Här är vänster"hjälten" ni hyllar

Ja, då har äntligen ”vanliga” media gått ut med namn och bild och en del fakta kring ”Joel”, vilket sk ”hatsajter” gjort för länge sedan, och ”rätta fronterna” varit helt öppna med. Mannen alla på scenen på invigningen av kulturåret i Umeå- hade tryckta T-shirts med ”Free Joel” på- för att visa sitt stöd.

Det ”goda våldet” mot det ”onda”. En revolutionärsromantikers våta dröm, en som slåss mot dem på höger i stora breda penseldrag och har så gjort sedan 13:års ålder. En som är ”accepterad” av etablissemanget -av de ”goda”. Så långt har det gått att ”vanliga” hederliga människor som säger sig stå för demokrati och alla människors lika värde- ändå hyllar denne man.

Enligt MSM media nedan;

”Jag har haft ett engagemang för vänstern sedan 13-14-årsåldern för ett mera jämlikt samhälle. Jag har arrangerat studiecirklar och demonstrationer och ser mig som en brinnande antifascist, har han sagt till Kriminalvården.

Organisationen Revolutionära Fronten, förknippas dock med våldsammare sammankomster än studiecirklar och demonstrationer:

– Det är ett väldigt radikalt vänsteralternativ. De liknar mer de hårdföra autonoma vänstergrupperna som funnits i Grekland och Italien, säger Anders Bergman.

Kastade brandbomber

Joel Bjurströmer Almgrens politiska kamp har inte sällan förts med våld. Utöver EU-kravallerna är han bland annat dömd till fängelse för en våldsam husockupation i Linköping där han och andra vänsterextremister kastade brandbomber – molotovcocktails – mot polisen.

Två av polismännen tvingades söka sjukhusvård. Efteråt hittades bland annat bräckjärn, brandbomber, stenkulor och silvertejp i huset.

I en intervju med Expressen i augusti 2001, där Joel Bjurströmer Almgren framträdde med namn och bild, redogjorde han för sin politiska ideologi:

– Det är ok att använda våld om man blir angripen, sa han.”  HÄR

———————–

Ni vet- en ”politisk kamp” som förs från detta håll kan aldrig vara fel…sug på den. Han slåss ju för ett jämlikt samhälle och har ett sk ”brinnande engagemang”.

—————————-

Häktades med Researchgruppen
Det är inte första gången som Joel Bjurströmer Almgren frihetsberövas för grova brott. År 2000 misstänktes han för en mordbrand i Linköping och häktades tillsammans med Researchgruppens frontfigur Martin Fredriksson, som numera jobbar med att åsiktsregistrera invandrings­kritiker åt tidningen Expressen. Båda männen friades trots graverande bevisning,”

Nedan nazzesvinet som blev knivad. Syns ju tydligt de självförsvarshugg svinet har i ryggen, eller jag menar- de hugg Joel utdelat för att ”försvara barn och gamla”. Poliser är ju riktiga svin också, och affärsidkare..och..

…..nu går pressarna varma- vilken affärside´att göra uppdaterade ”Free Joel” tröjor, nu med bild och en basker? En sorts inhemsk ”Che Guevara”- en man att viska om med  tindrande ögon runt lägereldarna, en folkets man..?

Annonser

6 thoughts on “Här är vänster"hjälten" ni hyllar

 1. Bästa Fru Skiddi nu får du ta dina kompisar i örat. Att börja mordhota läkare
  och deras barn för att inte Åkesson och kompani får springa som dom vill
  på våra sjukhus med sin propaganda är ju sjukt. Och det borde väl du begripa
  som jobbar inom vården. Att folk blir förbannade och demonstrerar är ju fullt
  förklarligt. Under senare år har 14 personer mördats av fascister i Sverige när
  dom demonstrerat, är det okej för fru Skiddi.

  Gilla

  1. Bäste herr singel Isak Besserwisser, detta är jag i stora drag.

   http://blogg.vk.se/Mexan/author/mexan/

   På rikssvenska innebär ovanstående att jag är EMOT våld -hot och mord. Rätt självklara ståndpunkter.
   Alles klar herr Kommisaar?!

