Sebbe Staxx leker Svart panter på Grammis-pinsamt SVT!

 

Flashback levererar. Så sant så sant.PK-diktatur

”Citat:

Ursprungligen postat av Jonipoon 
Skulle du säga samma sak om alla de ”vanliga” människor som heilade inför Hitlers tal? Principen är densamma – den som inte heilar riskerar att bli utfryst och förtryckt, rentav dödad.
Det handlar om människor som faller för den offentliga hjärntvättningen. Och vissa människor är fega, andra är modiga.Om dagens svenskar skulle blivit placerade i Nazityskland vid den tidpunkten, så skulle alla PK:ister vara de första som heilade. Sverigedemokrater skulle vara de som satte sig emot.

Helt korrekt. Det är riktigt obehagligt.

Citat:
Ursprungligen postat av Jonipoon 
Vet inte var jag skulle placera denna tråd riktigt, eftersom det nog också rör sig om inrikes politik, den s.k. offentliga debatten. Men jag kör här ändå.Under kvällens Grammis-gala så genomförde Sebbe Staxx ihop med Kartellen ett framförande, och vid låtens slut så sade han följande ord (ungefär):
”Låt oss kämpa för ett ENAT Sverige, jag vill att alla här inne ställer sig upp och höjer sin arm och visar att de är MOT RASISMEN!”
Varefter hela publiken ställde sig upp och gjorde som de sa. När detta hände höll jag på att sätta drickan i halsen….
Först och främst förstår jag inte varför man skall prata politik på en Grammis-gala, så fruktansvärt onödigt.
Jag kom genast tänka på hur politiska ledare som t.ex. Hitler fick hela folksamlingar att falla för grupptrycket och hålla med honom.Går vi mot en liknande trend i Sverige, fast i annan riktning naturligtvis, att alla skall stå upp för rasismen och visa det, annars är man en ond människa som inte passar in?Jag tyckte iallafall att detta var mycket skrämmande se. Det är helt kört för Sverige.

Sverige genomgår idag samma utveckling som Nazi-Tyskland 1933-1937 med en extrem likriktning – av samtliga myndigheter och verksamheter och inte minst av alla media – övervakning, grupptryck, angiveri, utstötning och förföljelse av dissidenter och… våld

Den som inte ser de påfallande likheterna bör läsa på om hur civilsamhället transformerades under den tiden.

cit FB

Bild nedan HÄRIFRÅN
”Åååh vad modigt! Applåder och hurrarop rungar över hela Södermalm till Sveriges äldsta fettungkriminell-kepsenbakofram-blingbling-knullaluder-snortakola-magnumpikadoll-rappar-wannabes ära!”(Letar efter skämskudden)
Jag tycker att det är tragiskt att en kriminell parasit som dessutom fortsätter hylla det kriminella livet får så mycket massmedialt utrymme. Finns ingen anledning alls att visa Sebbe Staxx i något TV-program förutom Efterlyst.  slut cit FB
——————————————————————————————–
Reflektion; På scenen står alltså maskerade män, Sebbe med fotboja och uppmanar publiken att sträcka upp nävarna i en ”svarta pantrarna”-gest mot rasism. Herregud. Vad är det för fel på SVT!?! Den här #¤% ”gangsta” romantiken står mig upp i halsen. Det räcker!
”Enligt den före detta KGB-agenten Juri Aleksandrovitj Bezmenov, så dog aldrig kommunismen ut, utan morfade istället till kulturmarxism, vilken ju är i högsta grad levande och frodas i dag”
Nice gest?
Annonser

8 thoughts on “Sebbe Staxx leker Svart panter på Grammis-pinsamt SVT!

 1. Jupp, det där stör jag mig på. Hur folk som TAR STÄLLNING för konsensuskulturen anses modiga. Detta trots att det är ganska uppenbart för varje tänkande människa att det modiga i sammanhanget (och därtill alldeles oavsett vilka värderingar man lägger i det i övrigt) hade varit att sitta kvar med armarna i kors.

  Gilla

 2. Jag höll seriöst på å spy då jag tvärsåg reprisen i dag och dessa tragiska figurer fladdrade förbi i TV rutan. De med overaller och maskerade? Fattades bara en motorsåg i nävarna så kan ju leatherface pensionera sig…

  Skitläbbigt, som ngt väckelsemöte med masspsykos

  Gilla

 3. Just därför har jag slutat titta Grammis-galan, det spårade ur för flera år sedan.
  SVT kryper och krälar och vet inte hur de ska agera. P3 kan döpa om sig till PK3. och de svenska dagstidningarnas trovärdighet är fullständigt i botten.

  Men se det från den ljusa sidan, man måste nå botten för att kunna säga att nu måste vi vända och ta oss uppåt. Botten är nära nu.

  Liked by 1 person

  1. Som det ser ut just idag- hårddraget, så handlar det om en ”utanför-upplevelse” i höjd ang betydelse med —>Juholtsdito

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s