Piss, skit och övergrepp..en vanlig dag på badhusen i Sverige

Jag är ingen poolbadare då jag är utomlands, jag hoppar aldrig ner i en sk ”hot tub” då jag varit i närheten av sådana. Jag badar aldrig i Jaccuzzi, undantaget en gång i Umeå på ett hotell då det just bytte vatten före, och på badhus var det 26 år sedan jag badade.

Redan 2009 hade man problem på offentliga badhus

”Idrottsborgarrådet Madeleine Sjöstedt (FP) tänker införa kalsongförbud i Stockholms badhus.

Varför det?

– Vi vill inte få hygienproblem och en vatten­standard som är så dålig att vi tvingas stänga baden. Tvätta sina underkläder får man göra hemma. Vi vill inte heller, som på andra håll i Europa, ha krav på åtsittande badkläder och badmössor eller personal som kontrollerar att man verkligen duschar.”

Läser om Malmös beryktade badhus Aqua kul…där är det inte så kul..….tafsade på 8:årig flicka

 ”Att duscha med kalsonger på är inget samhällsproblem, men att behålla kalsongerna på i badet är ett stort samhällsproblem, både hälsomässigt och ekonomiskt. Kväveföreningar bidrar till astma hos badpersonalen och bajset i badet leder till att vissa bad kanske måste bygga en extra vattenreningsanläggning. Då baden är kommunala innebär det att skattepengar används på grund av bromsspår och urin i kalsonger. De flesta kommuner skulle säkert ha bättre användning för pengarna på annat håll.”

2007 /Husby

”Husbybadet har satt upp tydliga informationsskyltar, om kalsongförbud, på herravdelningen och har prövat med särskilda ”kalsongvakter” som informerat om det lämpliga med att duscha före badet. Men vakter som försökt påtala det olämpliga i att bada i skitiga kalsonger har fått svaret att ”vi vet var du bor”, berättar fastighetschefen.” slut cit FB

Citat:
Ursprungligen postat av ProfessorSlusk
Förstår inte varför det är sånt problem i Malmö men man hör aldrig något liknande i Göteborg eller Stockholm.

Stockholmsmedia är bättre på att mörka. Det finns inte ett enda badhus i Stockholm som inte har problem med i synnerhet ***********. Om det skulle vara något som lyckats hålla ************* borta så är det i sådana fall Sturebadet på Östermalm.

Någon nämnde våldtäkten i ”grottan” på Husbybadet, men det har varit åtskilliga sådana incidenter på det badhuset. Det rör sig om dussintals tjejer som våldtagits på badhusen i Stockholm de senaste åren, både i själva simhallen och i omklädningsrum och på toaletter.

Aftonbladet slutade helt med att rapportera om våldtäkter på badhus i Stockholm efter 2007 då de enligt chefredaktör Jan Helin blivit så vanliga att det inte längre kändes lönt att uppmärksamma dem. Innan man slutade skriva om övergreppen såg det ut såhär i Aftonbladet:

Våldtogs inför 30 badgäster

Andra övergreppet på ett år i Husby

Hundratals övergrepp varje år

”Det är inte utan fasa man minns besöken på Ac-va-kul. Brand i papperkorgar, brandmän, polis och väktare. Kvinna som vill polisanmäla ungdomar för att de tafsade på hennes dotter och väktare som försökte övertala henne att låta det vara. Spottloskor över hela bastun. Kalsonger och svineri. Ingen duschade innan de gick in till badet. Allt under samma dag.

Det kostade då ganska mycket att gå in, men ”problem folk” kom in gratis av någon anledning. Rätt korkat upplägg. Vet inte hur det är nu” slut cit FB

Blotta tanken på att simma runt i andras piss å skit gör en kräkfärdig, yeack! som en ”#¤% köttsoppa av bakterier och klädfibrer

Spabad verkar funka bättre iaf. Tex Sturebadet ? Men då jag börjar googla om detta hittar jag alltså uppgifter som gör att simmande i piss, kolibakterier och klädfibrer verkar vara det minsta problemet på landets badhus..

Vart är alla demonstrationer? Vart är feministerna? vart är socialisterna? är inte de med de självpåtagna ädlaste värderingarna ang FOLKLIGA hus, som ett allmänt badhus ju måste räknas till-de som skulle gått i bräschen för funktionen?

stängt pga jordbakterier

När mista ögat

Legionella i omklädningsrummet

ordningsvakter anställs på badet

Hot stänger badet

glasbitar i bassängen

Annonser

10 thoughts on “Piss, skit och övergrepp..en vanlig dag på badhusen i Sverige

 1. Det finns tydligen inget roligare för en kommunstyrelse än att planera för ett nytt badhus. Däremot så finns det uppenbarligen inget som är så svårt som att förklara varför det stora och nya genast förvandlas till ett laglöst skithål??

  De så kallade ”Kalsongbadarna” med bromsspår och urin i kallingarna och en benägenhet att tafsa på närmast tillgängliga kvinns i åldern 10-100 är något helt nytt som förmodligen är del av ett ”kulturellt beteendemönster” som vi är tvungna att förhålla oss till så till den milda grad att vi inte längre kan besöka de anläggningar som vi själva .. motvilligt .. har investerat våra skattepengar i.

  För det är samma helvete här som i de omkringliggande kommunerna. Skitigt vatten, äckliga män i äckliga kalsonger som tafsar under vattnet och försöker köra upp fingrarna i underlivet på både små flickor och äldre pensionärer.

  Ingen skulle kunna få varken mig eller någon i min bekantskapskrets att sätta en fot i det nya stora projektet .. som ersätter det gamla skithålet .. när det så småningom står klart. Men det talar vi inte om, eftersom vi då skulle behöva använda oss av de förbjudna orden.

  Liked by 1 person

  1. Helt obegripliga beteenden, men tydligen vanligt!? När man läser kommentaren av en polis i en av de länkade artiklarna i min bloggpost förstår man ju att detta inte ens verkar tas på allvar?!

   Dessutom, att man genast i första hand uttrycker att övergreppen skulle handla om helt skilda företeelser, dvs ngt man INTE skulle göra från feministiskt håll. OM det varit flertalet svenska förövare. Då skulle det bara vara *män* helt enkelt.

   ”Ingen koppling

   ”Förra våren skedde en liknande våldtäkt.
   Trettio badgäster bevittnade då hur två tonåringar
   – Jag tror inte att gårdagens händelse har någon koppling till det första fallet, förutom att de inträffade på Husbybadet.
   – Det verkar vara ett ställe där frestelserna är stora, säger Gert Fredlin”
   20-åringen anhölls under kvällen.”

   smaka på den kommentaren;
   ”– Det verkar vara ett ställe där frestelserna är stora” slut cit

   Det handlar om grova brott för böveln!

   En av mina kompisar som for på sem till Turkiet fick freda sin tonårsdotter i bassängen på hotellet de bodde. Det är flera år sedan men jag kommer ihåg det nu i stunden. Hon var så förbannad, hon blev åxå ifrågasatt av flera män varför hon reste utan sin man. Man kan ju uppröras och förfasa sig och sedan komma hem till Sverige…..men att det ska vara likadant i Svenska badhus verkar ju inte riktigt klokt. Och är det sant att sk ”problem” gäster får gå in gratis??? Varför skriver inte pressen mer? varför gör inte politruckerna SITT jobb?

   Problemet finns, det är stort OCH det HAR skrivits om, men för lite. Dags för konstruktiva lösningar! Ska det behövas polisingripanden på badhus? saneringar och stängningar? NEJ.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s