   Mina kompisar är mellan 55-60 år och vad jag vet, är en ganska förkyld fortfarande men for ändå med make till stugan i fjällen i helgen, den andra jobbar i helgen och sköter annars barnbarn. De bjöd mig på lunch häromdan och jag blev uppvaktad i efterskott med en flaska Bollinger (fyllde 54 den 20/3 då jag var utomlands)

   Ingen av dem hade tid att mordhota nån denna helg alltså =/

   I övrigt finns det GOTT om psyksjuka människor. Förutom att du är direkt oförskämd, så tror jag att du har fått många olika parameterar om den sk bakfoten då du dels pratar om ”demonstrationsmord” och dels tror eller låter påskina att jag är nazist eller att jag skulle ha kompisar som var/är det.

   Morden du talar om ser ut så här:
   http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-nazisterna-som-begatt-mord/

   Jag kommer inte ihåg om det var du el nån annan som hade svårt att öppna länkar förresten, så jag klistrar in texten här ist.
   27 mars 2008:
   En 32- årig man som varit medlem i Nationaldemokraterna hugger ihjäl
   sin flickvän och styvdotter i Surahammar. Han döms till livstids fängelse.

   17 juni 2007:
   En 55-årig man i Upplands Väsby misshandlas till döds. Två pojkar, med kopplingar till Nationalsocialistisk front, döms till ungdomstjänst.

   15 januari 2005:
   En 15-årig pojke luras till muslimska kyrkogården i Stockholm där han blir ihjälslagen för att gärningsmannen tror att 15-åringen är homosexuell.

   28 febrari 2004:
   En 38- årig man med hakkors tatuerat på bröstet hugger ihjäl en tidigare kamrat i Växjö.
   Mannen döms till tre års fängelse för grov misshandel och vållande till annans död.

   2 februari 2004:
   En 46-årig man blir ihjälskjuten, inrullad i en matta och dumpad utanför Göteborg. En 43-årig man med bakgrund i Nordiska rikspartiet döms till livstids fängelse. Samme man dömdes 1985 för ett annat mord.

   19 maj 2003:
   En psyksjuk 32-årig man, med bakgrund inom skinnskallekretsar, går bärsärkagång vid tunnelbanan i Åkeshov. Lennart Landin, 71, avlider och sju personer skadas.

   9 april 2000:
   En man dödas med sex knivhugg utanför en krog i Norrköping. Gärningsmannen, en 20-årig man med förflutet inom nazikretsar, döms till rättspsykiatrisk vård.

   1 januari 2000:
   Salih Uzel, 19, knivhuggs till döds i samband med ett bråk i Skogås. En 25-årig nazist döm till åtta års fängelse för dråp.

   12 november 1999:
   Fackföreningsmannen Björn Söderberg, 41, skjuts till döds i Sätra utanför Stockholm. Två aktiva nazister, 22 och 23 år, döms till 11 års fängelse.

   28 maj 1999:
   Poliserna Olov Borén och Robert Karlström skjuts till döds av tre nazistiska bankrånare – Jackie Arklöv, Tony Olsson och Andreas Axelsson. Alla tre döms till livstids fängelse.

   16 augusti 1995:
   John Hron, 14, misshandlas svårt av fyra tonåringar vid Kode utanför Kungälv. Gänget slänger sedan John i vattnet där han drunknar. Två av tonåringarna döms till fem respektive sex års fängelse.

   9 september 1995:
   En 16-årig skinnskalle hugger ihjäl flyktingen Gerard Gbeyo i Klippan. 16-åringen döms
   sen för grovt vållande till annans död.

   11 mars 1995:
   Hockeyspelaren Peter Karlsson mördas av en 19-årig man med koppling till nazistiska Riksfronten. Nazisten tror att Peter Karlsson är bög. Straffet blir åtta års fängelse.

