Oicin Cantwells ohederliga journalistik och lama bortförklaringar

HÄR

….muttrar Oicin Cantwell vid första genomläsningen lätt surmulet fram ett erkännande om att ;

”Ja, pressen är dålig på att skildra vänstervåld”

Men bevekelsegrunderna till detta är ju bara att nazisterna är mycket dummare, och det måste vi ju läsare förstå. Snabbt utmynnar artikeln i en illa dold trött indignation och irritation i att han för hundraförtielfte gången måste FÖRKLARA inför ev upprörda läsares påpekande om det av honom just redovisade faktum –> de uteblivna och/eller knapphändiga- torftiga-hårt vinklade rapporteringarna kring vänsterextremistbrott som han och hans kollegor står för att undanhålla den vanliga läsaren=> Nazzar e dumma- RF är busiga samhällsbärare.

Det beror ju på att mord är grövre än alla andra samhällspåverkande aktioner, misshandlar, mordhot, vandaliseringar, gravskändningar, knivstickande, brandbomber osv- som någonsin extremister i sk ”grön terror”- och andra ”tusenbröder”socialism-vi ska störa -allt åt alla- organisationer utför/fört.

Ja Oicin, mord som är genomförda är farligare än mordhot och ovan nämnda andra exempel på ”aktioner” i att förändra samhället efter hur man som medlem i olika autonoma grupper vill.

Var har man sett ett endaste reportage från dig om dem som drabbats av ”ickedödliga” men ofta ”nära-döden-upplevelser”-aktioner från de ”rätta” extremistblocket? Intresset eller rättare sagt ointresset från er att skildra dessa sammanhang visar att ni HAR en agenda.

Det blir pinsamt uppenbart med ”dåm är dummare” argumenten som förklaring för varför det MÅSTE se ut som det gör i rapportering och journalistiskt arbete.

och….

HÄR  ….

…uttrycker experten att skillnaden är stor mellan höger vänster extremism

” Den svenska vänstern har inte mördat. De har inte det målet.” slut cit

Det är alltså skillnad på höger vänster, de på vänsterextremistsidan liksom bara ”inte skära bara rista” stuket skulle man kunna säga?

Kollar man runt lite hittar man samme expert i Metro från den 19 november 2013, men då skriver han om Vänsterextremismen som att..

 ”De är väldigt farliga” 

”Enligt honom har den autonoma vänstern i Sverige blivit allt våldsammare och mer konfrontationsbenägen. ”Antingen leder det här till att de blir rädda och trappar ner eller så blir de ännu mer fanatiska”

———————————————-

  • Vilka är då  morden MSM ägnar sig åt att kasta fram på bordet i alla sammanhang som ska visa något som vi inte förstår?
  • Vilka av de 14 morden var egentligen politisk grund till? och slutligen;
  • vilka var gärningsmännen?

Med statistik kan man visa mycket. Jag är inte ens journalist men har på en relativt kort stund och med små medel tagit reda på följande kring ovanstående frågeställningar. Något jag förutsätter att en vanlig intresserad hederlig journalist med yrkesstolthet också är kapabel till?

Håll till godo.

Refererade mord;

MORD 1)

27 mars 2008: 
En 32- årig man som varit medlem i Nationaldemokraterna hugger ihjäl
sin flickvän och styvdotter i Surahammar. Han döms till livstids fängelse.

”som varit medlem i Nationaldemokraterna” ?? var dessa mord utförda av gärningsmannen av politiska skäl? framkom det i utredningen att motivet till morden var att flickvän och styvdotter hade fel politisk åskådning?

citMannen har erkänt att han tidigt på morgonen den 27 mars dödade kvinnan (30 år) och hennes dotter (5 år) i parets villa med sammanlagt ett 40-tal knivhugg. Han har inte kunnat förklara varför han dödade dem mer än att kvinnan en längre tid varit svartsjuk på honom. Han kände sig nedtryckt och kontrollerad av henne.HÄR

————————————————————————————————————————-

MORD 2

17 juni 2007:
En 55-årig man i Upplands Väsby misshandlas till döds. Två pojkar, med kopplingar till Nationalsocialistisk front, döms till ungdomstjänst. HÄR

”I socialnämndens utredning står det att både polis och socialtjänst i flera år vetat om att pojkarna gärna använder våld.

Där står också att mamman betyder allt för Peter. Pappan har han aldrig träffat. Peter såg honom första gången för några år sedan när mamman pekade ut honom på avstånd i centrum.

De två pojkarna har en diagnostiserad form av autism. Och det, menar deras försvarare, gör att de har svårt att förstå att deras handlingar får konsekvenser.

Efteråt förklarar Peter att 55-åringen skulle straffas. Han tyckte inte om att mamman gick dit och drack alkohol.

” kan man verkligen kalla två pojkars, 15-16 år, agerande i detta sammanhang som främst sprunget ur nazism??

