Den tredje statsmaktens firmafest för den goda saken?

Gräv belönar Researchgruppen
Guldspade för åsiktsregistrering. Våldsvänster till vänster- medieetablissemanget som använder dem, till höger. Är det bara jag eller ser inte han längst ut till höger ut som en reversed Tvättbjörn??

 
Bild
Ratatosk_SE 

En gång i tiden var journalisternas syfte att granska makten till medborgarnas väl. Nu är tydligen journalisterna mer inriktade på att granska medborgarna än makten.

Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattson utreds nu av JK för brott mot yttrandefrihetsgrundlagen, samtidigt som drabbade personer tillsammans med Fria Tider förbereder ett enskilt åtal, med stöd av den andra inblandade sajterna.

Tanken var att uthängningarna skulle bli mycket mer omfattande och täcka hela Sverige, del för del, men efter försiktig kritik från kollegor i branschen fick Mattson kalla fötter och hängde inte ut fler privatpersoner.

I Expressens sammanställning redogjordes för sex av de kommentarer som ”teoderic” skrivit, där han bland annat anklagade asylsökande för att vara ”bedragare”, muslimer för att vara ”potentiella utpressare” och där han beskrev hur ”Välfärden rämnar” och ”Kvinnorna skändas” medan ”islamisterna ber”.
I Expressens artikel tillskrevs han dock felaktigt två andra kommentarer som skrivits av en annan kommentator på hatsajterna. Den första löd att ”inbördeskriget redan startat” och den andra

Den totalt ansvarslösa massinvandringen måste kompletteras med återinförande av värnplikten. Endast militära insatser kan stoppa dessa vandaler som hänsynslöst utnyttjar en lamslagen befolkning som inte kan försvara sig.” Expressen ber om ursäkt för de felaktiga uppgifterna”.
 

”Mediemoguler som tillsammans med extremvänstern firar ett samarbete de båda lever gott på.

Att förfölja oliktänkande anses inte bara storslaget, utan ger även små guldstatyetter, diplom och champagne” hashtag

”Fascismen föredrar en reglerad, klassöverskridande ekonomi, benämnd korporativnationalsyndikalistisk eller nationalsocialistisk och en idealistisksekulär och imperialistisk kultur, ofta uttryckt i massmöten, nationalromantiska och mytiska symboler, massmobilisering och ett militäriserat politiskt liv, ofta inbegripande en partimilis. Fascismen hyser en positiv eller sanktionerande syn på våld som medel att uppnå målet, inbegripande heroism och manschauvinism. Den fascistiska kulturen syftar vidare till upphöjande av ungdomen, nationell rening och återfödelse lett av ett auktoritärt, karismatiskt och ofta personligt (ofta inbegripande personkult) politiskt ledarskap. Fascismen motsätter sig alla ”sektionsbaserade” intressen till förmån för samhället som en organisk helhet och motsätter sig därför oberoende fackföreningar med såväl strejker och lockouter samt frihandel och fri företagsamhet.”

Annonser

3 thoughts on “Den tredje statsmaktens firmafest för den goda saken?

 1. Oh gosh… måste få återkomma , och smälta intrycket av din bild och text.

  Mycket troligt att du driver en av Sveriges mest viktigaste bloggar just nu. Och som får oförtjänt dålig uppmärksamhet – dessvärre.

  Gilla

  1. stopp å belägg, äras ska den som äras bör och mycket hittar jag i de sk ”alternativa hatsajterna” till skillnad från de vanliga; Aftonbladet och Expressen, och sen kan man tänka själv och lägga ihop en plus en =) Men tack för ovationer!Min favoritbloggare finns här!och jag ser AlJazeera-mycket välgörande.

   http://anybodys-place.blogspot.se/

   Att ”my” fota killar mellan bena- Vingren som plockades upp och stöddes ekonomiskt via Margareta Vinberg nu får leka åsiktspolis tillsammans med AFA/extremvänsterfolk är -om det inte vore så allvarligt- det mer groteska som hänt detta år, alltså själva företeelsen. Sjukt.

   Inte mycket funktion när det gäller konsekvensanalys finns det hos dem iaf. SD växer och det är mycket just pga sådana här sakförhållanden. ”Tänkte inte på de´…”

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s