   1 september 1994:
   En 59-årig lärare huggs ihjäl i sitt hem med 26 knivhugg. En 28-årig man med lång bakgrund inom nazistkretsar döms till sex års fängelse.

   14 augusti 1992:
   Två nazister, 20 och 21 år, överfaller och misshandlar en man i Linköping till döds. De döms till tre respektive fyra års fängelse för grovt vållande till annans död.

   12 augusti 1990:
   En man knivhuggs till döds efter att ha följt efter två skinnskallar som hotat folk utanför gayklubben Touch i Göteborg. Mördaren, en 18-årig man, gick sedan med i Nationalsocialistisk front.

   20 juni 1986:
   Ronny Landin, 21, misshandlas till döds av ett gäng skinnskallar vid Nickstabadet
   utanför Stockholm. I gänget fanns Klas Lund – i dag ledare för Svenska motståndsrörelsen.

   15 januari 1986:
   En vapenfixerad 28-årig nazist skjuter ihjäl en 23-årig kvinna och skadar hennes pojkvän i Göteborg. Nazisten döms till rättspsykiatrisk vård.

   29 november 1985:
   En 62-årig homosexuell man mördas i sitt hem av en 20-årig nazist från Nordiska rikspartiet. Nazisten döms till rättspsykiatrisk vård. 2004 döms han för ett nytt mord.

   31 juli 1983:
   En 20-årig nazist med ett hakkors tatuerat på huvudet hugger ihjäl en 35-årig man i Eskilstuna. 20-åringen döms till rättspsykiatrisk vård.
   —————————————–

   INGEN har vad jag tagit del av- HYLLAT ovanstående gärningar, medan knivhuggande dubbelsiffrigt krimiellt belastade extremvänsterelement blivit hyllade av skribenter på VK bloggportal samt officiellt i samband med kulturhuvudstadens öppningsuppträdande.

   DET var/är vad bl.a JAG tycker är avskyvärt och ovärdigt vårt demokratiska samhälle och land. Man kan tycka d-igt illa om vad man vill, men man får ta SAMTALET och gå DEMOKRATISKA vägar för att förändra sakers tillstånd- INTE hota, misshandla och/eller mörda.

   Vänligen klistra INTE på mig våldsromantikers skit i fortsättningen. Då kan jag komma att måsta leta upp dig och gummslemspussa dig en påskpuss på din vänstra kind=))

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18623006.ab

   Gilla

 2. Av det samlade politiska våldet i Sverige står högerextrema och nazistiska
  grupper för övervägande delen av det grövsta våldet. Att SD som nu också
  sitter i Sveriges riksdag har svansar som börjar hota människor och deras
  barn till liv och hälsa är avskyvärt. Enligt Fru Skiddi så är det vänstern som
  utgör det största hotet för demokratin. Det finns fortfarande människor som
  skålar på Olof Palmes dödsdag. 99 av 100 som dödas eller skadas av det
  politiska våldet är vänsterfolk. 99 av 100 som Fru Skiddi förtalar och sprider
  skit om är vänsterfolk. Nog är det dags att byta glas i Fru Skiddis glasögon.
  Hotet mot Sverige och hotet mot demokratin är högern och nazismen och
  dom krafter som är lierade med dessa.

  Gilla

  1. svar;
   http://www.sydsvenskan.se/sverige/storsta-hotet-kommer-fran-vanster/
   ”Autonoma vänsteraktivister utgör det största hotet mot demokratin i Sverige.
   Det hävdar Säpo. Tror du att jag jobbar åt Säpo Isak?
   ”De har större förmåga än vit makt-anhängarna att använda våldsamma metoder”, säger chefsanalytiker Ahn-Za Hagström.

   Störst risk att utsättas för politiskt våld löper SD-politiker.” slut cit artikel

   Tror du att SÄPO ljuger Isak?

