Ekologiska terrorister,…

……..de är inte som ekologiskt schampo eller morötter precis..som de som verkligen ömmar för de svaga. De gröna terroristerna. Lite mordbrand gravskändning and stuff…. helt otroligt att detta inte får större press!?

Kollar runt lite och hittar en film som Engelska miljöaktivister gjort.   denna filmVARNING

Filmen visar vad som händer om man inte lyder budskapet att stoppa industrialiseringen. En skolklass utsätts för propagandan som om den inte åtlyds innebär döden.

Barn som tvivlar på budskapet sprängs i bitar. Scener från en arbetsplats och fotbollsplan visar samma sak. Lyd eller dö!

Det här är alltså de som utövar ”rätt” våld och de är så fanatiska att de förmodligen tror att videon stärker deras varumärke..men det enda man känner är att de är sjuka människor som bör få vård på sluten anstalt. Hur långt man är beredda att gå står helt klart.

SCUM filmen där kvinnor skjuter en man i huvvet å slickar upp hans blod är ju i samma vidriga genre i af. Vänsterextremism same shit but different. stillbild för den som inte pallar svensk feministisk propaganda i rörliga bilder.

Ser på TVnyheterna att den nya sortens terrorism, den mot migrationsverkets lokaler, omnämns som ”okynneskriminalitet”!? Detta har pågått sedan många år tillbaka

Herregud anställda på migrationsverket sålde uppehållstillstånd

Inte bara byggnader vandaliseras

Anarkister i Umeå roar sig åxå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s