Ehsan Fadakars "vi å dom"

Det senaste från Ehsan Fadakar är att han känner sådan omsorg om Svenska män, han känner sådan omsorg och tillstår samtidigt att han måste bita sig i läppen för att inte vara elak tillbaka då han får arga mail från vad han kallar ”förbittrade män.

Han har ju hört från en kvinnlig kompis att män inte är elaka för att de vill, utan de vet bara inte vad de ska göra med sin forlorade makt till de starka kvinnorna som tar sådana steg i samhället att det som var OK för två år sen inte är det nu.

I bakvattnet står alltså alla män som inte fattar sådant; dvs att kvinnan/or har rätt att vara jämställda. Ehsan hyllar sedan begreppet PK, han är stolt över det och anser sig vara PK.

Ett begrepp som hos de förbittrade männen förmodas vara ett rött skynke förstås..

Med små duttande penseldrag från det billigaste paketet på leksaksaffären står han som vanligt med en penselborst som ser ut som en nypippad koltrast. ”Konstverket” blir denna gång åxå bara ngt en mor suckar hänfört över.

Han domderar om ”vi å dom” och står strax i ett hörn med dumstruten käckt på svaj, för vad gör han? Jo, han delar upp i ”vi och dem” med betoning på PK som rättesnöre och han avslutar med en suck att detta till trots; dvs, med de korkade svenska männen i bakvattnet av den verkliga upplysningen som han själv med vänner kan koden till rabblandes i sömnen hängandes i knävecken-så måste ”vi” ju försöka ”rädda” dem från dem själva! annars?

 Jo annars;

” varje människa vi lämnar efter plockas upp av grupper som livnär sig på ”vi och dom”-retorik. Ni vet vilka.

Har vi råd med det?” slut cit.

LÄS;

Alla som inte är radikalfeminister (för de är DE vanligt folk dvs VI- tycker är aptrista) och alla som INTE är OK med den sk smala ”åsiktskorridoren” som Fadakar i en döende tidning håller så högt, de- dvs VI- ska ”räddas”.

Tack men nej tack, jag simmar förbi den bojen.

Apropå rasism

Hundratals svenska makthavare, företagsledare och kändisar skrev i september på Aftonbladets uppror ”Oss Alla”, som gick ut på att ta ställning för ”mångfald” och mot främlingsfientlighet. En ny kartläggning visar dock att kändisarna privat väljer att bo så långt ifrån mångfalden som möjligt.

Flashback-grävare har tagit reda på vilka som skriver på Aftonbladets lista, var de bor någonstans och helt enkelt lagt ut färgkluttar på en karta över städer som Stockholm, Göteborg och Malmö. Resultatet är inte oväntat men ändå rätt häpnadsväckande i sin fräckhet, oärlighet och allmänna svinaktighet ”

Det kallas att vara rasistiska med fötterna som Josefsson redan exponerat-läs mer hos Aktivarum

 

 

Annonser

4 thoughts on “Ehsan Fadakars "vi å dom"

 1. Tycker författaren till detta ska ta en kopp morgonkaffe och sedan prova läsa artikeln igen med ett mer öppet sinne för jag uppfattade det inte alls på samma vis!

  Gilla

 2. Kul för dig att en kopp kaffe rättar in dig på vägen till Nirvana=)

  Det ”öppna sinnet” är använt, därav bloggposten. Jag har inte bestämt mig för om det handlar om ren dumhet eller om begränsade kunskaper om hur det ser ut ute i landet, men jag lutar mig på synen av ett gäng ankor i samma damm som simmar runt och – ”kvack-kvack-kvack” och besvaras med- ”kvack-kvack-kvack” och sen simmar vidare runt runt och speglar sig i varandras kvack och sen kvackar ut sin lilla ankdamms samlade kvack, kallar den för objektiv och dumgör befolkningen som okunnig, särskilt den manliga?

  Dumhet tror jag, för hur kan *hen* annars tro att samma #¤%& kvack ska STJÄLPA t.ex SD?? Hitintills har det ju visat sig att dessa journalistiska gärningar funkar som SD´s bästa valfläsk? Oförskämt mot Sveriges män i allmänhet, OCH svenska röstberättigade medborgare i synnerhet.

  https://hexanmexan.wordpress.com/2013/12/25/besviken-fadakar/

  http://finest.se/userBlog/?uid=21089&beid=2328793

  http://copyriot.se/2009/03/10/ehsan-fadakar-en-antisemit-pa-nyheter24/

  PS Kaffelatten på mandelmjölk var god

  Gilla

 3. Jag avstår också från den räddningen.

  Är det möjligt att Fadakar inte inser hur nedlåtande och arrogant han låter? Har svårt att tro att han skulle kunna hantera ett tangentbord i så fall.

  Gilla

  1. eller hur?
   detta stycke åxå…

   -”Jag kan föreställa mig hur det måste vara för dessa män. De förstår nog inte ens vad de gjort för fel. Vi är alla olika snabba. Vissa kan lära sig nya språk på en månad. Andra behöver hela sitt liv. Vissa förnyar sig i takt med samhällsutvecklingen och andra hamnar direkt efter och blir isolerade”

   My god!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s