—————————————————————————————————————————-

MORD 3

15 januari 2005:
En 15-årig pojke luras till muslimska kyrkogården i Stockholm där han blir ihjälslagen för att gärningsmannen tror att 15-åringen är homosexuell.

”Anton bodde på Miklagården, ett öppet hem för både barn och ungdomar med särskilda hjälpbehov. Flera ungdomar är utåtagerande och diagnoser som ADHD är vanliga.

Anton var allmänt strulig och busig. Hans humörskiftningar var påfrestande både för personal och ungdomar som ofta störde sig på honom. Men Anton var också en väldigt trevlig och omtänksam kille. Anton och 13-årige ”Kalle”, som var med och mördade honom, hade en strulig relation. Eftersom mördarna är väldigt unga väljer jag att inte använda deras riktiga namn.HÄR

F.ö mördades nyligen en homosexuell man av sin pojkvän HÄR

Under början av 1980 talet till 1994 begicks nästan tjugo bestialiska mord på homosexuella. Om alla de mördades av nazzar som hatade bögar borde alltså antalet referensmord nedan vara mycket högre vilket det inte är, alltså mördas inte homosexuella specifikt av politiskt organiserade nazzar.

————————————————— 

MORD 4

28 febrari 2004:
En 38- årig man med hakkors tatuerat på bröstet hugger ihjäl en tidigare kamrat i Växjö.
Mannen döms till tre års fängelse för grov misshandel och vållande till annans död.

Hittar inga kopplingar till nazistiska motiv dock till kamratmordet, men det torde ju finnas- …? han kunde ju haft en intatuerad drake med en ros i munnen- hade det spelat en avgörande roll för mordet?

HÄR

——————————————————————————

MORD 5

2 februari 2004:
En 46-årig man blir ihjälskjuten, inrullad i en matta och dumpad utanför Göteborg. En 43-årig man med bakgrund i Nordiska rikspartiet döms till livstids fängelse. Samme man dömdes 9 år tidigare;1985 för ett annat mord.

Var är referenserna till det nazzepolitiska motivet, här då? Om man läser HÄR så hittar man en massa brottslighet i bakgrunden, knark och en kvinna som åtalas men inte döms för anstiftan, som var sambo med mordoffret. Inte någonstans kan man utläsa att mordet begåtts pga offrets politiska hemvist eller gärningsmännens diton??

—————————————————————

MORD 6

19 maj 2003:
En psyksjuk 32-årig man, med bakgrund inom skinnskallekretsar, går bärsärkagång vid tunnelbanan i Åkeshov. Lennart Landin, 71, avlider och sju personer skadas.

En psyksjuk man!! Han gick alltså runt å slog ihjäl folk efter att ha tagit reda på deras politiska hemvist? eller han var en sönderknarkad psykospatient?

OBS!! I länkade artikel trycker Expressens reporter David Baas på att psykvården inte fungerar i Sverige, inte ett djävla ord om organiserade nazistmord!

——————————————————————————————————————————-

MORD 7

9 april 2000:
En man dödas med sex knivhugg utanför en krog i Norrköping. Gärningsmannen, en 20-årig man med förflutet inom nazikretsar, döms till rättspsykiatrisk vård.

Söndagen den 9 april 2000 knivmördades en 21-årig man utanför Otten i Norrköping. 
Gärningsmannen gick kort därefter själv till polisstationen och erkände vad han gjort. 
Upprinnelsen till knivdådet skall ha varit ett slagsmål dem emellan föregående helg. Gärningsmannen dömdes för mord och genomgår nu rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. ”

—————————————————————————————————————————————-

MORD 8

1 januari 2000:
Salih Uzel, 19, knivhuggs till döds i samband med ett bråk i Skogås. En 25-årig nazist döm till åtta års fängelse för dråp.

Ett rasistiskt dåd utan tvivel

—————————————————————————————————————————————–

MORD 9

12 november 1999: 
Fackföreningsmannen Björn Söderberg, 41, skjuts till döds i Sätra utanför Stockholm. Två aktiva nazister, 22 och 23 år, döms till 11 års fängelse.

Detta var ett sk politiskt mord! absolut.

—————————————————————————————————————————————————

MORD 10

28 maj 1999:

Poliserna Olov Borén och Robert Karlström skjuts till döds av tre nazistiska bankrånare – Jackie Arklöv, Tony Olsson och Andreas Axelsson. Alla tre döms till livstids fängelse.

Malexandermorden var inte nazzemotiverat. Arklöv sköt mot och avrättade poliserna för att de skötte sitt jobb när de följde efter dem efter ett bankrån.

———————————————————————————————————————————————–

MORD 11

16 augusti 1995:
John Hron, 14, misshandlas svårt av fyra tonåringar vid Kode utanför Kungälv. Gänget slänger sedan John i vattnet där han drunknar. Två av tonåringarna döms till fem respektive sex års fängelse.

