Linderborg i nytt svavelosande försvar av vänstervåld

HÄR

Nu är det inte längre14 nazistiska mord” som vanligtvis brukar basuneras ut, nej nu är det ”23 personer på 25 år”

” De svenska högerextremisterna har dödat 23 personer på 25 år, i de flesta fall kallblodigt planlagt.”

Utan någon enda källhänvisning på ovanstående svavlar hon vidare

”Vänstern, brukar vi trösta eller försvara oss med, har heller aldrig dödat nån. Men det var nära i Kärrtorp. Kniven gick tre centimeter in i ryggen, två gånger.

Om nazisten avlidit, hade aldrig idrottsplatsen fyllts helgen därpå. Då hade förortsborna lämnats åt sitt eget öde och den antirasistiska folkrörelsen marginaliserats. Borgarna hade triumfatoriskt kunnat trumma ut det groteskt falska påståendet att fascister och antifascister är av samma skrot och korn: Låt dom slå ihjäl varandra medan vi andra sköter politiken.

Den här sortens våld uppmuntrar till principen att våld alltid är förkastligt. Det är ett djupt ohistoriskt påstående.”

Lite övertydligt spefullt beskriver hon Joel Bjurströmmers  2 stycken 3 cm djupa stick med kniven så att jag som läsare ska förstå att det knappast var dödligt. Sen galopperar hon vidare i sin egen röda bok. Med breda generaliserande svepanden över den politiska skalan så är- hoppsan? ”borgarna” i pluralis obestämd form fastkletade som motståndare till det ”rätta våldet”. Alltså är de ”onda”!

Det våld Åsa tidigare glatt deklarerat sig vara för. Genom att blanda ”borgarna” i skriken mot fascism i varje dammkorn och nämna att inte ens folkvalda partier (SD) behöver tas hänsyn till så har hon dragit gränsen väldigt snävt, det kommer att bli obekvämt i det där hörnet med dumstruten ner på näsan.

Hur ska du ha det Åsa? Vem vilka ÄR egentligen din huvudmotståndare? borgare, fascister eller SDáre? eller de är samma skrot och korn?

Liksom Holmlund är Holmlund är ju Linderborg Linderborg, damned funny peoples!

Så ”ohistorisk” (var hon nu hittat det uttrycket när apokryfisk finns?) är inte hon, Åsa är faktiskt så smart att hon fattar att alla vandaliseringar, allt hot och våld från frontens soldater (hon beskriver ju alla revolutioner som faktisk krävt våld för att lyckats!) också fjärmar svensken från hennes världsbild

– hon nyktrar till i sina blodröda revolutionsdrömmar och bekänner att vi ju dock i vårt land ändå inte riktigt är där, ännu.

Det ser fint ut med hennes ord på trycksvärta. De med rätt ”historisk syn” vänsterpennfäktarna på våra tidningar. Zaatan så illa att inte kunna styra de däringa fotsoldaterna?

Med ett illa dolt förakt och ett bittert stänk sorg beklagar hon nutidens vänsterparti som inte ens gitter kasta ägg längre. Ingen gammal hederlig utomparlamentarisk tradition kvar i det partiet inte. Pinatakrossen för småbarn räknas knappast =) HÄR ser man i kommentarsfältet vad sura RSáre,RFáre och övr bokstavskombinations-sektererister tycker om V

Jag gillar särskilt följande stycke i Åsas bikt

”Revolutionära fronten är en särprodukt som själv säger att man inte är en del av vänstern men som ändå ser sig som vänsterns sanna soldater. Det är de som tar de riktiga striderna åt oss andra, som inte kan eller vågar eller är för småborgerliga för att förstå att kampen nu faktiskt kräver manlig muskelkraft. De är martyrerna.”

Nä Åsa, försök inte- RF är ingen ”särprodukt” -de är dina egna revolutionsdrömmars produkt- de ickesmåborgerliga muskliga ”söner” du värker fram, vrider vänder på och beundrar för att sedan inför publik förneka att de hängt och närts vid din barm.

Hon avslutar med;

”Antifascismen måste utkämpas där folk arbetar, bor och pluggar”

…och ja Åsa, DET är väl vad revolutionsbarna alltid gör och gjort? på plats, mot de man tycker man har rätt att göra det, vandalisera den kropp eller det hem man för tillfället tycker företräder ”fascistiska” värden/åsikter?

Problemet ser du Åsa, med de sk ”utomparlamentariska” åtgärder du desperat efterfrågar, är just avsaknaden av proportioner OCH att just VÅLD, som huvudingrediens / medel, för att ”ändra och uppnå viktiga samhällsföreteelser” är särskilt närvarande.

Autonoma grupper kommer aldrig att vinna vanligt folks respekt och/eller stöd. Den fascism som Åsa säger finns i alla hem, på alla arbetsplatser, bland studenter i bygdegårdar- där striden ska tas -är ett scenario där väldigt väldigt få utanför Åsas vänsterintellektuella klick för invärtes beundran befinner sig.

Joel fick 6,5 år- varför inte sätta igång lite manifestationer kring det? En gala skulle ju vara kalas, lite hippa hoppare lite maskerade människor på scen med knutna nävar. Lite brandtal om borgarna eller jag menar fascisterna? Lite roliga tweets om de modiga journalister som inte tyckte Kärrtorp var en sådan lysande fredlig manifestation?

”Gapa och skrik men lämna knivarna hemma” uppmanar Åsa.

Om nån skulle gapa och skrika utanför min arbetsplats skulle jag ringa polisen- OCH öppna kylen för att kolla äggstatus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s