…och vart är Edda Manga när tiggare attackeras?

Braskande svarta löp Expressen den 1.a april- EXTRA! TIGGARE ATTACKERADE!

Ordningsvakter på plats larmade polisen med uppgift om att ungefär 15 ungdomar har kastat flaskor och stenar mot tiggare.

SVT: Är det nazister som ligger bakom attacken?
– Nej absolut inte, det är lokala förmågor. 13- och 14-åringar som ordningsvakterna känner till sedan innan.” HÄR

En nyhet som sjönk djupare än Titanic efter ett par timmar på Expressen, och på löpet fanns ingen DNA om att det nånsin funnits. Aftonbladet? de höll andan en kvart, pustade ut och tryckte på ”ignore”-inget att rapportera om för tänk om SD får fler röster…så för den goda saken är undanhållande av fakta som man inte vet hur man ska handskas med, strategin.

Orsak? Attackerarna var ju inga dödsnazister !!! utan ett ”ungdomsgäng”. Det vart ju då transformerat till bara lite pojkstrecksliknande trevande buselibus och inget som man ska sätta större vikt vid?!

Dessutom– invandrarungdomar mot tiggare? Det blev syntax error på redaktionerna.

DÄRFÖR kommer inga fackeltåg att marschera….

Inga protestrop skanderas, inga solidariska samlingar av rättvisevänstern med patos engagemang och flashiga ”ortenrappare”, ingen Edda Manga kommer att stå som beskyddare för dessa misshandlade tiggare i Kista som hon gjorde för den stackars vattenbestänkta kvinnan utanför Hemköp i Gtbg. MER

Denna gång handlar det ju inte om ofrivilligt vattenkammat hår utan om regelrätta överfall för bövelen! Jag förväntar mig minst en konsert, Tshirts till försäljning, en trygg men bedrövad Löfvén som säger att vi ska hålla ihop mot rasismen och en Ullenhag som flåsar fram ett krismöte på Rosenbad. Leverera!

———————————–

Heja Anna Troberg Piratpartiet som bashar Robert Aschberg på debatt just nu. Han är riddaren som rider med skinande rustning och sköter det inte vår polis gör. Ett modernt medborgargarde, blingat med researchgruppen som avlönade ”hatkirurger” -alltid redo att skära ut cancersvulsterna ur samhällets bottenskikt.

På nyheterna innan-talar man först om Robbans program ”Trolljägarna, om näthatare, sen om förövare. Det som är väldigt tydligt nu i debatt är att Aschberg är en arrogant cynisk butterbulle, en likadan spillra som dem han ”jagar” och en riktig hatare.

All heder till Anna Troberg!

Trenden ”uppbåd slash medborgargarde” med högafflar å facklor på lastbilsflak eller på hästryggen, i ena handen och rättvisans gyllene guldstav i den andra. Åtal, dom och avrättning i ett som en korsning mellan ett ädelt Faberge´ägg och kinderdito. Som en sorts direktbegravning utan ceremoni i kyrka. Bara kremering och strö ut askan. Skrota polis och rättssamhälle. Vart skall detta sluta?

    Det ska vara ett ”uppbåd” i år minsann!

Robban svängde sig ju i TV med att han stod upp för dem som hatades på nätet och det fanns de som begått eller nästan begått självmord pga hatet. Ngt han glömde att berätta om hittade jag på ”toan”;

inför dokumentärserien ”Svensk maffia” som Robert Aschberg och hans TV-team lurade en 21-årig man med svår ADHD och begåvningshandikapp att ställa upp på en intervju med namn och bild.
Mannen trodde att han skulle få vara med i en actionfilm men blev istället uthängd som kriminell gängledare i TV4.

Innan programmet sändes vädjade 21 åringens familj till Robert Aschberg om att pojkens identitet skulle maskeras. Men det struntade TV4 i och hängde ut den unge mannen ändå.

– Han förstod inte, utifrån sin grava ADHD och utvecklingsstörning, vad han var utsatt för, sade pojkens fosterpappa till Aftonbladet efter självmordet som ägde rum kort efter att programmet sänts.

Familjen driver nu eträttsfall mot Sverige i Europadomstolen, där HD:s kontroversiella beslut att ge Robert Aschberg rättslig immunitet ska prövas enligt Europakonventionen.

När ”Trolljägarna” nu har premiär har Robert Aschberg valt TV3 som plattform – en kanal som saknar svenskt utgivningsbevis och som sänds från England. Enligt ett avgörande i Högsta domstolen innebär upplägget att varken Robert Aschberg eller någon ansvarig utgivare kan åtalas i Sverige för uthängningar som är olagliga här, vilket skiljer TV3 från TV4.

I övrigt är upplägget skrämmande likt det som användes vid uthängningen av 21-åringen.” slut cit

Tror fan att det blir en Enhörning i höst!

Godnatt

 

Annonser

One thought on “…och vart är Edda Manga när tiggare attackeras?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s