen efter valet när man under valdagen med skydd av gradinerna i valbåset, kan visa sina åsikter. Flertalet vågar inte prata öppet om sina åskter. Med risk för utfrysning, förlorat arbetet, mm.

    Det kommer vara väldigt många som är förvånade över resultaten. Det behövs en rejäl omrörning i regeringsträsket.

    För en sak är säker, många har vaknat ur den djupa dvala man befunnit sig i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s