Demokratiskt folkets hus i Gtbg och Bildttwitter

Där ser man!

Enligt Mats Gröndahl har det faktum att Sverigedemokraterna valts in i Sveriges Riksdag varit avgörande för dagens beslut.

– Vad är nästa steg? Att de inte tycker att vi ska hyra ut till något annat riksdagsparti heller? Att ha några speciella upekade tycker jag är märkligt. Det fria ordet får naturligtvis gälla i det här huset, säger Mats Gröndahl.” slut cit

Imponerande på min ära, och ytterst tillfredsställande att någon är vaken.

Bild lånad HÄRIFRÅN

KLASS MOT KLASS

”Bland det mäktigaste vi varit med om. Det kunde vi enas om i vår brigad efter resan.

Att befinna sig i hjärtat av klasskampens Europa, på festival tillsammans med tiotusentals andra ungkommunister (och förstås äldre kommunister) gav bränsle åt åratal av fortsatt kamp i ett bistert svenskt klasskampsklimat.

”Det mest uppenbara som slog oss brigaddeltagare är hur media i Sverige och resten av Europa väljer att fullständigt ignorera den kommunistiska rörelsen i Grekland.

Såväl de välorganiserade jättestrejker med kommunisterna i fronten som festivaler likt den vi besökte som samlar tiotusentals deltagare.

Eller det faktum att kommunistpartiet, KKE, inte bara kämpar emot, utan ställer revolution och ett övertagande av produktionsmedlen som den självklara, om än mödosamma, vägen för Europas folk att gå.

Media väljer istället att fokusera på oorganiserade anarkistkravaller eller det ”radikala vänsterpartiet” Syriza som accepterar EU.”

slut citat

MER HÄR

——————

”Nyheten att den tidigare partiordföranden går till attack mot sitt gamla parti har även nått regeringen. Utrikesminister Carl Bildt (M) twittrade på onsdagskvällen: ” En riktig pärla – Frank Baude anklagar Sveriges Kommunistiska Parti för att hamna i medelklassträsket”. slut cit Carl Bildt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s