Sjöstedts samhälle,..

….han är på tv just nu.Det skaver lite då han säger att alla ska ha samma värde och att man ska ta ifrån dem med pengar makten, och att metallarbetaren och undersköterskans barn ska kunna ha samma drömmar som de rikas barn, dvs bli pilot om de vill.

Min undran blir bara; varför skulle nån vilja bli pilot i Sjöstedts Sverige om det inte lönar sig att studera?

Ideologin är inte en ”tro” utan ett verktyg att förstå verkligheten, och om de inte fungerar får man hitta andra verktyg säger han, och ja, det är ju de folk gjort som inte röstar V =))

Jag får veta att allt inte blir löst genom socialism, man måste vara feminist också säger han. Sjöstedt vill att kvinnor ska ha samma möjligheter som män. Det är väl därför partiledaren i V heter Jonas Sjöstedt.

Jonas tvillingar kan tyvärr inte skyddas från det enorma trycket från samhället säger Jonas, så därför har hans barn tvingats att vilja ha Spidermandräkt (sonen) och ”Hello kitty” grejer (dottern)

Varför,varför? har han inte satt sina barn på *hen*förskola?? När det bara fanns en på Söder förstår jag att det blir för långt från hans lght på Östermalm, men det finns ju även numera ett i Gamla stan och minst sju totalt i centrala Stockholm. Hans barn skulle han ha koll på, de skulle inte få fara ut i världen som han själv gjort.

Sen tar pastorn över och vi ska vara tillsammans mer, förverkliga oss själva, inte konsumera, vi ska jobba mindre, vi ska åka tåg, och inte äta kött. Då han får frågan om hur han själv lever upp till hur han lär så blir honnörsordet ”jag försöker” framträdande och jag tänker; hur revolutionerande är det på en skala? Alla jag känner ”försöker”. Men det blir väl den klassiska ”Intelligentian” som ska avgöra vad som är ”rätt” rätt försök…

Goáfton!

Om vänsterpartiets internfeministiska handbok

Hos Jämställdhetsfeministern

I ett patriarkalt samhälle har män som grupp ett gemensamt intresse och behov av att hålla ihop och försvara sin överordnade ställning. Även inom Vänsterpartiet måste vi vara vaksamma på hur män söker sig till varandra för att utveckla politiska idéer, diskutera något de har läst eller höra hur andra tänker i en specifik fråga.”  (sidan 50)

 andelen kvinnor bland medlemmarna i partiet är 48%
– andelen kvinnor i Verkställande utskottet är 57%
– andelen kvinnor i Riksdagsgruppen är 58%
– andelen kvinnor i Partistyrelsen är 64%

Frågar du hur Vänsterpartiet utifrån denna statistik kommit fram till att män är överrepresenterade? Då är du en okunnig näthatare. Feministisk forskning har nämligen tydligt visat att män är överrepresenterade om andelen män överskrider 0,0%. Och det är givetvis så Vänsterpartiet räknar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s