..och det kusliga med kulturjournalisters efterfester,…

……är att berusade kulturjournalister bara ligger med varandra och så föds inavlade hermafroditiska sniglar som är djävligt bra på att spela Banjo virka korsord med sina spröt och äta, samtidigt..

ytterligare ett pucko

och ja, ”den här texten gynnar också SD” 

När Walden omfamnar Reinfeldt, och försöker kasta skuld och skam på SD röstare som en korsbefruktning av premedicinering mot historiska vingslag retroaktivt(?). Då känner man lukten av desperation..

Mycket ont kan man beskylla ett parti för, ett parti som vi tydligen ska tatueras i pannbenet att ”de kommer ifrån” jordens mitt, framavlade av en röd man med horn, bakade i böldpest och kolera?

Visst har de en liite annan sk ”historisk” betydelse ändå på det viset att vänsterfolk börjar slicka Reinfeldt i mungiporna. Ingen kan ju vara riktigt säker på att inte Löfvén ”tar SD i hand” efter en ev valvinst.

Nog kan man förstå Reinfeldts blandning av lugn panik och otillbörlig tillfredsställelse då ju ändå SD för honom och alliansen funkat som ”figuren” på skjutbanan vilken alla vill träffa i bullseye. Som en glad lax på väg till parning har han kunnat ”vila” bakom SD-stenen innan han lätt andfådd i skydd simmat iväg bakom nästa SDsten, bubblat ur sig förbannelser och pustat ut i svallvågorna efter sjunkbombernas briserande Jakten på den illa ansedda skräpfisken, den fula muränan som ”lurar” på botten och slukar allt i sin väg som kommer för nära.

Vilken tur att Fredde blir det näst sämsta alternativet då SD ska gestalta all världens ondska # vänsterlogik =) INGEN ska beröra de pestsmittade, de halta och lytta. De oönskade. Då är du ett hot mot mänskligheten, en liten lort! eller som Edda Manga skulle ha sagt ”fascismens medlöpare”

Vi har 5 månader kvar till val. Jag ser framför mig kulturfolk och gapvänster samlade utanför röstlokalerna, med stora skyltar- stående på mjölkbackar- en del med ”Flamman” en del med outgrundlig blick väsande och rabblandes ohörbara ramsor.

De som inte gör avbön innan de inträder i den i vanliga fall heliga röstlokalen de skola få någon form av märkning så att andra kan se vilka de är. Ta dem inte i hand, hava inga affärstransaktioner med dem, bjuda dem icke på middag eller umgås med dem-frys ut dem ty deras är skulden, oheligheten och skammen för all evighet, amen.

Leve demokratin- ner med demokratin!

 Edda, demokratins förespråkare;

”Medlöpare till fascismen” kan ju framstå som ett ganska hårt omdöme.

– Det är klart att uttrycket är hårt, jag var väldigt upprörd, men andemeningen står jag för. Jag anklagar inte studenterna för att vara fascister men det är en hållning som hjälper fascismen att besätta sina positioner.

 Vad säger du till dem som menar att det är omdömeslöst av dig som universitetslärare att säga så om studenter?

– Det är inte som lärare jag uttalar mig där utan som medborgare. Jag är också student på universitetet, både lärare och student.”

—————————————-

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s