Ehsan på tomgång

Vilket ältande det blev=) det är ett bedyrande hit och ett bedyrande dit om transparens och Ehsan är bara en av de ärlighetens riddare som patetiskt tvår sina händer i Aftonbladet. Äckligt.

Heja Mia! 

En kvinna som har Rydhagen, Lundell och Fadakar grinande, hängande och slängande i troskanterna som små galna hundar har min fulla beundran.

 Noll koll gummiboll och de gör såå bort sig- igen=)

En ren kvalitetssäkring! och du går vinnande ur deblacet Mia! Du är en äkta människa. Dina belackare är hubotar drabbade av obotlig PK virus som gapar ut sin propaganda

Bara vänd blad och gå vidare med ditt. Lämna dem bakom dig hoppande och gläfsande.

 

Annonser

2 thoughts on “Ehsan på tomgång

 1. Heja mia, Bloggen är helt fenomenal i sin form av reflekterande mänsklighet. Det är få som kan formulera det så bra.

  A-propo ett litet stycke som jag har knyckt (och vill bemöta) Såhär :

  ”Om du som kvinna vill bli tagen på allvar så ska du inte vara för snygg, inte heller så ful att ingen orkar titta på dig. Du ska inte intressera dig för mycket för ditt utseende men inte heller skita totalt i hur du ser ut. Du måste hitta det gyllene snittet, klä dig som götgatsbacken. Som om du inte brydde dig fast du i själva verket ägnat timmar. Du får inte heller vara för tjock och absolut inte för smal. Om du inte är född otroligt smal. Då går det bra. Men då måste det granskas och fastslås av en någon liten klick som utsett sig till domare just då. Du får också passa dig för att visa för mycket bröst, titts änd äss men heller inte klä dig i polotröja. Det där är en ytterst nogran avvägning för rätt vad det är har du tagit lite för mycket plats och hjälpt till att göra ”

  *Host* Inte undra på att Tabitha föddes in till i Mias repertoar* Host*

  Tjejen har fötterna på jorden. Och håller fanan högt. Respekt

  Gilla

 2. Amen 2 that bro=)

  forts -”Det där är en ytterst nogran avvägning för rätt vad det är har du tagit lite för mycket plats och hjälpt till att göra kvinnorkroppen till ett objekt. Då har du inte bara pissat i moralens finrum utan även förrått ditt eget kön. Du får inte tjäna för mycket pengar eller ens vara intresserad av pengar, detta måste du låta andra sköta i smyg långt bakom kulliserna iallafall om du försöker säga något betydelsefullt samtidigt.

  Inte konstigt att kvinnor som sysslar med politik klipper av sig håret i någon lite busig aggressiv mansfrisyr och börjar klä sig i små dräkter och kostymer som skyler det mesta. Känslor. Bröst. Och hjärta. Inte konstigt att de avsäger sig all sin kvinnlighet för att framstå som trovärdiga. Vi kan ju inte ha en massa pattar, läppstift och hår som trycker upp sig mot tvrutan framför frågor om välfärd, sjukvård och skolor.

  Allt kan vändas emot dig i moralens ljus. Precis som solen när den letar upp ditt rödgråtna ansikte. Den enda skillnaden att solen inte har något eget motiv. Att den likaväl kan göra dig som allra vackrast när du gråtit.

  Säkrast är förstås att aldrig lyfta ett finger för att förändra något. Då får man göra hur fan man vill.”
  slut cit Mia

  Det som jag saknade i den textens slutord är att det är just andra kvinnor- som de nu figurerande PK-paragrafryttarfittorna- som pekar längst finger och spottar dig i ryggen fast du så förtjäntsfullt dra in din egen bacon och är som du är och måste få vara!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s