Aftonbladets bottennapp,…

…efter något att använda i ”nazigate” hittar de…? Jo- längst ner finns näste ”specialist” som uttalar sig för världens fromma: Johnny Höglin, fd Nazze som numera är med i de godas lag och naturligtvis mot våld. Jag skrev ett inlägg om honom i fjol. HÄR

A-bladet onsdag den 12/3;

”Enligt Höglin är extremhögern ett hot mot gemene man.

– Ja, de funkar på samma sätt som jag gjorde. Alla som inte är med dig är emot dig. ” slut cit.

Vilken tur att Johnny är så mild och ickevåldsbenägen längre då…… förutom då det gäller jägare tex=) så det verkar vara status q angående devisen” alla som inte är med dig är emot dig”. Man kan liksom utvecklas och utvecklingen består i att surfa mellan ”ismerna”?
”förra året beskrev han hur han skulle tortera Naturdemokraternas partiledare

”Har fan god lust att slå en tjuring i sidan på det där jävla aset, efter att jag slagit in hans pannben till en blodig sörja.”Att Höglin gärna använder sitt nazistiska förflutna för att försöka skrämma framgår av följande citat som också kommer från hans hemsida:
”Kanske därför som de har balls att hota kvinnliga vargvärnare bara, de sorgliga stackarna. För jag har inte hört skit alls faktiskt från mongona, men det är så med syltryggar. De pratar OM men aldrig MED… Sen kanske de fattar i och med min bakgrund och natur att jag inte vänder andra kinden till heller om det skulle vara nåt. Jag ger allt jag får med ränta, både på gott och ont.”

Ett annat av Höglins alster lyder så här:
”Vad jag menar? Ja, självklart dessa bondmongon till jägare. För att sammanfatta dom. De är syltmachosar som leker stenhårda internt, men de är en flock pussies egentligen. En betydande majoritet älskar Eddie Meduza. En hel del är misstänkta/dömda för brott av sexuell karaktär. Och över 80 procent röstar och/eller sympatiserar med Sverigedemokraterna. Vilka raringar, typ. Avliva dom för fan.” slut citat ”Non violence-Höglin=)

Vilken fin ”specialist” på ickevåld Aftonbladet svänger sig med.

Här rappar Johnny om hur många kulor jägarna ska få..fast det är väl bara ”konst”? Kul i af att Ohly i artikeln helt plötsligt är emot allt politiskt våld förresten!? men förlåt! Det var ju Jonas Sjöstedt som är emot våld. Phieuuh!

citat Ohly efter valet 2010

”Men det är ju också så att den politiska höger som inte bygger på främlingsfientlighet och rasism också har stärkt sina positioner, som det verkar. Det gör ju naturligtvis att vi nu får börja fundera över strategier för framtiden. […]

Vi måste nu bygga utomparlamentariska rörelser för att förhindra en sådan politisk utveckling. Det är vår främsta uppgift, det är det vi ska arbeta med!”

Munkhammar kommenterar:

Detta är anmärkningsvärt. Vänstern förlorade valet. Då tar man kampen till gatorna. De accepterar inte väljarnas beslut och tänker därför ta till andra metoder.

Frågan är om de nu tänker understödja mer eller mindre autonoma extremgrupper som ska föra kampen på gatorna. Ska vi få mer vandalisering och våld av grupper som liknar Attac, Reclaim the Streets och AFA?” slut cit Pophöger

Jag skulle väl säga som så att frågan är besvarad..

Annonser

One thought on “Aftonbladets bottennapp,…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s