Så har då första bilan slipats..

…och jag kallas ”Nationalsocialist”. 

Av en slump ser jag denna härliga ”bikt”

Du är inte lite oförskämd Pär.

Hela posten handlade om just det du nu gjort, om den helt uteblivna acceptansen för olika åsikter och utrymmet för att öht diskutera sakfrågan, om den politiska korrekthetens lakejer. Innan tuppen gal drar du den billiga lansen, och ? inväntar folkets jubel? Hoppas att det värmde där det skulle.

Ange din granne

——————————————

”I mars 2012 inledde LO ett jätteprojekt där 150 000 medlemmar utbildas i att övervaka misstänkta rasister på jobbet.Invandringskritiska arbetare som anges riskerar uteslutning ur flera av LO:s fackförbund, enligt ett inslag i SVT Agenda

Denna angivarorganisationen blir med sina 150 000 medarbetare mycket effektivare än den östtyska motsvarigheten Stasi. Stasi hade vid DDRdiktaturens fall 100 000 angivare anställda. Projektet handlar om att hålla koll på frustrationen människor kan ha över invandringspolitiken.

Det ska kännas att du är övervakad och du ska vara rädd för att lufta obekväma åsikter med kollegor och vänner.

–Som förtroendevald måste man ställa sig bakom den värdegrund som finns i fackförbundet, säger Kennet Bergqvist som är en av de 150 000 utbildade angivarna.

–Sitter någon då och ifrågasätter invandringen och säger rasistiska grejer, då måste man ingripa, så är det bara, fortsätter han” slut citat

2011 avslöjades även att underrättelse­organisationen Expo har ett nära samarbete med SSU.

Då Stasi var som störst hade man en agent per 63 invånare. Med sina 150 000 angivare i en befolkning på 9,45 miljoner når LO upp till exakt samma nivå”

 

Anybody

”I årets valrörelse är jag INGEN .. eller om fler skulle läsa det jag skriver, ett HOT! Om jag använder fel ord är det ingen som besvärar sig med att försöka förstå vad jag menar ..

….men hur många som helst som är villiga att hänga ut mig som någon slags -ist eller -fob. Det skrämmer mig.” slut cit ”Anybody”

 

————————————————————————–

Den demokratiske Pär släpper inte igenom alla kommentatorer. Ngt som är symptomatiskt ang alla de mest dömande ”ickeextremistiska” fredliga demokratiska vänstermedborgarna på VK. Utom Fanny Eriksson, som har någon sorts hederstänk.

Däremot kommer den ”icke extreme” Isak dreglandes och pustandes med egen slipsten, ögona står som nytända adeventsljus i skallen- ” Får ja va me får ja va me?”

Ja ”Isak” Det får du. Så jag kopar ditt inlägg på ”st Pärs” post, så att alla och envar kan se ditt pekfinger på rätt plats så att säga.

En kommentar

 1. Isak
  28 april, 2014 kl 15:53
  Säga vad man vill om ”Häxanmexan”, numera går hon varje dag från en klarhet
  till en annan ytterlighet. Visste inte ett tag om hon var fågel eller fisk. Ibland tycktes
  hon kunna debattera och hitta sympatier bland moderata företrädare. Och ibland
  hittade hon sympatier hos en annan extremist Mr Cool. Det här var ju för något år
  sedan. Men det som förenade dom här personerna, var hatet mot arbetarrörelsen
  i allmänhet och indirekt hatet mot främlingar i synnerhet. Den person som står bakom
  ”Häxanmexan” är numera öppet främlingsfientligt. slut cit, en bättreIsse
  ————————————————–
  HÄR är det andra bullar. Bättrebullarna.
  ”Det är mer än ok att ge sig på ”rassar”. Bara nån vecka innan har Göran Persson och andra politiker gått ut i en stor debattartikel och sagt att alla ”rasister” skall ”krossas”.Daniel förstår att han är helt chanslös mot den blodtörstiga mobben och hoppar upp på motorhuven på en förbipasserande bil. Han vädjar om hjälp men föraren till bilen försöker skaka av honom. ****gänget drar ner honom från motorhuven och bilen försvinner därifrån. Daniel lämnas kvar ensam på platsen och dödsmisshandeln fortsätter
  James Waite

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s