Mattsson på efterlyst och Alexandra Pascalidou som DO?

Sådärja, då har dels ”Jim uthängd av Expressen via sin stasistab Researchgruppen”-samt ansvarig utgivaren Mattson-tidigare dömd för vapenbrott-fått sina saker i rullning

Mathias Wåg, researchgruppen ”lätt återhållsam” med sin ställning nedan..

tweet

Jim har det samlats in över 500 000 kr till så att han kan stämma Mattson, och ”Disqus” är i kontakt med Svensk och Amerikanssk polis. Bra så.

Läser Fnordspotting och skakar sakta på huvudet.

”I Nöjesguiden återfinns en intervju med Alexandra Pascalidou. I denna påstår inte bara Pascalidou – apropå kritiken mot det tendentiösa sätt på vilket hon valde att leda SR:s valsatsning P1 Debatt – att Alice Teodorescu förnekar rasismen, hon kommenterar dessutom hennes utseende med följande ord:

”Jag ångrar att jag kallade henne vacker. För det var en överdrift, så vacker är hon inte.” slut cit
Alexandra gav i programmet också uttryck för att Alice inte hade tillräckligt mörk hudfärg för att uttala sig.
”Du får inte leka på våran gård och du är fuuuuuul”
tumblr_m1eqz3xxsb1qdt09k
Kommer ihåg då hon Alexandra, stolt twittrade ut en bild på sin bästis Lo Kauppis skor vilket renderade ett inlägg Ja herregud..de där brudarna? med ekologiskt genuscertifierat smör på. Visst vill vi ha den tredje statsmaktens hjärntrust vid spakarna?? De ”goda”…..#näthat någon?
 Så här ser det ut; Stockholms välmarinerade kändiselit och vissa kulturpersoner plus moms–> vår oberoende television ”styr” landet eller? Det är trender som pumpas upp till en jätteballong som vi andra i landet ska beundra på avstånd, de får stor genomslagskraft-inte minst genom olika ”twitter”kampanjer som sen kollegor inom media slår upp stort som ngt allmänt gällande, men som inte har nån egentlig bäring alls! Men sen ska de in i morronsofforna så de får en liten kanal ut som blir en ”stor del av världen”

Så kan de pumpa ut skiten till ”gamla Agda” i en blandning av linsröror och ”bind en krans av dina kaffefilter” -inslags kuttrande

Allt är illa dolda hotelser, skuld/skambeläggande och pekfingrar i nyllet. De skapar sina lobbygrupper-skapar en snabbkanal in -ut, och det är fan ett hot mot demokratin.

Nån skitnödig politiker borde ta ett lavemang och säga” vi vänder oss också till dem som inte är på twitter, och vill prata med vanligt folk- åxå!”

nämen…dra dig själv i slipsen, spring på tå! vad är trenden nu?! Krismöte i riksdagen över en katastrof?!

—————————————————-
Nedan från Merit Wagers sida;

”Står reaktionerna i det här fallet i proportion till det som inträffat? (Läs DN-artikelnHäftiga reaktioner mot Sheraton den 26 mars). Är det befogat att ett lands regering kallar till krismöte för detta? Läs Regeringen kallar till krismöte efter Sheratonskandalen den 26 mars, där integrationsminister Erik Ullenhag bland annat säger:

Det som beskrevs i går är tyvärr en mycket vanlig händelse. Diana Nyman beskrev det själv som en vardagshändelse, och där behöver vi en värderingsdiskussion med branschen för det är oacceptabelt att människor drabbas av kränkningar.

När integrationsministern dessutom uttalar att han ”hoppas att Nymans fall prövas rättsligt”, då kan det tyckas vara en aning märkligt att han föregriper en sådan prövning, kallar till krismöte och säger att regeringskansliet ska se över sina affärsförbindelser med Sheraton… En så panikartad – och motstridig – reaktion tyder inte på särskilt stor mognad och ökar inte tron på att regeringen klarar av att hantera verkliga kriser…slut cit Wager

feelings_zps417ce551
Annonser

One thought on “Mattsson på efterlyst och Alexandra Pascalidou som DO?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s