Håller med Ernman!

Malena gjorde igår liksom här i februari då hon hoppade av Karlavagnen i protest mot SVTs hantering av Soran Ismail-ett statement. Det är strongt!

Nu vill hon vill stödja dem som får skit, som kallas vänsterextremister då de bara är antirasistiska. Malena kallar sig helt opolitisk men har skapat en ”drift” på Twitter mot SD som fått flera hundra följare enl media

”Jag är hovsångerska. Eller som SD säger: vänsterextremist”. Så skrev operasångaren Malena Ernman, 43, på Twitter. Responsen som följde hade hon aldrig kunnat ana.

Hundratals följare delade med sig av sina versioner. ”Jag är pensionär. Eller som SD kallar det: vänsterextremist” skrev en, ”Jag är speldesigner och pappa. Eller som SD kallar det: vänsterextremist” skrev en annan.”

Jodå, nog kunde hon ”ana” bara 2 månader senare efter avhoppet, att ett nytt tweet i samma ”opolitiska ämne” skulle generera hundratals reaktioner ? =)

Lite försynt skulle jag vilja påkalla uppmärksamhet om vad som är extremism i sammanhanget. Det är när Reinfeldt och andra höga alliansföreträdare demonstrerade med Svenska motståndsrörelsen i sthlm tex. Tågar med företrädare för gruppen.

Nähä..det har han inte gjort?

Jaha..det var Löfvén som gick med RS AFA och RF i Kärrtorp? 

Så här är det Malena;

”Med vänsterextremism åsyftas ofta grupper som vill förändra samhället med våldsmetoder i socialistisk eller annan riktning, som till exempel Antifascistisk aktion och Revolutionära fronten i Sverige, samt Röda armé-fraktionen i 1970-taletsVästtyskland och Röda brigaderna i Italien.

Att respektera demokratiska val och beté sig som folk men uttrycka sin annorlunda ståndpunkt utan att hota, kapa flygplan, misshandla, vandalisera och fysiskt hindra personer att utföra vad demokratin gett dem möjligheter till. Det är att vara en sann demokrat.

S.k ”demokratisk” socialism eller annan ”ism” där man skyldrar demokratiska vetorätter i utförande av densamma- samtidigt som man i alla sammanhang praktisk levererar motsatsen- det är hyckleri, bondfångeri och missbruk av det vi uppnått with false flag.

”Ofta är man rädd att den dagen ska komma då man i Sverige måste säga till vissa människor att de ska respektera de demokratiska valen. Men nu har den dagen kommit” cit Nima Gholam Ali Pour.

Jag får väl säga som dig Malena;

”Jag är vårdarbetare. Eller som demokratiska socialister säger; Nazist” ?

…och jag vill bara stödja dem som får skit när de står upp för demokrati.

barna i familjen kunde ju skandera likaledes att de var;

 • ”Elektriker. Eller som demokratiska socialister skulle kalla *hen*. Nazist.
 • Jag är arbetslös. Eller som demokratiska socialister skulle säga; Nazist.”
 • Jag är maskintekniker. Eller som demokratiska socialister skulle säga; Nazist”
 • Min svägerska från Brasilien: Jag är tolk. Eller som demokratiska socialister skulle säga; Nazist”.
 • Brorsan; Jag är grafiker. Eller som demokratiska socialister skulle säga; Nazist.
 • Maken; ”Jag är civilingenjör mot datakommunikation. Eller som demokratiska socialister skulle säga; Nazist. osv

Om du Malena,  tycker det är fel att titulera våldsverkare som kallar sig ”antirasister” för vänsterextremister? om du tycker att ”rätt behandling” är att man fysiskt stoppar tex arbetsplatsbesök från SD?`DU tycker det, ja- då är du både hovsångerska och åtminstone extremt odemokratisk.