   ALLT våld är avskyvärt – är du läskunnig? Även djurrättsaktivister mordhotar och misshandlar, mordbränner och har t.om utfört gravskändningar. De ”brinner för sin sak”- läser du det ofta i pressen? De tycker ju också att de gör detta för en ”god sak”

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18221694.ab

   Enligt Fru Skiddi så är det vänstern som utgör det största hotet för demokratin.

   Svar;
   Återigen, är du läskunnig? Jag hänvisar till etablerad källa.

   Det finns fortfarande människor som skålar på Olof Palmes dödsdag. 99 av 100 som dödas eller skadas av det politiska våldet är vänsterfolk.

   SVAR;
   LÄS SÄPO. Det är aldrig bra att irra runt i ideologiska bubblor. Man ska alltid luta sig mot fakta, JAG skålar på folks födelsedagar men det är en intressant upplevelse du måste delta i om du befinner dig i sådana sammanhang som skålande för Palmes död!?

   99 av 100 som Fru Skiddi förtalar och sprider skit om är vänsterfolk. Nog är det dags att byta glas i Fru Skiddis glasögon.

   SVAR;
   På vilket sätt skulle du vilja byta glas i ”Fru Skiddis glasögon” Isak? Med vilka medel? Vem skulle du vilja talar mig tillrätta?

   Talar du öht till mig eller vill du tala om mig? på min egen bloggs kommentarsfält blir ”Tredjepersonstituleringarna” lite avslaget högtravande, och jag är inte bara ”fru” =)

   Är det förtal att lyfta fram hyckleri? att hänvisa till faktiska skeenden med källhänvisningar? Det är inte MIN ”åsikt”
   * att SÄPO skrivit sin rapport
   * att folk från vänsterextremistiska läger utför hot, våld mot meningsmotståndare,
   * att Joel Bjurströmmer förekommer 10 ggr i belastningsregistret,
   * att folk öppet hyllar honom som en kämpe för rättvisa, som en oförstådd orättvist behandlad hjälte, helt öppet?

   Det händer här- och nu i de ”godas namn” enligt devisen- några ägg måste man knäcka för att göra omelett, och jag är så emot våld att jag måste slå dig på käften”

   SÅDANT ISAK, är JAG motståndare till.

   Hotet mot demokratin är f.ö ALLA de som deklarerar sitt motstånd inför demokratins spelregler, utför och motarbetar demokratiska principer och de sammanhang där det skall vara givet.

   De extrema på båda kanterna är så extrema att de faktiskt möts i mitten- cirkeln är rund och de möts i mitten. Jag förstår att du surar då du får backa ang ditt påstående om tvåsiffriga mord på demonstrationer, men det är alltid bra att vara noggrann i sin research ang sina påståenden så uppstår inte sådant.

   Ha en riktigt skön lördag Isak, nu ska jag gå ut på altanen- lapa lite sol och dricka Bollinger. Kan vi enas om att vara emot extremism- på BÅDA kanter Isse? Det ENA våldet är inte ”rätt” för att det kommer från vänster, världen ÄR inte svart och vit.

   Gilla

 3. Det är skillnad på 0 döda och 14 döda, eller tycker Fru Skiddi
  att en död vänsteraktivist är en bra aktivist. Får sen gratulera dig
  till allt beröm som du får från Sveriges Coolaste högerman och
  skattesmitare. Har man sådana vänner behövs inga ovänner.
  Ang. skålarna för Palme kan du fråga SÄPO. Och är en död
  Palme också en bättre Palme.

  Gilla

  1. Läs på Isak
   http://blogg.vk.se/Mexan/2014/03/29/oicin-cantwells-ohederliga-journalistik-och-lama-bortforklaringar/

   i övr säger dina kommentarer mer om dig än mig.

   Jag har ingen aning om vem ”Mr Cool” är??? berätta! Rädda mig! En skattesmitare wtf!?

   Palme dog då min son var baby, han babyn fyller 29 år i Juni. Palme var en otroligt karismatisk man, med patos och han brann för sin sak! Påstår du att jag höggravid och full av tillförsikt över framtiden skulle önska Palmes död?

   Vad är det för fel på dig Isak?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s