En av dem hade mobbat John före, och de sade sig vara nazister. Ett bestialiskt mord med mycket långdraget förlopp.

———————————————————————————————————————————————–

MORD 12

9 september 1995:
En 16-årig skinnskalle hugger ihjäl flyktingen Gerard Gbeyo i Klippan. 16-åringen döms
sen för grovt vållande till annans död.

En sjuk kille som senare skjuter skallen av sig inför vittnen med hagelgevär 2001 på Valborgs i ett eftermäle där han levt som ryktbar nazze men där han slutligen blev ratad av organisationen ”Blood and honor”.

Han var även dömd till två månaders fängelse för olaga hot mot Klippans kommunalråd Rune Persson (s). Hotet kom efter att Pierre Ljunggren vägrats socialhjälp. Frisk kille?

—————————————————————————————————————————————————–

MORD 13

11 mars 1995:
Hockeyspelaren Peter Karlsson mördas av en 19-årig man med koppling till nazistiska Riksfronten. Nazisten tror att Peter Karlsson är bög. Straffet blir åtta års fängelse.

Media hade dock ”bara” homofobiska motiv i fokus då eftersom gärningsmannen skyllde mordet på att offret stött på honom. Precis som om det skulle vara ett skäl att sticka kniven en människa 64 ggr?! 

—————————————————————————————–

MORD 14

1 september 1994:
En 59-årig lärare huggs ihjäl i sitt hem med 26 knivhugg. En 28-årig man med lång bakgrund inom nazistkretsar döms till sex års fängelse.

kommer att kolla detta sen, kl är mycke å det är lördag

———————————————————————————————————————————————

  •  När person X söker upp person Y för att den har en annan politisk åsikt eller liknande och mördar – då är det ett politiskt mord.
  • När personX har ihjäl Y av någon annan anledning (svartsjuka, psykisk sjukdom m.m.) då är det inget politiskt mord. Oberoende om X är socialdemokrat, modde, V, SD:are, center, KDáre eller cismanshatande MPáre.

Mainstream media använder en retorik som skall få högerextremism att framstå som extra farligt med siffror som används på rutin för att

  1. avfärda kritik mot vänsterextrema
  2. eller för att förringa vänsterextremisternas våld.

Naturligtvis så använder man sig som vanligt av två olika uppsättningar för vad som är ”politiska mord”.

Ingen tar upp Salemmordet trots att det utfördes pga offrets politiska hemvist? HELT magiskt.

Andas djupt nu och för fan! klistra inte på mig nazzestämpel för att jag uppmärksammar dessa sammanträffanden. Jag vill inte slå ihäl nån och jag hatar våld! Men problem uppstår i min skalle då detta är OK och de är medias gullefjun?! Wtf?

Man kan se samma retorik i andra sammanhang;

”Högern sänker bidrag för att de vill det, vänster gör det för att de måste.” (Ingela Thalén 1992)

Högern är intrinsikalt ond, vänstern intrinsikalt god.

Om en vänsterperson mördar så ”bara händer det”, ”bråk uppstår” osv. När en högerperson, hur perifer han än är till rörelsen, mördar så bevisar det hans inneboende ondska som högerman” slut cit nån smart

2009 rapporterade Norsk media DETTA. Hur hanterade svensk press det?

14 mord i Sverige utförda av nazister på 10 år. 0 av vänsterextremister. 0 av muslimer. Det är en ”sanning som presenteras oss, en sanning som liknar viskarleken och där i detta fallet en skribent på min kommentarsfunktion gör gällande att 14 personer blivit mördade av nazister på demonstrationer i Sverige???

Någon som i sin tur bara har honom som ”källa” kommer att föra fram det som en säker uppgift.

Har vi inte ett allvarligt problem med vår medias vinklingar och agenda då?

—————————————————————————————–

Uppdatering kl 17:35 sönd 30/3 I´l be damned, men jag ser nu att Expressen kl 15:08 levererar,

kl 14:56 vidvinkel?

Ja, räddas det som räddas kan av journalistisk heder och ni var före A-bladet på´t! Britta Svensson har levererat förr, och gör det även nu. Bra. Respekt.

”I polisutredningen finns många vittnesmål om de svartklädda vänstermännens aggressivitet och våld. ”Det hade varit rena blodbadet om vi inte lyckats hålla isär dessa grupper”, skrev en polis på polisförbundets hemsida Blåljus. Men rädslan för att ens nämna vänstersidans våld har varit stor i den svenska offentligheten.

Orsaken till tystnaden sägs vara att nazisterna är värre.

Men det är det upp till läsarna, och allmänheten att bedöma, om det ens är relevant att göra en sådan jämförelse. Att tysta ner fakta av politiska skäl är livsfarligt för demokratin.”

slut cit Britta

HERREGUD SÅ BRA SKRIVET!!!

 

Annonser

5 thoughts on “Oicin Cantwells ohederliga journalistik och lama bortförklaringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s