Men serrni, det är lika fel att utmåla alla -inkluderat mig- som tycker det är fel med utomparlamentariska åtgärder -såsom ”ideella ” flygkapningar-och fysiska blockader, tex vandalisering av migrationsverkets lokaler, misshandel och eller Revfronts attacker- som därmed nazi och/el SD sympatisörer.

”Vänstern har använt begreppet näthat för att svartmåla konservativa krafter i Sverige genom att prata om ”hatsajter”. Samtidigt så har Aftonbladet förklarat att vänsterorienterade hemsidor inte kan vara ”hatsajter”.

Från att ha varit ett samhällsproblem så har näthat blivit ett sätt att kritisera människor som kritiserar vänstern, vilket är tragiskt, eftersom problemet med näthat fortsätter att drabba människor.

Kawa Zolfagary är ett bevis på hur begreppet näthat har blivit kapad av vänstern. Zolfagary deltar i Aschbergs program om näthat i rollen som offer. Men 2011 så ställde sig Zolfagary bakom ett krav på Twitter, att skjuta Per Gudmundsson. Det näthat som Zolfagary har blivit utsatt för uppmärksammar man. Men det näthat som Zolfagary har utsatt andra för blir inte uppmärksammad av vänsterkrafter i Sverige. ” Nima

Sen är det så att du Malena, är en sjusärdeles duktig hovsångerska, otroligt charmant, en schlagervinnare, en vinnarskalle, du är snygg, skicklig och ”går genom rutan”.

Men jag tror inte ett dugg på att du vill använda din muskulösa kropp i sammanhang där du vill bruka våld på vare sig medmänniskor eller demokratiska principer. Jag tror att du är en kulturarbetare som ”känner” mycket och for ut i ett tweet som är behjärtansvärt men inte har så mycket med de över 300 000 som röstade på SD att göra.

HÄR

Malena var irriterad i februari -hon sa;

”– Jag blev så jävla förbannad, om jag får tala ur hjärtat. Jag kom precis från Zürich i Schweiz där jag har jobbat i tre månader och har varit irriterad där efter att de röstat så rasistiskt som de just gjorde och är så flata och inte gör något. Det var delvis aggressioner över situationen där som fick sitt utlopp genom det här beslutet jag tagit kring Sveriges radio, säger hon till DN.” slut cit

Något Malena ”glömde” ? att ta med i sin uttömmande värdering om de rasistiska flata schweizarna kan ju vara ngt som bl.a handlar om nedanstående?

Vad gäller flaggor med kors så kräver de 400 000 muslimerna i Schweiz att
————————————————————————————————————————
En kommun i Storbritannien har beslutat sig för att fortsättningsvis INTE flagga med den engelska flaggan. Anledningen? Det röda korset på flaggan kan uppfattas som stötande för kommunens muslimer skriver The Telegraph.
—————————————————————————————————————————
Själva tycker muslimska företrädare inte att det är ett dugg anmärkningsvärt att flagga med Al-Qaidas stridsflagga. I Göteborg.
—————————————————————————————————————————
I Grekisk media i våras förekom det uppgifter om att EU diskuterat möjligheten att avskaffa korset från sex av 27 medlemsländer. Detta skulle därför gälla länderna Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien, Malta och Grekland.
———————————————————————————————————————————
Så jag håller med dig Malena! och jag vill bara stödja dem som får skit när de står upp för demokrati.
————————————————————————————————————————
HÄR ligger det till..
———————————————————————————————————————————–
och HÄR

7 reaktioner på ”Håller med Ernman!

 1. Bara jag som undrar om twitterfjantarna är så dumma som de låter eller om de bara låtsas för att få vara med i coola gänget. Ibland fruktar jag att det är det förstnämnda och då är framtiden för Sverige inte ljus.

  /AKA Malin

  Gillad av 1 person

  1. Hej Svartis, jo du, med tanke på senaste tidens olika ”twitterstormar” där diverse kändisar, sångare och komiker adlats till orakel av propagandamaskineriet för att styra folket, så ser det iofs illa ut, men jag hyser ändå hopp om att folk är intelligentare än så..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s